Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
17 јули 2008
Мислења
436
Поени од реакции
273
Едно нешто неможам да разберам за што се тепаа со специјалциве ...за што ?
Не треба да им се замери,млади деца ,не размислуваат за последиците.
Не знаат што е полициски час,ограниичено движење ,не го познаваат свирежот на куршумите.Не знаат дека со голи раце не се тргнува во нов конфликт и затоа реагираат бесно на оној што ги спречува.

Член од
13 април 2012
Мислења
88
Поени од реакции
94
Значи за берберскиот салон што го запалиле..Сопственикот е торбеш,порано се шишав таму..Не знам зашо му го запалиле дуќанот..

S

Sheldon Cooper

Гостин
Има институции бе чоек, јас не сум племе, јас имам држава, ако државата примила неандерталци во 99 год, не значи дека јас сега треба да се колам со комшиите албанци.:facepalm:
Точно, имам пријатели албанци и највеќе поради нив ми е срам што бев присутен на собир каде што се плукаше кон целиот албански народ. Да беа убијците американци дали нашите ќе излезеа пред влада да викаат „смрт за американци!“? Секако дека не..

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Предизвикуваат тензија огромна,значи убијците уште не се познати,а веднаш има осудувања против албанците.Децава незнаат што е војна и колку беше напето во 2001 година.Се лупаат во гради за војни,ама кога ќе го мобилизираат ТАТКО ИМ тогаш ќе цмиздарат како дундиња.

Ама ако требаше вака и повеќе од ова,доста со страв влегуваа во автобуси за у школо,доста јадеа ќотек од шќиптари.!

МАВАЈТЕ ДЕЦА,АКО МОЖАТ И ОНИ,МОЖЕТЕ И ВИЕ!

makedonec_bt

Проф. по улични науки
Член од
15 април 2012
Мислења
146
Поени од реакции
102
Точно, имам пријатели албанци и највеќе поради нив ми е срам што бев присутен на собир каде што се плукаше кон целиот албански народ. Да беа убијците американци дали нашите ќе излезеа пред влада да викаат „смрт за американци!“? Секако дека не..
а оти да не? ТОЈ што ги отепа ке лежи овај протест сакат македонците слобода поради ова протестираа да не можат да одат на би пазар или чаршија оти оти ке биле нападнати од Албанци зошто затоа што се македонци ВО МАКЕДОНИЈАА НЕ СМЕ НИЕ МАЛЦИНСТВО ДА СЕ ПЛАШИМЕ РАЗБЕРЕТЕ

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Предизвикуваат тензија огромна,значи убијците уште не се познати,а веднаш има осудувања против албанците.Децава незнаат што е војна и колку беше напето во 2001 година.Се лупаат во гради за војни,ама кога ќе го мобилизираат ТАТКО ИМ тогаш ќе цмиздарат како дундиња.

Ама ако требаше вака и повеќе од ова,доста со страв влегуваа во автобуси за у школо,доста јадеа ќотек од шќиптари.!

МАВАЈТЕ ДЕЦА,АКО МОЖАТ И ОНИ,МОЖЕТЕ И ВИЕ!
Тешко на сите нас ако чекаме децата да ни ја средат работата :facepalm: Треба да се засрамиме сите постари што деца од 15-20 години излегоа на протрести.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.256
Поени од реакции
18.205
смешни сте ако мислите пцуењево на албанциве е само ради убиствата..Може да се каже најмала причина е ова.Мораше да се испцујат малце за ќотекот редовно што го јадеме по автобуси,признавале или не :)
Вие од чисто македонските средини продужете сеа,Уа хулигани,дечишта и тн,

S

Sheldon Cooper

Гостин
а оти да не? ТОЈ што ги отепа ке лежи овај протест сакат македонците слобода поради ова протестираа да не можат да одат на би пазар или чаршија оти оти ке биле нападнати од Албанци зошто затоа што се македонци ВО МАКЕДОНИЈАА НЕ СМЕ НИЕ МАЛЦИНСТВО ДА СЕ ПЛАШИМЕ РАЗБЕРЕТЕ
Излези од дома и прошетај низ битпазар и Чаир да видиш дали ќе те нападне некој а после збори ОК?

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.003
Поени од реакции
5.648
Zoran Burevesnik Bozinovski
Ajde nekolku RETORIČKI prašanja za voziloto sto go objavi MVR:

1. Kako može tabličkite da bile ukradeni od vozilo koe e odjaveno, koga za da odjaviš vozilo treba tabličkite da bidat vrateni?
2. Koj e sopstvenikot na "odjavenoto vozilo" na kogo mu bile "ukradeni tabličkite?
3. Neli tablicki koi što završuvaat so MT bea na na Makedonski Telekom ili sum vo zabluda!!!???
4. Tolku li e teško da se doznae istorijata na voziloto vo denešno vreme ako MVR veke gi ima broevite na šasija i na motorot???

NA KRAJ BI PRAŠAL: KOGO MAFTAAT???
Прво, има места каде што можат да ти направат исти таблички... второ, возилото можеби не било одјавено, туку не било никогаш повторно регистрирано. Трето, па нели е Зоран „новинар“, нека истражи чии биле тие таблици, цело време, нели цело време пишува бомбастични глупости. Порано повеќето коли на Телеком завршуваа со МТ, ама веќе не е така, веројатно оти имаат многу поголем возен парк. Како бе на клошаров не му се допадна ниту една информација, ако е толку добар колку што глуми нека се јави на 199.

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
Ти мислиш овој вистини да збореше, ќе го оставеа да живее и да јаде бубрези вака?
Никој не му обрнува внимание. Запрашај се зошто.
Разумен човек него не го есапи.
Максимално е искористен и од двете партиски структури кога сакаат да пуштат шпекулација, чисто за проверка, без никакви последици.
Ептен жално човече..

Член од
10 април 2010
Мислења
385
Поени од реакции
121
Битолчанец, ај олабаи малце. Од вчера нешто се напињаш и имаш прогрес. Имаш 60 поста. Ај малце одмор.
Ако ти е до пукање, дојди во Скопје, ќе ти дадам еден чатал и иди пукај.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.256
Поени од реакции
18.205
Тешко на сите нас ако чекаме децата да ни ја средат работата :facepalm: Треба да се засрамиме сите постари што деца од 15-20 години излегоа на протрести.
Ве боли кур вас,пали колата и немаш гајле.Децата го кркаат по ваша кривица пошто немате војља да кренете глас.Не сте виделе што племе се 90% од овие,мислите ако имате некој другар интелектуалец сите се такви.

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Не чекаме тие да ја средат работата,мило ми е што и тие дигнаа глас против сите малтретирања и тормозења низ автобусите и улиците од другата страна на Вардар,нека тепаат и они,ако можат мечкиве можат и нашите деца!Не треба да им го затрујат мозокот за соживотот,такво нешто тука со нив НЕМА.

Нашето дете е со маст рането,може да носи по тројца од лој на грб!

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Ве боли кур вас,пали колата и немаш гајле.Децата го кркаат по ваша кривица пошто немате војља да кренете глас.Не сте виделе што племе се 90% од овие,мислите ако имате некој другар интелектуалец сите се такви.
Нејасен си ми,ај пробај попрецизно.

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
mozebi ne se direkno no site se indirekno

Kajgana Shop

На врв Bottom