Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
И јас денес ја барав темата за најлоши актери/ актерки и не ја најдов. Сакав убаво да го извреѓам Џастин Тимберлејк, бидејќи под сплет на околности го гледав Friends with Benefits. За филмот не праам муабет, ама не ми е јасно, шо casting couch ќе беше што добива толку улоги во последно време. А глумата... Глумата. Внук ми на 3 години подобро глуми.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
И јас денес ја барав темата за најлоши актери/ актерки и не ја најдов. Сакав убаво да го извреѓам Џастин Тимберлејк, бидејќи под сплет на околности го гледав Friends with Benefits. За филмот не праам муабет, ама не ми е јасно, шо casting couch ќе беше што добива толку улоги во последно време. А глумата... Глумата. Внук ми на 3 години подобро глуми.
Се здружиле против нас овие познавачите на вкусот на добар филм :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Гледај го In Time , тоа ти е единствен начин да го мразиш Џастин Тимберлејк повеќе од Џастин Бибер.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Да не мислиш на темата за најпрецените и најпотценети актери и актерки? Пошто барем мене колку што ме држи памтење, тема со наслов Најлоши актери и актерки сме немале:)

Бене ние сме НЕпознавачи на вкусот, не греши душа:)

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Да не мислиш на темата за најпрецените и најпотценети актери и актерки? Пошто барем мене колку што ме држи памтење, тема со наслов Најлоши актери и актерки сме немале:)
Не? Којзнае што сум читал пред некој месец. Можно е да е била темата за најпреценети/ најпотценети.
Гледај го In Time , тоа ти е единствен начин да го мразиш Џастин Тимберлејк повеќе од Џастин Бибер.
Кога излезе зедов да го гледам. Гледав до 4-5 минута некаде, додека не ја слушнав нарацијата од главниот лик. Тоа беше моментот кога си реков: VLJ, доволно беше.
--- надополнето: 15 април 2012 во 23:55 ---
А бе и ја немам лош вкус за филмови, маани тоа што гледав денеска романтичен амерички клиширан филм. :)

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Кој ви е крив, и на двајцата, зимате да гледате филм у кој главна улога е Џастин Тимберлејк па се жалите после, што очекувавте ? :)
Џ. Тимберлејк - не, фала...некој нов со Николас Кејџ (а.к.а. Копола) - не, фала, освен ако не го направи Роб Зомби некад овој
ептен ми се гледа Кејџ како Фу Манчу :pos:

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Оти бре го нејќете Џастинчо? Глејте го што си е красен момакот.

Да му дадеш улога во филм и да му кажеш да игра, ке ти се изнаигра. Кажи му да пее и ке ти се распее ко биљбил. Кажи му да глуми и ке............ ок не е репер за глума ама се труди. Добар беше како лигуш во Social Network и добар беше во In Time, а и филмчето е супер.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Кој ви е крив, и на двајцата, зимате да гледате филм у кој главна улога е Џастин Тимберлејк па се жалите после, што очекувавте ? :)
Реков, сплет на околности. Сепак, Мила Кунис - среќа во несреќа. :)

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Ти ова сериозно? :)
Да бе. Не гледам што би било лошо во врска со него.

Аманда Сифриед-check (y)

Лоши корпорации- check (y)

Момакот со одмазда спрема лошите корпорации- check (y)

Забава - за мене барем check (y)

Сега филмов не е на исто ниво како претходните филмови на Ендру Никол ама па мене барем ми се допадна. Футуристички Бони и Клајд.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
VLJ не забележав дека за Friends with Benefits се зборувало.

Gache, единствено што е добро во филмот е идејата, која понатаму е брутално упропастена. Глумата е мизерија невидена, не само од Џастин туку онака комплетно. Сценариото вришти од безначајни и глупи дијалози а местото каде што е снимано и тоа бетонот на сите страни е тежок фејл. Најлош дистописки филм кој сум го гледал (а голем мерак имам на таквите) и еден од најлошите филмови воопшто.

Тоа е само мое лично мислење се разбира. Инаку, не можам да го заборавам ни оној епик момент кога бегаа во тоа складиштето или напуштена фабрика, што год да беше, и се наоколу е крш и хаос, само еден убав кауч ставен така на средина, за да може да одморат бегалците :pos:

Очај, навистина, го гледав само за да видам колку лош ќе испадне на крајот. Трнз аут, 3/10, макс...

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Реков, сплет на околности. Сепак, Мила Кунис - среќа во несреќа. :)
Оваа ме разочара :( за некој филм кога имаше изјавено дека бирала дублерка за некоја сцена кога се гледа гол гз пошто има рамно газе (и се глеаше после тоа од некои слики од премиери). За мене газе > цицки :D

@Иосоно кај имаш време глупиве филмови да ги догледуваш до крај...? :) Порано и ја ги догледував колку и да се лоши (единствен филм кој го имав мотано беше она невидено ѓубре Мортал Комбат двојката) али сега одма стоп им стискам. Има многу просек/лоши филмови кои ми го трошат времето а толку добри/познати стари филмови уште не ми се изгледани, Куросава на пр. ми се чини дека никогаш нема да стигне на ред! Плус стрипови, книги, игри...ме гази времево :oops::D

Kajgana Shop

На врв Bottom