R
Rigel Kent
Гостин
Koj stigna kolumni pisuva
Тој што го споменав. Smart Ass.Тоа КАКО СИ ЈА НАРЕДИЛ е најдолното, најниското оправдување.
„Мене не ме истепале, ако сакате вие умрете, око не ми трепнува.“ , тоа е преводот.
Па никаде не може баш сите да ги истепаш по еднаш, за да се свестат. Но, здрави луѓе ќе сфатат некои работи побрзо од другите... а и не треба супер-памет за ова. Ај што не разбираат, ама што ги тераат другиве надолу исто? А ако малку, мааалку почнеш реално да гледаш, одма си фашист. НЕ ДАЈ БОЖЕ да си ја почитуваш државата..
Штета, што да кажам, стварно штета.
Богами, јас што се сметам за филмоман не се имам изнагледано волку филмови колку тебе.П0што сум гледал многу многу филмови
Истово јас го постирав неколку страни поназад, нема потреба по втор пат да го постираш им смета и им боде очи на некои членовиналетав на ова на фејсбук, незнам колку е меродавно, и незнам дали некој го ставил на темава, не ги читав минатите страни...
http://www.facebook.com/donacii
како што пишав, незнам колку е доверливо...
Па нашава општина на скроз невини жртви, деца, сеуште не им додели парична помош, а Руфи им даде на напаѓачи.Добро, а што има везе тоа како биле убиени со парите?? т.е со тоа што јас сакам да го кажам?
Не им е наредено од Сорос да се изјаснуваат за такви работиКај се младите во сета таа приказна? Некој претставник на младите македонци, на некои организации , на албанските? Овие се млади луѓе бре!!!
Треба и македонците и албанците млади да почнат они да градат соживот, да се договорат еднаш веќе да не страдаат невини луѓе.. Овие возрасните и така веќе ја зае‘‘‘аа цела работа
Пошто гледал многу крими серии сега одма ќе го реши случајот... Јас пошто сум гледал мнооогу филмови со авиони, летање, пилоти можам да замислам кој добар пилот ке бидамБогами, јас што се сметам за филмоман не се имам изнагледано волку филмови колку тебе.
Пола од овде сте за на психијатар.
за жал.....Не им е наредено од Сорос да се изјаснуваат за такви работи
Да не се фалам,ама во компјутер ги имам цели серија од ЦСИ,да ги прегледам уште еднаш сите,ќе му го земам местото на Хорацио без проблемПошто гледал многу крими серии сега одма ќе го реши случајот... Јас пошто сум гледал мнооогу филмови со авиони, летање, пилоти можам да замислам кој добар пилот ке бидам
Ај стави се наеднаш а не дел по дел. И тоа како видеа стави ги вака непривлечно изгледаат