Pravnice
The Don
- Член од
- 15 ноември 2007
- Мислења
- 2.462
- Поени од реакции
- 1.433
Кој се тие црвени жити се? Јас сум малку приглуп кога станува збор за политика.![]()
Младина на ВМРО ...јас си ги викам црвени а СДСМ се плави, полесно е за пишување

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој се тие црвени жити се? Јас сум малку приглуп кога станува збор за политика.![]()
Еднакво помага со палење свеќа колку со пиење кафе или идење на протестов.Баш ќе им помогнеш.
Точно така.Еднакво помага со палење свеќа колку со пиење кафе или идење на протестов.
Да одмогне нема сигурно, ако он верува дека прави нешто добро со тоа негово право, исто како и тебе никој не ти го оспорува правото да мрчиш за истото. Секој со своите верувања и убедувањаБаш ќе им помогнеш.
А што е главна цел на контра протестот?Младина на ВМРО ...јас си ги викам црвени а СДСМ се плави, полесно е за пишување![]()
Да одмогне нема сигурно, ако он верува дека прави нешто добро со тоа негово право, исто како и тебе никој не ти го оспорува правото да мрчиш за истото. Секој со своите верувања и убедувања
па веројатно ни они не ја знаат целта....сигурно од горе така им наредиле...не се ни они криви,пусти мора да одат шо ќе праатА што е главна цел на контра протестот?
А што е главна цел на контра протестот?
па веројатно ни они не ја знаат целта....сигурно од горе така им наредиле...не се ни они криви,пусти мора да одат шо ќе праат