Фан Клуб: Интер

Оваа година Снајдер повеќе беше модел, отколку тоа што треба да биде...
159595_melt.jpg

Значи денес уште еднаш се докажа дека Мурињо никад нема да има тим како Интер!Едноставно тој Интер и Мурињо беа створени еден за друг!!!К*р да ми јадат тие шо зборат дека Мур да не бил, Интер немало да бидат шампиони.тоест дека сите заслуги идат кај Мурињо.Инаше убаво си кажа гвардиола пред мечот со Милан : Милан е добар клуб,но Интер на Мурињо беше од друга димензија!
Боже колку ми фалат тие времиња...:(

Аман достате со Мурињо дај напишете нешто во врска со Интер и со тоа кој ќе иди кој ќе си замини(Киву,Нагатомо,Камбиасо,Станкович,Лусио,Пацини,Форлан....дај боже)..Интер освојувал и ќе освојува после Мурињо .стварно човекот направи што направи но премногу глупо е да живееме во минатото како тоа што го прават фановите на Ливерпул а пак тие се уште посмешни што немаат почуствувано трофеј па за да живеат:D...сезоната одамна е отидена у курац па гледам се послабо пишите..па од кога замина Раниери нема кого да критикувате и нормално настана молк..

Мене престанаја и нотификации да ми стасуваат :)

Нова истрага во Италија!!!​
Денес се појави информација во Италија дека ке се случат нови апсења поради местење натпревари.Клубовите кој се замешани во местење се Лацио Наполи, Удинезе,Аталанта,Лече,Болоња,П​
арма,Чезена,Џенова.Како што се пишува во местењето не се вмешани Интер Милан и Јуве . Ако се вистинити шпекулациите Интер е многу блиску до Лига на Шампиони <---Нешто точно во оваа има?​
--- надополнето: 18 април 2012 во 14:52 ---
4 трофеи во раците на Матераци, и еден на ногата :)
546480_331639290235245_100001675292064_877751_1936776348_n.jpg

Нова истрага во Италија!!!​

Денес се појави информација во Италија дека ке се случат нови апсења поради местење натпревари.Клубовите кој се замешани во местење се Лацио Наполи, Удинезе,Аталанта,Лече,Болоња,П​

арма,Чезена,Џенова.Како што се пишува во местењето не се вмешани Интер Милан и Јуве . Ако се вистинити шпекулациите Интер е многу блиску до Лига на Шампиони <---Нешто точно во оваа има?​

Се е точно :)

Auu mozno e ova??? Znaci Inter na 3 mesto:D

Inaku nikogas Uefa ne bi prezela opsta kazna za site italijanski klubovi, toa e sepak premnogu.

Interesno vo sekoj slucaj:)

Италијанските клубови и така изгледаат казнети, едно ебано 1/8 финале неможат да поминат. :)
Овака барем ќе се знае дека не учествувале уопште.

Не знам.. лига во која 12 клубови местат ја би ја акнал на 5-6 години да им дојде памет. Иако олеснителна околност е што индивидуалци фудбалери играат за кладилници, пострашно е ако клубовите меѓу себе договараат. Како и да е, еднаш мора да се преземе нешто конкретно.

ostaj shto mestaat, tuku i ne znaat kako da prikrijat. Site mestat, italijancive so balkanski mentalitet, bez da se pofalat ne im se vazhi toa...

Back
На врв Bottom