Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

makedonec_bt

Проф. по улични науки
Член од
15 април 2012
Мислења
146
Поени од реакции
102
Не ми се дигај одма на бунт. Полека.
Има тука некој што треба тоа да го гледа, не е моја работа јас да изигравам полицаец а модераторите судот па да бришат на мои пријави.
И ти ако имаш некој проблем не ми се лигави мене, пријави го мислењево.
Ми реплицираш на пост што можеше да помине без реплика и без две мислења со забегување од тема.
а како сакаш да олабавам кажи ми утре можи јас ке бидам следен можи ти можи друг од форумов и да седам да не покажам револт дека сум згаден од ова и кога ке шетам на улица треба да гледам 100 пати зад мене да не има албанец за да не можам да го искажам моето мисленје?

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
не заебавај,луѓе јадат ќутек на рекорд навечер секој викенд..кутрите тие почнаа надвор од чаир да искачаат да бараат занимација.Можам да замислам тек таму навечер да отидеш таму,тоа ке биде Екстермноо..
Сум идел сам навечер накај 2-3 саат до фурна и назад до дома во центар пешки 2 пати и никој ништо ми нема направено.
Имам другари со кои се дружам и живеат натаму и идам таму почесто и никогаш не сум имал никаков проблем.
Не дека не прават проблеми,али не е ни војна зона,па да не можеш да стапнеш таму ебате беља......

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.616
Поени од реакции
767
Од 2408523 камери низ Скопје не успеаа да најдат кај се движело возилото?
Или уште не им се во функција камерите на МВР?
Не се сеуште во функција

Член од
16 април 2012
Мислења
12
Поени од реакции
14
имаше полиција немаше да дозволат да дојде до кнофликт нели 500 специалци биле таму што ке ме пуштат ко ке сум сам и ко ке има 10 Албанци а? да му ебам полицијата албанска
Не јас мислам дека полицијата е неутрална и дека не се ни на наша ни на албанска страна. Тие само гледаат да го смират немирот. Тоа што не не пуштиле да влеземе во Чаир и Бит-Пазар го направиле од безбедносни причини, не дека нашата полиција е албанска :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Од 2408523 камери низ Скопје не успеаа да најдат кај се движело возилото?
Или уште не им се во функција камерите на МВР?
Оние по улиците уште не се во функција. Требаа некои кодери да најдат да ги декодираат дека биле HD, вака нешто беше муабетот :pos:

Член од
30 март 2011
Мислења
95
Поени од реакции
74
во врска со камерите требаше да се обратиме кога мистереиозно престнаа да работат во јуни, да работеа за 2 секунди ќе се знаеше кој се овие и кај се.

makedonec_bt

Проф. по улични науки
Член од
15 април 2012
Мислења
146
Поени од реакции
102
Не јас мислам дека полицијата е неутрална и дека не се ни на наша ни на албанска страна. Тие само гледаат да го смират немирот. Тоа што не не пуштиле да влеземе во Чаир и Бит-Пазар го направиле од безбедносни причини, не дека нашата полиција е албанска :)
а ко ке одам сам преку мостот во чаршијата со 1 другарце и поминвуам таму ко ке ме демнеат 10 шипој оти не е таму полицијата? оти да не прошетат никој немаше да ги допри оваа нели е слободна држава или има едни закони за нас други за нив? или нашите животи помалце вредат од нивните?

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Zoran Burevesnik Bozinovski
Ajde nekolku RETORIČKI prašanja za voziloto sto go objavi MVR:

1. Kako može tabličkite da bile ukradeni od vozilo koe e odjaveno, koga za da odjaviš vozilo treba tabličkite da bidat vrateni?
2. Koj e sopstvenikot na "odjavenoto vozilo" na kogo mu bile "ukradeni tabličkite?
3. Neli tablicki koi što završuvaat so MT bea na na Makedonski Telekom ili sum vo zabluda!!!???
4. Tolku li e teško da se doznae istorijata na voziloto vo denešno vreme ako MVR veke gi ima broevite na šasija i na motorot???

NA KRAJ BI PRAŠAL: KOGO MAFTAAT???
Човеков е познаник на татко ми. Кога и да го видам, само зборува за некои теории на заговор. Се некој него го заебава, се некој го лаже, само он се знае...

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
во врска со камерите требаше да се обратиме кога мистереиозно престнаа да работат во јуни, да работеа за 2 секунди ќе се знаеше кој се овие и кај се.
A затоа уште не ми стигнала ниедна казна... :)
--- надополнето: 16 април 2012 во 20:13 ---
а ко ке одам сам преку мостот во чаршијата со 1 другарце и поминвуам таму ко ке ме демнеат 10 шипој оти не е таму полицијата? оти да не прошетат никој немаше да ги допри оваа нели е слободна држава или има едни закони за нас други за нив? или нашите животи помалце вредат од нивните?
Дечко, олабави малку. Земи воздух и обиди се барем 2 часа да не реплицираш на темава.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Човеков е познаник на татко ми. Кога и да го видам, само зборува за некои теории на заговор. Се некој него го заебава, се некој го лаже, само он се знае...
Психолог би му дијагностицирал параноја.

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
Дете, 21-на годинка имаш. Кој побогу фактор си ти па да знаеш дека ради вакви ко мене македонија пати 20 години, кога си почнал да размислуваш (дали и тоа) со своја глава пред 3-4 години?
А кажи ми, како ќе се реши случајот што побрзо кога цела енергија ќе треба да се пренасочи на вас напалените да не ви текне да влезете у 2ка или 9ка и пребиете све живо внатре (како што имаше многу „интелигентни“ предлози за форумов)?
:facepalm:

Член од
17 август 2011
Мислења
10.255
Поени од реакции
18.205
па дојди ајде, увери се и не замислувај. Јас живеам во Чаир и кај нас тепачки на етничка основа ретко се случуваат
Не зборам за возрасни луѓе,нормално никој нема да те чепка ако живееш таму..Нити реков дека гарант ке те истепаат ако идеш таму.Дека на одредени локации не маваат рекети секој ден,и дека не тепаат македонци секој ден низ град,тоа на друг да му каеш..мало е скопјето се знае и кој тепа,сите знаат само полицијата не знае:sleep:Пак ке кажам сигорно нема човек над 20 години да нападнат,и животните имаат инстинкт.Помалите го јадат ради вашето ќутење:)

S

Sheldon Cooper

Гостин
Не зборам за возрасни луѓе,нормално никој нема да те чепка ако живееш таму..Нити реков дека гарант ке те истепаат ако идеш таму.Дека на одредени локации не маваат рекети секој ден,и дека не тепаат македонци секој ден низ град,тоа на друг да му каеш..мало е скопјето се знае и кој тепа,сите знаат само полицијата не знае:sleep:Пак ке кажам сигорно нема човек над 20 години да нападнат,и животните имаат инстинкт.Помалите го јадат ради вашето ќутење:)
јас имам 19 :)

Член од
15 декември 2009
Мислења
80
Поени од реакции
61
Dali moze nekoj da utvrdi dali snimkata vo pozadina e patot od granica so Kosovo so Skopje ili mozebi Ljubotenskiot pat. Samo neznam dali toj ima vakvi bankini.

Kajgana Shop

На врв Bottom