Јас мислам треба да ангажираат еден сквад американски оперативци ипак ние заостануваме во начинот на истрага методите техниките. Ако се тера до крај нека биде како на филм.МВР треба да објави награда од 238383737373 евра за сигурно инфо кое ќе ги открие убијците,а преку нив да се дојде и до нарачателот.
Така направија и америте со Садам Хусеин.
Да имав денарче за секое избришано мислење кое не е соодветно на темава, ќе имав сосема доволно да си купам еден фин џип.Acid
И мене ми има некој избришано пост, а како што ми текнува, во него немаше ништо навредливо или недолично. Би било фино ако некаде се пишува причината за бришење на постовите.
Вакви методи имало во времето на лов на вештерки, кога стихијно се линчувале и спалувале луѓе само затоа што некој решил дека се виновни! Ако некој сака да ги казни убијците, тогаш ќе го користи разумот! Ако сака да им помогне, ќе излезе да каменува и крши и ќе им даде изговор и мотив за она што го планирале! Толку е едноставно, дали некој неможе или несака да го види, е друга работа.Ова ко зборите само од страв, не дека го мислите, туку дека се гадите сами од себе па морате да се лажете и нас да не лажете.
Ова доаѓа како.. да ти убијат цела фамилија и да ти остаат плакат: ИЗЛЕЗИ И ЧУВСТВУВАЈ ЗА ОВА НЕШТО
Ти да речеш „не, токму тоа сакаат да направам, ќе баталам се, важно ги победив хехе„
како демек разумни сте, се сфаќате. итн.
А вакви типчиња за кафе во кафиќ ако му стаат 5 грама шеќер повеќе, ќе прави скандал,
а тука ти глумат дека се ладни, како требало да се однесуваме..
Дури и да ти убијат луѓе, никако не смее реакција,затоа што тоа очекувале.
Да знаеле дека нема да има НИКАКВА реакција, како што очигледно повеќето сакате да нема, ќе им дадете зелено светло за една чистка да ни напраат, затоа што... ЗОШТО ДА НЕ?
Па преку .. веќе со овој дефетизм, за три камења фрлени, толку да се зборувало.. абе НИКАДЕ ГО НЕМА ОВА ЛУДИЛО, НИКАДЕ
Ali Ahmeti za vreme na vojnata 2001ne vikase slavo makedonci .Славомакедонци,окупирани албански територии,бркање на славомакедонската окупаторска војска...хммм...од кај ми е ова познато???
This! Уште потрагично е што луѓево не се свесни дека се само пиуни во нечија игра. И неверојатно лесни за манипулација.Вакви методи имало во времето на лов на вештерки, кога стихијно се линчувале и спалувале луѓе само затоа што некој решил дека се виновни! Ако некој сака да ги казни убијците, тогаш ќе го користи разумот! Ако сака да им помогне, ќе излезе да каменува и крши и ќе им даде изговор и мотив за она што го планирале! Толку е едноставно, дали некој неможе или несака да го види, е друга работа.
Ипсисимус, види во блиското минато, кога СИТЕ Албанци, застанаа зад оние кои го направија тоа што им го направија на мавровските работници (се надевам дека знаеш што точно им направија). Јас да направам такво нешто, па мајка ми прва ќе излезе да ме убие, а не цел македонски народ да застане зад мене.Вакви методи имало во времето на лов на вештерки, кога стихијно се линчувале и спалувале луѓе само затоа што некој решил дека се виновни! Ако некој сака да ги казни убијците, тогаш ќе го користи разумот! Ако сака да им помогне, ќе излезе да каменува и крши и ќе им даде изговор и мотив за она што го планирале! Толку е едноставно, дали некој неможе или несака да го види, е друга работа.
Не ми личи ова на професионални убици да рибарат цел ден да чекаат да се стемни.А ДАЛИ Е МОЖНО УБИЦИТЕ ДА "РИБАРЕЛЕ" БЛИСКУ ДО ДЕЦАТА ОДРЕДЕН ПЕРИОД И ДА ЧЕКАЛЕ ПОГОДЕН МОМЕНТ ЗА ДА ГО ИЗВРШАТ УБИСТВОТО
Т.Е ПРЕД СТЕМНУВАЊЕ
Абре денес секој ебан ден така не' викаат во нивните соопштенијa, ти па за 2001-ва....Ali Ahmeti za vreme na vojnata 2001ne vikase slavo makedonci .
а шо нација си ти и кое сценарио ни се припрема те молам кажи ми оти изгледа ти си учен чоек и знајш се? како да искажам револт на поианков начин а? да земам и јас пушка и да пукам како вас? ама извини мојот IQ е довонло голем да разберам што е грешно а што не. Ако одев да истепам некој албанец ке бев приведен и сите телевизии одма леле тепаат одмазда ова она без да ја знаат целата приказна а вие тепате во автобуси палите знамиња кршите се макеонско пред вас пеете погрдни песни кон Тоше КОЈ ВЕ ПОШТОВАШЕ и целиот македонски народ и шо треба да ви аплаудирам браво вие сте ептен мирољубив народ и сакате соживотВакви методи имало во времето на лов на вештерки, кога стихијно се линчувале и спалувале луѓе само затоа што некој решил дека се виновни! Ако некој сака да ги казни убијците, тогаш ќе го користи разумот! Ако сака да им помогне, ќе излезе да каменува и крши и ќе им даде изговор и мотив за она што го планирале! Толку е едноставно, дали некој неможе или несака да го види, е друга работа.
Цел свет е игра, секој е пиун секаде, не го менува фактот дека сите животи се во опасност, тука и СЕГА, во 2012 година, ДОМА. Само заради тоа што си Македонец (ако си).This! Уште потрагично е што луѓево не се свесни дека се само пиуни во нечија игра. И неверојатно лесни за манипулација.
Момак, се е у врска со темава, па дури и одвикувањето на протестите.Јанко, ти ли си?
Има тема за протестите, која е затворена. Дискутирај на темата, не ја користи за повикување или одвикување од протести.