Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.082
- Поени од реакции
- 62.193
Ти ова сериозно?In Time, а и филмчето е супер.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти ова сериозно?In Time, а и филмчето е супер.
Реков, сплет на околности. Сепак, Мила Кунис - среќа во несреќа.Кој ви е крив, и на двајцата, зимате да гледате филм у кој главна улога е Џастин Тимберлејк па се жалите после, што очекувавте ?![]()
Што Мила Кунис?Реков, сплет на околности. Сепак, Мила Кунис - среќа во несреќа.![]()
Ти ова сериозно?![]()
Реков, сплет на околности. Сепак, Мила Кунис - среќа во несреќа.![]()
Си ме претекналIo Sono Interista не сум сигурен сеа дали Real Steel или In Time, повеќе го мразиш......
VLJ не забележав дека за Friends with Benefits се зборувало.
Gache, единствено што е добро во филмот е идејата, која понатаму е брутално упропастена. Глумата е мизерија невидена, не само од Џастин туку онака комплетно. Сценариото вришти од безначајни и глупи дијалози а местото каде што е снимано и тоа бетонот на сите страни е тежок фејл. Најлош дистописки филм кој сум го гледал (а голем мерак имам на таквите) и еден од најлошите филмови воопшто.
Тоа е само мое лично мислење се разбира. Инаку, не можам да го заборавам ни оној епик момент кога бегаа во тоа складиштето или напуштена фабрика, што год да беше, и се наоколу е крш и хаос, само еден убав кауч ставен така на средина, за да може да одморат бегалците
Очај, навистина, го гледав само за да видам колку лош ќе испадне на крајот. Трнз аут, 3/10, макс...
Оваа ме разочараза некој филм кога имаше изјавено дека бирала дублерка за некоја сцена кога се гледа гол гз пошто има рамно газе (и се глеаше после тоа од некои слики од премиери). За мене газе > цицки
![]()
Мене многу ми се допадна Догвил, Меланхонија исто така беше добар, но не можев да го изгледам Антихрист, ептен ме напна и го изгаснав можда на пола.Ај кога веќе се раздвижи темата да прашам. Зошто толку многу луѓето го хејтат (се извинувам за глупиот збор) Вон Триер и дали е чудно што сум фасциниран од секој негов филм?
Мене баш тоа ми се допаѓа, што напнува. И не само мене очигледно. Една другарка на Меланхолија почнала да паѓа во депресии ала Кирстен, па тргнала до продавница по алкохолМене многу ми се допадна Догвил, Меланхонија исто така беше добар, но не можев да го изгледам Антихрист, ептен ме напна и го изгаснав можда на пола.
Друго немам гледано...
Да Догвил ми е омилен филм, evah. Тука некаде е и Dancer in the Dark.VLJ За Триер не знам, не сум ги гледал сите негови филмови ама Догвил е нешто фантастично а Меланхолија исто ми се допадна, повеќе визуелно (со акцент на моментот што го спомна џимеј)