Заведување зафатена жена

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
не не не , ај за мајката и така и така.
ама нивната жена или женска никој не ја клеца, само тие клецат туѓи;)
Особено ова е честа појава кај клецачите на страна. Какви ирваси шетаат по улица да ти е жал да ги гледаш, али важно нема маж што не клеца на страна :)

Член од
14 април 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
Ако не си зафатен ајде, ама ако си помисли дека и твојата е нечија мета.................

Член од
27 септември 2011
Мислења
240
Поени од реакции
337
Зошто некој би имал потреба да заведе зафатена жена, покрај еден куп слободни жени? Која е поентата?
Дали кога ке почувствувате ваква желба имате предвид дека може да уништите нечија врска, нечиј живот?

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Зошто некој би имал потреба да заведе зафатена жена, покрај еден куп слободни жени? Која е поентата?
Дали кога ке почувствувате ваква желба имате предвид дека може да уништите нечија врска, нечиј живот?
јас не помислувам на такви негативни и мрачни работи
јас мислам дека на некоја ќе му го улепшам животот

Член од
27 септември 2011
Мислења
240
Поени од реакции
337
јас не помислувам на такви негативни и мрачни работи
јас мислам дека на некоја ќе му го улепшам животот
Воопшто не се сомневам во тебе ;)

S

Shellshock nam67

Гостин
abe Zivot moze da ti fati oko kejf da imas (y)
ima i zafateni zeni ubavi :LOL:

Романтичарка

надежна форумџика
Член од
31 октомври 2009
Мислења
382
Поени од реакции
91
Потреба.Па незнам дали е тоа некоја потреба или предизвик.Секогаш забранетото овошје е послатко.
А тоа дека ќе уништите нечија врска,па не би рекла дека со сила ќе бидете со неа.Веројатно и она ако сака.Ако неќе нејзино е да одбие.
Е сега проблем е ако се претерува во намерите.
Многу поинтересна ми е забелешката што мажите не обожаваат баш да заведуваат зажатени девојки,а напротив на девојките им се поголем предизвик зафатените машки.:mad:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Потреба.Па незнам дали е тоа некоја потреба или предизвик.Секогаш забранетото овошје е послатко.
А тоа дека ќе уништите нечија врска,па не би рекла дека со сила ќе бидете со неа.Веројатно и она ако сака.Ако неќе нејзино е да одбие.
Е сега проблем е ако се претерува во намерите.
Многу поинтересна ми е забелешката што мажите не обожаваат баш да заведуваат зажатени девојки,а напротив на девојките им се поголем предизвик зафатените машки.:mad:
hahah true story...koa ne sum u vrska forever alone...a sum u vrska sansi na site strani.... toa ne e ubavo...haha :)

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.483
Поени од реакции
1.854
Значи ретко кое машко се осмелува да заведе зафатена жена, туку напротив се повеќе жени покрај толку многу слободни мажи тие трчаат по зафатени. Ебате женската психологија.

Романтичарка

надежна форумџика
Член од
31 октомври 2009
Мислења
382
Поени од реакции
91
:))) тоа е многу сурово према нас машките...и после сме варале... е како да не вараме коа на тацна ни се нуди....хахаха
се шалам :)
Па не би рекла дека е на тацна се.;)

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.802
Поени од реакции
23.146
дури кучката не мрдни со опашката песот не оди.

Kajgana Shop

На врв Bottom