PayPal (официјална тема)

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
епа има финта тоа е целата работа ... откако ќе успееш да ја внесеш картицата за verify ти треба код од NLB ... мене ми стигна прекуѕ sms сервисот од банката ... и ми ја верификуваше одма !!!
На кое место во табелата за верификување се внесува тој код?

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.884
Поени од реакции
21.816
ти пуштив пп .... кога ќе верификуваш ќе ти собере 1.50 евра .. ако ти е празна картицата ни под случај разнпо нема да можеш да верификуваш !!!

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.527
Поени од реакции
24.324
дечки се додека плаќате преку пајпал, нема проблем.
проблемот е кога повлекувате пари преку истиот.
е тогаш проверуваат, во глобала за поголеми суми.
а инаку и има лимит за повлекување месечно и годишно кои во секој случај не смееш да ги надминиш.
сума сумарум чим плаќате само немате гајле.
--- надополнето: 13 април 2012 во 20:57 ---
А како ќе се осигураме дека нема да ми ги земеш само парите и не добијам ништо :D единствено ако кога стигне порачката ти ја платам со провизија и за тебе.
ако знаеш подобар и посигурен начин слободно кажи.
јас на тој принцип работам месеци и досега немало проблеми со никој. во глобала се работи за доверба.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
ако знаеш подобар и посигурен начин слободно кажи.
јас на тој принцип работам месеци и досега немало проблеми со никој. во глобала се работи за доверба.
Ти имаш порачуваноод други или преку тебе порачуваат ?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.527
Поени од реакции
24.324
Ти имаш порачуваноод други или преку тебе порачуваат ?
преку мене, ама не мора да значи види кој најдобри услови ти нуди.
во глобала принципот на плаќање е тој.
ти мене ми праќаш линк од тоа што сакаш да нарачаш, јас ти кажувам колку би те коштало , ми префрлуваш пари на трансакциона, ти нарачувам на твое име, ти праќам слика од трансакцијата да си видиш што е нарачано и толку.
се натаму што се случува е твое исто како и сам да си нарачал од ибеј.
во глобала има мали нијанси за висината на провизијата, за одговрност за загината нарачка и тн. ама во основа принципот е тој.
подетално види спојлер.

Член од
14 април 2012
Мислења
6
Поени од реакции
0
Pozz Prijateli,dali mozis od navedenevive paypal i alertpay da prakas pari na debitna karticka Maestro ne Master card ili Visa dali mozis nekako da prakas od paypal ili alertpay na Maestro pozz.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Pozz Prijateli,dali mozis od navedenevive paypal i alertpay da prakas pari na debitna karticka Maestro ne Master card ili Visa dali mozis nekako da prakas od paypal ili alertpay na Maestro pozz.
Јас имав маестро од НЛБ и не можев преку интернет да работам со неа .. не знам сега пробај види .. или извади си виза електрон од НЛБ за 7-10 дена ти е готова .

Член од
18 април 2012
Мислења
7
Поени од реакции
1

Вчера купив нешто на Ebay,го платив,денес се логирам на ПејПал и ми излага ова.Дека морам да го потврдам својот идентитет,па ми бараат моја слика,документи,картичката не ми ја примаат уште крвна слика што не ми побарале.
Толку изгледа од мене со Пејпал. :(
Што направи , прати лична карта нешто, ???И мене вчера вакво нешто ми стигна :(

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Што направи , прати лична карта нешто, ???И мене вчера вакво нешто ми стигна :(
Џабе ке праќаш лична карта почекај 2-3 дена може ке ти го пуштат пак акаунтот .. ако пратиш лична карта си наебал .. ке видат земја словенија а ти од македонија ..

Член од
18 април 2012
Мислења
7
Поени од реакции
1
Џабе ке праќаш лична карта почекај 2-3 дена може ке ти го пуштат пак акаунтот .. ако пратиш лична карта си наебал .. ке видат земја словенија а ти од македонија ..
Нели во Begin limitation Review има Confirm Credit Card i Proof Of Address, и јас им испратив скенирана лична карта за адресата да ја видат и ставив некој си 150 ден на картица ,зошто читав по форумиве и после 5 мин кај тоа Confirm Credit Card се појави Action Comlete зелена стрелка како штиклирана, и сега чекам тоа за адресата пишува In Progres. И сега ?? Аууу не требаше можда а? :(

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Нели во Begin limitation Review има Confirm Credit Card i Proof Of Address, и јас им испратив скенирана лична карта за адресата да ја видат и ставив некој си 150 ден на картица ,зошто читав по форумиве и после 5 мин кај тоа Confirm Credit Card се појави Action Comlete зелена стрелка како штиклирана, и сега чекам тоа за адресата пишува In Progres. И сега ?? Аууу не требаше можда а? :(
Чекај ман како ја регистрира картичката ..преку withdrawals ? или поинаку .. и не требаше ни лични карти ништо да праќаш.

Член од
18 април 2012
Мислења
7
Поени од реакции
1
Чекај ман како ја регистрира картичката ..преку withdrawals ? или поинаку .. и не требаше ни лични карти ништо да праќаш.
Да преку Withdraw, епа јас пратив више, ај нека помине некој ден ќе видам што ќе ми кажат па ќе ти пишам.

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Чекај ти стави држава словенија а и прати лична карта од македонија? :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom