Многу слично е но не знам дали е истото.Вчера по прилогот на АЛФА ТВ за Опелот некој искоментирал на вебот на ТВ дека се продавал тој опел во Куманово и приложи линк. Веднаш се јави друг читател со коментар ако не се тргне сликата ке има војна. Алфа изгледа го сториле истото неможам да го најдам. Меѓутоа го зачував линкот. Дали е истиот незнам.
http://pazar3.mk/mk/Listing/Detail/Index/686885?searchID=1056840&Idx=88
Ko prvo jas ne obviniv nitu makedonec nitu nekoj drug,каква парична награда бре човек што тропаш. прво - јас ти гарантирам дека кој и да е македонец има да пее ако нешто знае и без таа парична награда... ако станува збор за некој роднина или близок пријател на убијците јас исто ти гарантирам и милион евра да му понудат нема да прифати - па човече ако се објави јавно идентитетот на убијците имаат доооообра шанса пријателите и роднините во потесен круг да се секојдневна мета !!! 4 деца да убиеш незнам колку и да е мирен човек ке збесне и ке полуди - не е заебанција ова !
Kako si to doznao, od koga ?DALI SAKATE SVEZ INFO OD TEREN!
MESNOTO NASELENIE OD LJUBOTEN BARA POLICIJATA DA SE POVLECE OD NEKOI KLUCNI MESTA.
И таа има ознака 2.0 само се излупени буквите.Многу слично е но не знам дали е истото.
Забележав неколку разлики:
- во предниот дел фали Опел знакот (бидејќи е чукната, може да отпаднал, сепак види слика пазар3, слика од колата најдена од МВР и спореди)
- во задниот дел колата од пазар3 има ознака омега 2.0, онаа што ја најде МВР ко да пишува нешто друго
- и најмногу што ме буни е што колата од пазар3 има црни странични ретровизори, на онаа најдена од МВР имаат боја на колата.
Значи не ја отфрлам можноста, нека провери МВР дефинитивно каде е продадена колава, само ги искажувам разликите.
Не станува збор за истата.Многу слично е но не знам дали е истото.
Забележав неколку разлики:
- во предниот дел фали Опел знакот (бидејќи е чукната, може да отпаднал, сепак види слика пазар3, слика од колата најдена од МВР и спореди)
- во задниот дел колата од пазар3 има ознака омега 2.0, онаа што ја најде МВР ко да пишува нешто друго
- и најмногу што ме буни е што колата од пазар3 има црни странични ретровизори, на онаа најдена од МВР имаат боја на колата.
Значи не ја отфрлам можноста, нека провери МВР дефинитивно каде е продадена колава, само ги искажувам разликите.
или тоа или од брзање заборавиле да ја затворатПолуотворената вратичка од резервоарот за гориво значи дека не и го бива федерот .
Или се затвара или стои скроз отворена.
Џабе му се парите на тој што ќе ги предаде убијците. Има да му сотрете све живо у фамилија.se prasuvam zasto Makedonskata policija vo ovoj slucjaj ne dava parichna nagrada za informacija koja bi pomognala da se fatat ubijcite, prema dosegashnite informacii jas veruvam deka izvrshitelite na ubistvoto bile najmalku trojca,
shto znachi deka mozhe nekoj blizhen na ubijcite da posumnja neshto i da prijavi vo policijata , oni mozhat i sega da prijavat no parite mozhat da gi lakomat, so parichna nagrada mozhno e da se javat i luge od sosednite drzhavi, se znae deka sekade vo zapadniot svet koga se bara ubiec se dava parichna nagrada,
Од кај ти е ова ?DALI SAKATE SVEZ INFO OD TEREN!
MESNOTO NASELENIE OD LJUBOTEN BARA POLICIJATA DA SE POVLECE OD NEKOI KLUCNI MESTA.
Не е познато дека е некоја од албанските терористички групи. Тоа не беа зборовите на министерката на МВР, ти ги изместуваш дека тоа сакаш да го чуеш.Поготово сеа коа е веќе и официјално познато дека е некоја од албанските терористички групи од овој реон Косово-Мк.
DALI SAKATE SVEZ INFO OD TEREN!