Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Оваа година Снајдер повеќе беше модел, отколку тоа што треба да биде...

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Увек имале најаки дресои Холанѓаниве бе

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.181
Поени од реакции
13.029
Значи денес уште еднаш се докажа дека Мурињо никад нема да има тим како Интер!Едноставно тој Интер и Мурињо беа створени еден за друг!!!К*р да ми јадат тие шо зборат дека Мур да не бил, Интер немало да бидат шампиони.тоест дека сите заслуги идат кај Мурињо.Инаше убаво си кажа гвардиола пред мечот со Милан : Милан е добар клуб,но Интер на Мурињо беше од друга димензија!
Боже колку ми фалат тие времиња...:(

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Аман достате со Мурињо дај напишете нешто во врска со Интер и со тоа кој ќе иди кој ќе си замини(Киву,Нагатомо,Камбиасо,Станкович,Лусио,Пацини,Форлан....дај боже)..Интер освојувал и ќе освојува после Мурињо .стварно човекот направи што направи но премногу глупо е да живееме во минатото како тоа што го прават фановите на Ливерпул а пак тие се уште посмешни што немаат почуствувано трофеј па за да живеат:D...сезоната одамна е отидена у курац па гледам се послабо пишите..па од кога замина Раниери нема кого да критикувате и нормално настана молк..

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Мене престанаја и нотификации да ми стасуваат :)

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Нова истрага во Италија!!!
Денес се појави информација во Италија дека ке се случат нови апсења поради местење натпревари.Клубовите кој се замешани во местење се Лацио Наполи, Удинезе,Аталанта,Лече,Болоња,П
арма,Чезена,Џенова.Како што се пишува во местењето не се вмешани Интер Милан и Јуве . Ако се вистинити шпекулациите Интер е многу блиску до Лига на Шампиони <---Нешто точно во оваа има?
--- надополнето: 18 април 2012 во 14:52 ---
4 трофеи во раците на Матераци, и еден на ногата :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Нова истрага во Италија!!!

Денес се појави информација во Италија дека ке се случат нови апсења поради местење натпревари.Клубовите кој се замешани во местење се Лацио Наполи, Удинезе,Аталанта,Лече,Болоња,П

арма,Чезена,Џенова.Како што се пишува во местењето не се вмешани Интер Милан и Јуве . Ако се вистинити шпекулациите Интер е многу блиску до Лига на Шампиони <---Нешто точно во оваа има?

Се е точно :)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
R

Rigel Kent

Гостин
Auu mozno e ova??? Znaci Inter na 3 mesto:D

Inaku nikogas Uefa ne bi prezela opsta kazna za site italijanski klubovi, toa e sepak premnogu.

Interesno vo sekoj slucaj:)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Италијанските клубови и така изгледаат казнети, едно ебано 1/8 финале неможат да поминат. :)
Овака барем ќе се знае дека не учествувале уопште.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Не знам.. лига во која 12 клубови местат ја би ја акнал на 5-6 години да им дојде памет. Иако олеснителна околност е што индивидуалци фудбалери играат за кладилници, пострашно е ако клубовите меѓу себе договараат. Како и да е, еднаш мора да се преземе нешто конкретно.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
ostaj shto mestaat, tuku i ne znaat kako da prikrijat. Site mestat, italijancive so balkanski mentalitet, bez da se pofalat ne im se vazhi toa...

Kajgana Shop

На врв Bottom