Pravnice
The Don
- Член од
- 15 ноември 2007
- Мислења
- 2.462
- Поени од реакции
- 1.433
Младина на ВМРО ...јас си ги викам црвени а СДСМ се плави, полесно е за пишувањеКој се тие црвени жити се? Јас сум малку приглуп кога станува збор за политика.
Младина на ВМРО ...јас си ги викам црвени а СДСМ се плави, полесно е за пишувањеКој се тие црвени жити се? Јас сум малку приглуп кога станува збор за политика.
Еднакво помага со палење свеќа колку со пиење кафе или идење на протестов.Баш ќе им помогнеш.
Точно така.Еднакво помага со палење свеќа колку со пиење кафе или идење на протестов.
Да одмогне нема сигурно, ако он верува дека прави нешто добро со тоа негово право, исто како и тебе никој не ти го оспорува правото да мрчиш за истото. Секој со своите верувања и убедувањаБаш ќе им помогнеш.
А што е главна цел на контра протестот?Младина на ВМРО ...јас си ги викам црвени а СДСМ се плави, полесно е за пишување
abe toa ti e vo makedonija samo mrcenje ako covek otide na mocanje zosto otisol, zosto ne mocal tuka e toa ti e vo Makedonija !!!Да одмогне нема сигурно, ако он верува дека прави нешто добро со тоа негово право, исто како и тебе никој не ти го оспорува правото да мрчиш за истото. Секој со своите верувања и убедувања
па веројатно ни они не ја знаат целта....сигурно од горе така им наредиле...не се ни они криви,пусти мора да одат шо ќе праатА што е главна цел на контра протестот?
Ако протестот е за осуда на убиствата , тогаш контра протестот сигурно би бил за оправдување за убиствата. Но според мене, доколку навистина се одржи таков протест ке нема никаква врска со убиствата туку ке биде уште една бледа битка за политички поени а како учесници ќе се јават партиски војници коишто не знаат да уклучат сопствен мозок и да изрезонираат колку тоа неверојатно глупав е тој протест.А што е главна цел на контра протестот?
па веројатно ни они не ја знаат целта....сигурно од горе така им наредиле...не се ни они криви,пусти мора да одат шо ќе праат