Собири и протести за петкратното убиство кај Смиљковско езеро

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Кој се тие црвени жити се? Јас сум малку приглуп кога станува збор за политика.:confused:
Младина на ВМРО ...јас си ги викам црвени а СДСМ се плави, полесно е за пишување:)

Член од
2 февруари 2006
Мислења
1.500
Поени од реакции
160
Баш ќе им помогнеш.
Да одмогне нема сигурно, ако он верува дека прави нешто добро со тоа негово право, исто како и тебе никој не ти го оспорува правото да мрчиш за истото. Секој со своите верувања и убедувања

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
S

Shellshock nam67

Гостин
Да одмогне нема сигурно, ако он верува дека прави нешто добро со тоа негово право, исто како и тебе никој не ти го оспорува правото да мрчиш за истото. Секој со своите верувања и убедувања
abe toa ti e vo makedonija samo mrcenje ako covek otide na mocanje zosto otisol, zosto ne mocal tuka e toa ti e vo Makedonija !!!

Член од
15 април 2012
Мислења
24
Поени од реакции
22
Има ли негде на нет да се гледа камера некој пред влада да видам колку луѓе ќе се соберат?

Член од
15 јуни 2011
Мислења
409
Поени од реакции
304
А што е главна цел на контра протестот?
па веројатно ни они не ја знаат целта....сигурно од горе така им наредиле...не се ни они криви,пусти мора да одат шо ќе праат

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Реков убаво јас, нема да поминат ни два дена, ќе почнеме да се делиме. Тоа е тоа. Генетски код на Македонецот - поделба. :rolleyes:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
А што е главна цел на контра протестот?
Ако протестот е за осуда на убиствата , тогаш контра протестот сигурно би бил за оправдување за убиствата. Но според мене, доколку навистина се одржи таков протест ке нема никаква врска со убиствата туку ке биде уште една бледа битка за политички поени а како учесници ќе се јават партиски војници коишто не знаат да уклучат сопствен мозок и да изрезонираат колку тоа неверојатно глупав е тој протест.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
па веројатно ни они не ја знаат целта....сигурно од горе така им наредиле...не се ни они криви,пусти мора да одат шо ќе праат

еве која им е целта. да одат колку да ги види камера - осеќам дека нема да знаат пола луѓе зашто протестираат

Член од
13 септември 2008
Мислења
556
Поени од реакции
307
Член од
15 јуни 2011
Мислења
409
Поени од реакции
304
па еднаш викаат возилото било на 10 км од местото а сега велат било на самото место?????!!!

Член од
13 септември 2008
Мислења
556
Поени од реакции
307
јас се извинуам......штотуку налетав на друга слика и имаше видни знаци дека е сега сликанои//////плус имаше кал на гумите.....извинте за недовербата и теориите за лажење на народот:oops:

Kajgana Shop

На врв Bottom