Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Утре ќе има протест во Скопје?

P

Princ

Гостин
Вчера по прилогот на АЛФА ТВ за Опелот некој искоментирал на вебот на ТВ дека се продавал тој опел во Куманово и приложи линк. Веднаш се јави друг читател со коментар ако не се тргне сликата ке има војна. Алфа изгледа го сториле истото неможам да го најдам. Меѓутоа го зачував линкот. Дали е истиот незнам.

http://pazar3.mk/mk/Listing/Detail/Index/686885?searchID=1056840&Idx=88
Многу слично е но не знам дали е истото.
Забележав неколку разлики:
- во предниот дел фали Опел знакот (бидејќи е чукната, може да отпаднал, сепак види слика пазар3, слика од колата најдена од МВР и спореди)
- во задниот дел колата од пазар3 има ознака омега 2.0, онаа што ја најде МВР ко да пишува нешто друго
- и најмногу што ме буни е што колата од пазар3 има црни странични ретровизори, на онаа најдена од МВР имаат боја на колата.
Значи не ја отфрлам можноста, нека провери МВР дефинитивно каде е продадена колава, само ги искажувам разликите.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Полуотворената вратичка од резервоарот за гориво значи дека не и го бива федерот :).
Или се затвара или стои скроз отворена.

Член од
15 декември 2009
Мислења
80
Поени од реакции
61
DALI SAKATE SVEZ INFO OD TEREN!
MESNOTO NASELENIE OD LJUBOTEN BARA POLICIJATA DA SE POVLECE OD NEKOI KLUCNI MESTA.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
192
Поени од реакции
22
каква парична награда бре човек што тропаш. прво - јас ти гарантирам дека кој и да е македонец има да пее ако нешто знае и без таа парична награда... ако станува збор за некој роднина или близок пријател на убијците јас исто ти гарантирам и милион евра да му понудат нема да прифати - па човече ако се објави јавно идентитетот на убијците имаат доооообра шанса пријателите и роднините во потесен круг да се секојдневна мета !!! 4 деца да убиеш незнам колку и да е мирен човек ке збесне и ке полуди - не е заебанција ова !
Ko prvo jas ne obviniv nitu makedonec nitu nekoj drug,
e sega tropna so boldiranoto, po toa shto go napisha se razbira deka ako nekoj tvoj blizhen bi stvoril ubistvo ti ne bi go prijavil ni za milion evra ,
me zachudi, epa ako si ti takov ne znachi deka site luge imat takvo mislenje kao tvoeto
Za petokratnoto ubistvo jas bi go prijavil dobrovolno i rodeniot brat ako on toa go storil
Pak ke napomenam deka so parichna nagrada mozhno e da se javat i luge od sosedstvoto

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
- во предниот дел фали Опел знакот (бидејќи е чукната, може да отпаднал, сепак види слика пазар3, слика од колата најдена од МВР и спореди)
- во задниот дел колата од пазар3 има ознака омега 2.0, онаа што ја најде МВР ко да пишува нешто друго
- и најмногу што ме буни е што колата од пазар3 има црни странични ретровизори, на онаа најдена од МВР имаат боја на колата.
Значи не ја отфрлам можноста, нека провери МВР дефинитивно каде е продадена колава, само ги искажувам разликите.
И таа има ознака 2.0 само се излупени буквите.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Не станува збор за истата. :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.431
Поени од реакции
11.348
Полуотворената вратичка од резервоарот за гориво значи дека не и го бива федерот :).
Или се затвара или стои скроз отворена.
или тоа или од брзање заборавиле да ја затворат

P

Princ

Гостин
Сите членови на кои им фалат мислења од последните 2 страни на темава, јавно ги опоменувам дека доколку продолжат со офтопик ќе бидат банирани од тема наредниот пат.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.002
Поени од реакции
83.386
se prasuvam zasto Makedonskata policija vo ovoj slucjaj ne dava parichna nagrada za informacija koja bi pomognala da se fatat ubijcite, prema dosegashnite informacii jas veruvam deka izvrshitelite na ubistvoto bile najmalku trojca,
shto znachi deka mozhe nekoj blizhen na ubijcite da posumnja neshto i da prijavi vo policijata , oni mozhat i sega da prijavat no parite mozhat da gi lakomat, so parichna nagrada mozhno e da se javat i luge od sosednite drzhavi, se znae deka sekade vo zapadniot svet koga se bara ubiec se dava parichna nagrada,
Џабе му се парите на тој што ќе ги предаде убијците. Има да му сотрете све живо у фамилија.
Поготово сеа коа е веќе и официјално познато дека е некоја од албанските терористички групи од овој реон Косово-Мк.
Како смее некој Албанец за пари да предаде група која се бори за обединување на Албанците (ова го велам затоа што на сите такви групи тоа им е агендата, во главно).

P

Princ

Гостин
Поготово сеа коа е веќе и официјално познато дека е некоја од албанските терористички групи од овој реон Косово-Мк.
Не е познато дека е некоја од албанските терористички групи. Тоа не беа зборовите на министерката на МВР, ти ги изместуваш дека тоа сакаш да го чуеш.
Башка што историски албанските терористички групи секогаш (без исклучок) ја превземаа одговорноста во минатото. 5 дена поминаа и ниту една од нив сеуште ја нема превземено одговорноста, така да сумљиво.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Требаше да го напоменам ова во претходниот пост-добро бе МВР,биваше ли да дигаш толкава фама за денес?Ја си мислев ај овие ги фатиле убијците или барем нашле некоја круцијална информација,тие ми прават копи пејст.

Kajgana Shop

На врв Bottom