UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Многу ги потцениле Челзи 4.5 им дале коеф. :eek:
Па и вчера за Баерн 1 у 1 беше 5,60 коефицент.... Ајмо честат кладилнициве :)

Се надевам вечер дека ќе има фер натпревар со многу голови. Форца Челси!

Само судииве да не почнат по старо...

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ја чекам вечер Челзи (1) така да иако не сум за ниедни ќе навивам за Челзи вечер. Се надевам дека копилината од Барса нема да поткупат судии и дека ќе има фер судење.

Ако е така, Челзи ќе ги згази.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Tonight's referee, Felix Brych, has a Catalan wife, and a son at La Masia. Fishy Coincidence?
Хахах аман бе го претераа со ова.Според мене нема врска.
Тоа што се случи 2009 беше буквално крадење на Челзи е сеа од кого дали од судијата што беше неписмен или Уефа тоа неможе никој да го знае.

Вечер се надевам на машки фудбал,со дуели во рамките на дозволеното а не да има глума на терен. Челзи е послаб од 2009 а Барса е подобра за 2 нивоа од тогашната Барса.Поради тоа заслужена е улогата на фаворит на Барселона и очекувам да ја гледаме во финале.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Tonight's referee, Felix Brych, has a Catalan wife, and a son at La Masia. Fishy Coincidence?
Хахах аман бе го претераа со ова.Според мене нема врска.
Тоа што се случи 2009 беше буквално крадење на Челзи е сеа од кого дали од судијата што беше неписмен или Уефа тоа неможе никој да го знае.
Вечер се надевам на машки фудбал,со дуели во рамките на дозволеното а не да има глума на терен. Челзи е послаб од 2009 а Барса е подобра за 2 нивоа од тогашната Барса.Поради тоа заслужена е улогата на фаворит на Барселона и очекувам да ја гледаме во финале.
Реално судијата беше неписмен. Ептен неписмен.После 2 години ги оштети Фиорентина против Баерн. Заради тоа го повлекоа од СП како судија и овој во знак на протест се повлече од интернационално судење.Демек како тоа му го зеле местото како судија на СП за една човечка грешка.
Море ММЕ

A

Alexander Nevsky

Гостин
Реално судијата беше неписмен. Ептен неписмен.После 2 години ги оштети Фиорентина против Баерн. Заради тоа го повлекоа од СП како судија и овој во знак на протест се повлече од интернационално судење.Демек како тоа му го зеле местото како судија на СП за една човечка грешка.
Море ММЕ
Паметам и за Баерн-Фиорентина кога отпадна Фиорентина ради голот од офсајд шо го даде Баерн:icon_mrgr:

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Ќе тепа ли Челзи вечер или тешка работа ?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.740
Поени од реакции
43.872
Вечер навивам за Фернандо Торес.. Пишав и на темата за ПЛ пред некое време дека ми фали оној Торес кој сите го познаваме.. Ми фали тој напаѓач.. Мислам дека ова му е шансата да се препороди (колку и да не му одговора тоа на Јунајтед за наредната сезона)..

H

HoT IcE

Гостин
Нејќам да се залетувам со коментари, но очекувам злобна партија на Челзи.
Од играчите и од Ди Матео очекувам од Челзи да ја игра својата игра, играта против Тотенхем, и против Наполи, Челзи неуме и несмее да се затвори против Барселона, значи мора да се иде со свој стил и крајно мотивирано, што верувам дека ќе биде случај.

Втора желба ми е, судијата да биде објективен, и ако направи грешки, да балансира, секој човек греши, но човек ко Овребо, не е човек, ако и овој вака прави, ондак и Платини, и Гвардиола, и цела Барселона нека се ебат у анусот.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
F

fantomX

Гостин
Што правиме ако Челзи оди во финале?

--- надополнето: 18 април 2012 во 18:13 ---

Патем нешто, читав наназад како некој од членојве (не знам кој беше) го почитувал Тери ко играч ама никако ко човек - кој и да беше ти пријателе, поздрави го Тери од мене нареден пат ко ќе се видете, ко веќе толку добро се познавате. :pos:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959

Интересна статија на членот погоре. Ееееејј Андрес Фриск. После Колина, можеби втор најдобар судија беше во тој период. Афторитативно делуваше, но имаше и човечка страна, знаеше да толерира и пронаоѓаше убав баланс помеѓу двете крајности. Не навлегувам во тоа дали погреши тогаш или не со црвениот на Дидие и дали влегол во соблекувалната на Рајкард, навивачите на Челзи сигурен дека не му замераат премногу, бидејќи нивните продолжија понатаму на крај. Жално е само што за него тој меч беше повеќе од професионална, беше животна пресвртница поради заканите што ги добивал на домашна адреса спрема него и најблиските негови. Замина прерано во пензија, во најдобрите години за еден судија.

Инаку вечер очекувам и посакувам фер судење и без преголеми тензии на теренот (да не е како на секое дерби Реал-Барса, со без 2 тепачки и 1 црвен не може да помине), за да не навлезе мечот во сенка штетата што му ја нанесоа на Челзи последниот пат. Главната битка да се води дирекно на терен, па подобриот нека победи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom