Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
17 јули 2008
Мислења
436
Поени од реакции
273
По вас што требаше полицијата да направи ?Да ги пушти малолетниците на битпазар и што ќе направеа?
Ќе се бореа ,со што,како?
Ни треба ли граѓанска војна?
Не треба да се фаќаме на мамката што ни ја пуштија,треба да бидеме мудри и прибрани,да не не водат емоции.

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
да раз
да разбирам се работи за деца од 15-25 години секаков чин на насилство од полицијата треба да се резервира за најлошото а тоа го рече и ти самиот да му извади пиштол оти да не смеат да одат на бит пазар? чија територија е тоа?
Mislis ako dojdoa nakaj bit pazar nekoj na baklava ke gi cekase DECA ajde mirni da ne ja pravime sega svadbata POSLE da ne bide kako na kale prvi vie napagate nie pomalce bevme i taka natamu tuka ne mislam na celiot makedonski narod tuku na tie "navivaci" "heroi" Pozdrav

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Добро бе каква е оваа држава каде што не смееш да одиш каде што ќе посакаш? Па ај тие што живеат од другава страна на Вардар да не идат накај центар.... кога ќе се сетам само како не моткаа еднаш после ракометен натпревар заради безбедносни причини да не идеме накај Чаир, а на крајот пак си фатив 57:tapp:
Да не глумиме лудило ...седев карши влада и ја гледав цела ситуација и кога се тргна према мостот ... вие бевте спремни да идете у Чаршија и да бидете главни ?! За каква цел....рекоа дека Албанци се убијците...потврдија од МВР ???

Член од
17 јули 2008
Мислења
436
Поени од реакции
273
Добро бе каква е оваа држава каде што не смееш да одиш каде што ќе посакаш? Па ај тие што живеат од другава страна на Вардар да не идат накај центар.... кога ќе се сетам само како не моткаа еднаш после ракометен натпревар заради безбедносни причини да не идеме накај Чаир, а на крајот пак си фатив 57:tapp:
Во ситуација во која моментално се наоѓаме,нема одење каде сакаме,поготово не за 15 годишњаци.

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Крв да серете и плусинфо и сител и сите медиуми. Племето предавничко да ви го ебам, побрзо од алсат кажавте дека се скандирало мртов албанец...
Каде бевте кога имаше протести во гостивар бе мамето предавничко.
Овие курир кретениве „ќе протестирам со молитва“ :гик:. Бел ден да не видите крвта да ви ја ебам, зошто вака Алсат и Дуи не рекоа за во гостивар?!
Не бе не, толку многу предавници на парче земја не може.

Затоа ќе си останеме банана држава.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.781
Mislis ako dojdoa nakaj bit pazar nekoj na baklava ke gi cekase DECA ajde mirni da ne ja pravime sega svadbata POSLE da ne bide kako na kale prvi vie napagate nie pomalce bevme i taka natamu tuka ne mislam na celiot makedonski narod tuku na tie "navivaci" "heroi" Pozdrav
Мислам дека премногу ти дозволуваат од администрацијава на форумов.
Уште еднаш кога некој албанец мене лично (а не виртуелно) ќе ми се пожали каков му е тежок животот овде, јас сама ќе го нападнам. Доста ми е. Ужасно и одвратно доста.

Член од
16 април 2012
Мислења
12
Поени од реакции
14
Ovaa sto se sluci ne e slucaj da pomine bez kazna.
4 mladi zivoti taka lesno izgasnati poradi nekoj budali koj se izivuvale ??? Toa nema da pomine taka . Tie sto go napravile treba da bidat kazneti najstrogo.
Ovoj incident sto e napraven kako sto kazuvaat od strana na albanci ke dovede do graganska vojna. Barem taka ke se zavrsat site megu etnicki problemi.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Малце е офф-топик али еден другар што живее во Радишани сеа ми кажа дека вчера околу полноќ бил запален фризерски салон на Албанец, но на вести ништо не кажаа...
Беше објавено и тоа во повеќе медиуми, еве ти дел.

http://24vesti.com.mk/index.php/makedonija/293-makedonija/5776
http://www.ereporter.com.mk/mk-mk/Details.aspx?Title=20251
http://sitel.com.mk/dnevnik/makedonija/pozar-vo-berberski-salon-vo-radishani
http://sky.mk/makedonija/20257.html

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
ПРЕМНОГУ , АМА ТОТАЛНО ПРЕМНОГУ СЕ ИЗБЕГА ОД ТЕМАТА !!!!!! почнуваат да се разгоруваат страстите и тука на форумов ... мислам СОЦИЈАЛИЗИРАЈТЕ СЕ !!! почекајте нова вест за дискутирање ... не тресете празна слама !!!!!!!!!!!

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Сега беа деца,ама 2001 да го поминеа Гоце Делчев уште ќе се криевте.

Член од
30 октомври 2011
Мислења
60
Поени од реакции
32
Не да му извади пиштол, но еден пендрак и малку ќотек нема да му дојде лошо... Јест да баш и ја немаат таа дозвола, но друг начин да ги ставиш во ред нема. И кога ќе почнат да ги апсат, сите по година дена затвор и да видиш дали пак некој ќе прави вакви гужви.

Се е ова убаво што го кажуваш но кажими зошто на тој начин не реагира полицијата кога протестираат Албанците,зошто нив не им удри по некој пендрак туку ги пушта на слобода после една недела во притвор затоа што им се заканиле балистите а нас ќе не еб*т и ке не тепаат како да сме најголеми криминалци бандаж држава!!!

S

Shellshock nam67

Гостин
Zoran Burevesnik Bozinovski
Ajde nekolku RETORIČKI prašanja za voziloto sto go objavi MVR:

1. Kako može tabličkite da bile ukradeni od vozilo koe e odjaveno, koga za da odjaviš vozilo treba tabličkite da bidat vrateni?
2. Koj e sopstvenikot na "odjavenoto vozilo" na kogo mu bile "ukradeni tabličkite?
3. Neli tablicki koi što završuvaat so MT bea na na Makedonski Telekom ili sum vo zabluda!!!???
4. Tolku li e teško da se doznae istorijata na voziloto vo denešno vreme ako MVR veke gi ima broevite na šasija i na motorot???

NA KRAJ BI PRAŠAL: KOGO MAFTAAT???

Член од
30 март 2011
Мислења
95
Поени од реакции
74
треба да се смират страсти, мирен протест е во ред, викање е во ред,но еве дури и нас што седиме на нет и коментираме не етикериа една млада Швајцарка како тастатура револуционери,не требало на протест, убиството било криминален акт итн. а они пренесуваат шпекулации и подгреваат тензии со тоа што пренесуваат шпекулации од една српска телевизија со грчки газди.Напишав на 240 страна 2 сценарија,едното беше дестабилизација, со вакви провокации од плусинфо се виде дека многу лесно се прави насилен протест па макар било и од 200-500 луѓе чиј што револт потполно го разбирам.

S

Shellshock nam67

Гостин
Zoran Burevesnik Bozinovski
Dojde den drugarceto na SERDŽO TANGUMA da dava javni lekcii po bezbednost i da ocenuva bezbednosna situacija vo Republika Makedonija. VLADIMR PIVOVAROV im e profesor i producent na golemite policiski stručnjaci od tip na IVICA ANČEVSKI PUKI, komandant na edinicata ALFI, ekspresno diplomiran i proizveden vo DETEKTIV...

PIVOVAROV neka izvadi lista na STUDENTI koi zaedno so negovite kolegi-profesori gi dovel ekspresno do diploma i vednaš se vrabotile vo MVR, pri veke 500 diplomirani kriminalisti koi nikoj ne gi saka!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom