Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми се дигај одма на бунт. Полека.
Има тука некој што треба тоа да го гледа, не е моја работа јас да изигравам полицаец а модераторите судот па да бришат на мои пријави.
И ти ако имаш некој проблем не ми се лигави мене, пријави го мислењево.
Ми реплицираш на пост што можеше да помине без реплика и без две мислења со забегување од тема.
а како сакаш да олабавам кажи ми утре можи јас ке бидам следен можи ти можи друг од форумов и да седам да не покажам револт дека сум згаден од ова и кога ке шетам на улица треба да гледам 100 пати зад мене да не има албанец за да не можам да го искажам моето мисленје?

не заебавај,луѓе јадат ќутек на рекорд навечер секој викенд..кутрите тие почнаа надвор од чаир да искачаат да бараат занимација.Можам да замислам тек таму навечер да отидеш таму,тоа ке биде Екстермноо..
Сум идел сам навечер накај 2-3 саат до фурна и назад до дома во центар пешки 2 пати и никој ништо ми нема направено.
Имам другари со кои се дружам и живеат натаму и идам таму почесто и никогаш не сум имал никаков проблем.
Не дека не прават проблеми,али не е ни војна зона,па да не можеш да стапнеш таму ебате беља......

имаше полиција немаше да дозволат да дојде до кнофликт нели 500 специалци биле таму што ке ме пуштат ко ке сум сам и ко ке има 10 Албанци а? да му ебам полицијата албанска
Не јас мислам дека полицијата е неутрална и дека не се ни на наша ни на албанска страна. Тие само гледаат да го смират немирот. Тоа што не не пуштиле да влеземе во Чаир и Бит-Пазар го направиле од безбедносни причини, не дека нашата полиција е албанска :)

Од 2408523 камери низ Скопје не успеаа да најдат кај се движело возилото?
Или уште не им се во функција камерите на МВР?

Оние по улиците уште не се во функција. Требаа некои кодери да најдат да ги декодираат дека биле HD, вака нешто беше муабетот :pos:

во врска со камерите требаше да се обратиме кога мистереиозно престнаа да работат во јуни, да работеа за 2 секунди ќе се знаеше кој се овие и кај се.

Не јас мислам дека полицијата е неутрална и дека не се ни на наша ни на албанска страна. Тие само гледаат да го смират немирот. Тоа што не не пуштиле да влеземе во Чаир и Бит-Пазар го направиле од безбедносни причини, не дека нашата полиција е албанска :)
а ко ке одам сам преку мостот во чаршијата со 1 другарце и поминвуам таму ко ке ме демнеат 10 шипој оти не е таму полицијата? оти да не прошетат никој немаше да ги допри оваа нели е слободна држава или има едни закони за нас други за нив? или нашите животи помалце вредат од нивните?

Zoran Burevesnik Bozinovski
Ajde nekolku RETORIČKI prašanja za voziloto sto go objavi MVR:

1. Kako može tabličkite da bile ukradeni od vozilo koe e odjaveno, koga za da odjaviš vozilo treba tabličkite da bidat vrateni?
2. Koj e sopstvenikot na "odjavenoto vozilo" na kogo mu bile "ukradeni tabličkite?
3. Neli tablicki koi što završuvaat so MT bea na na Makedonski Telekom ili sum vo zabluda!!!???
4. Tolku li e teško da se doznae istorijata na voziloto vo denešno vreme ako MVR veke gi ima broevite na šasija i na motorot???

NA KRAJ BI PRAŠAL: KOGO MAFTAAT???
Човеков е познаник на татко ми. Кога и да го видам, само зборува за некои теории на заговор. Се некој него го заебава, се некој го лаже, само он се знае...

во врска со камерите требаше да се обратиме кога мистереиозно престнаа да работат во јуни, да работеа за 2 секунди ќе се знаеше кој се овие и кај се.
A затоа уште не ми стигнала ниедна казна... :)
--- надополнето: 16 април 2012 во 20:13 ---
а ко ке одам сам преку мостот во чаршијата со 1 другарце и поминвуам таму ко ке ме демнеат 10 шипој оти не е таму полицијата? оти да не прошетат никој немаше да ги допри оваа нели е слободна држава или има едни закони за нас други за нив? или нашите животи помалце вредат од нивните?
Дечко, олабави малку. Земи воздух и обиди се барем 2 часа да не реплицираш на темава.

Човеков е познаник на татко ми. Кога и да го видам, само зборува за некои теории на заговор. Се некој него го заебава, се некој го лаже, само он се знае...

Психолог би му дијагностицирал параноја.

Дете, 21-на годинка имаш. Кој побогу фактор си ти па да знаеш дека ради вакви ко мене македонија пати 20 години, кога си почнал да размислуваш (дали и тоа) со своја глава пред 3-4 години?
А кажи ми, како ќе се реши случајот што побрзо кога цела енергија ќе треба да се пренасочи на вас напалените да не ви текне да влезете у 2ка или 9ка и пребиете све живо внатре (како што имаше многу „интелигентни“ предлози за форумов)?

:facepalm:

па дојди ајде, увери се и не замислувај. Јас живеам во Чаир и кај нас тепачки на етничка основа ретко се случуваат
Не зборам за возрасни луѓе,нормално никој нема да те чепка ако живееш таму..Нити реков дека гарант ке те истепаат ако идеш таму.Дека на одредени локации не маваат рекети секој ден,и дека не тепаат македонци секој ден низ град,тоа на друг да му каеш..мало е скопјето се знае и кој тепа,сите знаат само полицијата не знае:sleep:Пак ке кажам сигорно нема човек над 20 години да нападнат,и животните имаат инстинкт.Помалите го јадат ради вашето ќутење:)

Не зборам за возрасни луѓе,нормално никој нема да те чепка ако живееш таму..Нити реков дека гарант ке те истепаат ако идеш таму.Дека на одредени локации не маваат рекети секој ден,и дека не тепаат македонци секој ден низ град,тоа на друг да му каеш..мало е скопјето се знае и кој тепа,сите знаат само полицијата не знае:sleep:Пак ке кажам сигорно нема човек над 20 години да нападнат,и животните имаат инстинкт.Помалите го јадат ради вашето ќутење:)
јас имам 19 :)

Dali moze nekoj da utvrdi dali snimkata vo pozadina e patot od granica so Kosovo so Skopje ili mozebi Ljubotenskiot pat. Samo neznam dali toj ima vakvi bankini.
opel-1-smilkovci-600x407.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom