Собири и протести за петкратното убиство кај Смиљковско езеро

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
па еднаш викаат возилото било на 10 км од местото а сега велат било на самото место?????!!!
Возилото е најдено на 10 км од местото на злосторот но е утврдено дека било на местото на злосторот:)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
па еднаш викаат возилото било на 10 км од местото а сега велат било на самото место?????!!!
како што јас разбрав возилото било на лице место додека се одвивал настанот а пронајдено е на 10 километра одалеченост што значи дека ги средиле па со него избегале и го оставиле после 10тина километра.

п.с што е муабетов дека имало уште еден сведок ( како што кажуваат србиве ) и се збори и за некој џип дека е пронајден накај блаце?

п.с2 темава е за протести и собири не е дискусија за инцидентот... ке почекаме уште малце додека ацид не ја отвори темата па да продолжиме таму со дискусија

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876

Па вакви загубени фаци наоѓаат да снимаат што мене не ме најдат да им дадам изјава. :facepalm:

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.571
Поени од реакции
6.701
Знае некој дали има луге пред влада? Дека ние планираме да идеме па макар биле само 5 души.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.571
Поени од реакции
6.701
додека чекаш некој да ти каже дали има или не ќе отидеш таму и ќе видиш дали има или нема
Ке идам јас во секој случај не се секирај,, затоа нагласив ако треба и сам ке седам.

Член од
19 ноември 2009
Мислења
85
Поени од реакции
178
Во спотови и скечеви на к-15 ги кријат регистрациите,овие јавно ја покажуваат као демек колата која била на местото на убиството.Абе ајде...
Значи кога не кажуваат ништо, зошто не кажуваат. Кога даваат информации, е не е точно , не мотаат.

Tи читаш ли убаво дека регистрацијата е неважечка и е извадена од друга кола?

Значи што и да се каже ако не е според сценариото во ваша глава, џабе е. И вакви како тебе ќе протестираат? Зошто уопште бараш информации ако не ги прифаќаш, очигледно ти знаеш све.

Член од
22 декември 2011
Мислења
1.291
Поени од реакции
1.285
Во спотови и скечеви на к-15 ги кријат регистрациите,овие јавно ја покажуваат као демек колата која била на местото на убиството.Абе ајде...
А како ќе знаат дали е таа кола или не, доколку не се покаже таблица? Лоџик?

Kajgana Shop

На врв Bottom