Собири и протести за петкратното убиство кај Смиљковско езеро

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
па еднаш викаат возилото било на 10 км од местото а сега велат било на самото место?????!!!

Возилото е најдено на 10 км од местото на злосторот но е утврдено дека било на местото на злосторот:)

па еднаш викаат возилото било на 10 км од местото а сега велат било на самото место?????!!!
како што јас разбрав возилото било на лице место додека се одвивал настанот а пронајдено е на 10 километра одалеченост што значи дека ги средиле па со него избегале и го оставиле после 10тина километра.

п.с што е муабетов дека имало уште еден сведок ( како што кажуваат србиве ) и се збори и за некој џип дека е пронајден накај блаце?

п.с2 темава е за протести и собири не е дискусија за инцидентот... ке почекаме уште малце додека ацид не ја отвори темата па да продолжиме таму со дискусија

Па вакви загубени фаци наоѓаат да снимаат што мене не ме најдат да им дадам изјава. :facepalm:

Знае некој дали има луге пред влада? Дека ние планираме да идеме па макар биле само 5 души.

додека чекаш некој да ти каже дали има или не ќе отидеш таму и ќе видиш дали има или нема

Ке идам јас во секој случај не се секирај,, затоа нагласив ако треба и сам ке седам.

Во спотови и скечеви на к-15 ги кријат регистрациите,овие јавно ја покажуваат као демек колата која била на местото на убиството.Абе ајде...

Значи кога не кажуваат ништо, зошто не кажуваат. Кога даваат информации, е не е точно , не мотаат.

Tи читаш ли убаво дека регистрацијата е неважечка и е извадена од друга кола?

Значи што и да се каже ако не е според сценариото во ваша глава, џабе е. И вакви како тебе ќе протестираат? Зошто уопште бараш информации ако не ги прифаќаш, очигледно ти знаеш све.

Во спотови и скечеви на к-15 ги кријат регистрациите,овие јавно ја покажуваат као демек колата која била на местото на убиството.Абе ајде...
А како ќе знаат дали е таа кола или не, доколку не се покаже таблица? Лоџик?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom