Ќе ја потврдиме со една петардаНе ги гледав последниве 2 натпревари не бев во можност.Како што ве читам со Виган катастрофа сме биле,и самите статистики тоа го кажуваат.Но оваа со Вила
На етихад ја потврдуваме 20ката
Амин.Ќе ја потврдиме со една петарда
Па пред некое време имаше таква шпекулација.Дали мене слепило ме фатило, или само си измислуваш за ова?
Каква сака нека е победа да е,по можност со пенал у 90+Ќе ја потврдиме со една петарда
2006/07 на Сити им свирнаа пенал во 90+5, ама ВДС одбрани и си ја потврдивме титулатаКаква сака нека е победа да е,по можност со пенал у 90+
Стај клип да се потсетиме
Не ја гледав таа утакмица, на екскурзија бев, прва средноЕ сеа се сетив И мислам 1-1 заврши Челзи, али сеа тоа не е битно
хаха го закачи малце ... њтв супер аватар !!!!П.С. Хајнце идиотот
Глумеше идиотчето, мислеше некој од Сити го закачи и демек фаул во напад, тоа ВДС му ја влепи несакајќи по главахаха го закачи малце ... њтв супер аватар !!!!
а ти текнува лига шампиони со милан, кака .... евра и хајнце .. се самоубија !!!!Глумеше идиотчето, мислеше некој од Сити го закачи и демек фаул во напад, тоа ВДС му ја влепи несакајќи по глава
Овој Хајнце е меѓу најглупите што некад заиграле за клубов. Каква кариера само можеше да има а бараше трансфер во ни помалку ни повеќе, во Ливерпул, за следната сезона без него да освоиме европски дабла ти текнува лига шампиони со милан, кака .... евра и хајнце .. се самоубија !!!!