- Член од
- 25 ноември 2008
- Мислења
- 1.026
- Поени од реакции
- 682
Мислам денес со Куманово ама не сум сигуренСледна домашна утакмица кога ни е знае некој ?
Мислам денес со Куманово ама не сум сигуренСледна домашна утакмица кога ни е знае некој ?
Zatoa Vardar im go spopika poshteno na site nevernici! Ima li nesto poslatko od toa?Бреее Спорт и Нова Македонија одвај по третина страна оставиле за фајнл-форот, и само се плампа како не очекувал нов дуел во домашното првенство.
А Металург кога ќе играше меч со Босна на пример, по цела страна анализи имаше
Којзнае да освоеа, сигурно првите 5-6 страни од Нова Македонија ќе им ги одвоеа
Посетете ја страмната на СЕХА. Секој втор коментар од Битолчанец доаѓа и тоа некои навредливи зборови
Бооо комплекси човече.
Многу ми е криво што неможам да им ги најдам коментарите од пред почетокот на СЕХА, како Вардар ќе ја посрамел Македонија, како немаоло ни во први 8 да завршиме
Абе бар третина од тоа да се позалагаа за пелистер, немаше бар од Куманово да губат, ама тоа е тоа...
А извини што им фали на куманово?Бреее Спорт и Нова Македонија одвај по третина страна оставиле за фајнл-форот, и само се плампа како не очекувал нов дуел во домашното првенство.
А Металург кога ќе играше меч со Босна на пример, по цела страна анализи имаше
Којзнае да освоеа, сигурно првите 5-6 страни од Нова Македонија ќе им ги одвоеа
Посетете ја страмната на СЕХА. Секој втор коментар од Битолчанец доаѓа и тоа некои навредливи зборови
Бооо комплекси човече.
Многу ми е криво што неможам да им ги најдам коментарите од пред почетокот на СЕХА, како Вардар ќе ја посрамел Македонија, како немаоло ни во први 8 да завршиме
Абе бар третина од тоа да се позалагаа за пелистер, немаше бар од Куманово да губат, ама тоа е тоа...
Не ви фали ништо, само што бренд како Пелистер не смееше да си дозволи да падне на тоа дереџе да губи од Куманово на домашенА извини што им фали на куманово?
Кога си кај брендојте шевро куманово беше поголем бренд од вашиот вардар да ен зборувам за преспа јафа или за борец така да уживајНе ви фали ништо, само што бренд како Пелистер не смееше да си дозволи да падне на тоа дереџе да губи од Куманово на домашен
Ако со две-три добри сезони се станува бренд ондак океј.Кога си кај брендојте шевро куманово беше поголем бренд од вашиот вардар да ен зборувам за преспа јафа или за борец така да уживај
Немаат врска кој колку години бил шампион јас спортот и резултатите ги признавам само од 91 до 94 или 95 се потоа е масло(пред време се знаеше кој на кое место ќе биде) на федерациите или партиитеАко со две-три добри сезони се станува бренд ондак океј.
БЕШЕ и Е се два различни поими, друга работа што клубовиве немаат никаков континуитет па дури во дел од нив не ни постоеа во претходниве 15 години...
И тие ако ги ставиш во исти кош со најтрофејниот клуб на Македонија, ондак си имаш проблеми со мозокот.
А и онака темата не е за брендови, туку дечкото се убаци ко џокер во покер во сосема друга тема на муабет
Ова е чиста вистина, за другото делумно се согласувамНемаат врска кој колку години бил шампион јас спортот и резултатите ги признавам само од 91 до 94 или 95 се потоа е масло(пред време се знаеше кој на кое место ќе биде) на федерациите или партиите
Значи брендови се/беа фк вардар и рк пелистер друго ништо !