Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

makedonec_bt

Проф. по улични науки
Член од
15 април 2012
Мислења
146
Поени од реакции
102
Море креп, се регистрира да ни солиш памет како работи државава? Сеа тебе колку ти платија а? Ебате опозицијата глупа...
Да небев свесен ќе пишував на темава ко овие надмене забеганиве и крај краева ич не ме интересира кој кого апселе, кој кого лажел и онака си чекам визанката па да ме нема од тука до крајот на мојот живот.

:гомце:
kade ke odish amerika canada avstralija ili germanija? a mislish tamu pubavo ke ti bidi odi jas bev znam ke cnrcish tamu za ebeni evra i dolari ke te mnozat site so nula ke ti ja karat majkata na 300 jazici indijci toest gjupci ke te zaebavaat ke te tretiraat podolu od ulicno kuce i ti ke si velish posle 2-3 godini boze zoshto sum doshol tuka mozebi sum nemal pari vo rodnata tatkovina ama sum ziveel so braka i prijateli koi go zboraa mojot jazik bea mojata vera. a ako vidish sho pisham jas gi mrazam podednakvo site partii vo makedonija osven dostoinstvo i mos

Член од
19 ноември 2009
Мислења
85
Поени од реакции
178
исто така срамота е цела јавност да се лаже дека децата не се тепани - блиски лица кои биле на погреб ги виделе НЕКОИ од телата и кажуваа дека носовите им биле скршени и дека им се познавале модрици.

братот на чичкото од смилковци на вести сам си кажа дека ЕДВАЈ го препознал соопствениот брат значи потенцираше и дури повтори дека едвај го препознал!
Ај кога веќе цел форум сте CSI експерти, ама основна биологија/физика очигледно не знаете.
Дали вие сфаќате која енергија ослободува куршум што поминува низ месо/коски? Дали имате визуелизација како изгледа влезно/излезна рана?
Значи ако биле (што нели скоро сигурно е дека биле) пукани од позади/од страна, тоа значи излезните рани се на лицето. Нормално дека нема да го препознае сопствениот брат ако е пукан 3 пати во глава од позади (како што некаде рекоа). Тоа значи дека куршумот излегол од напред и лицето му е мање-више уништено/непрепознатливо, затоа што при излегување на куршумот ткивото се расцветува. Не дека бил тепан/измасакиран.

Втора работа, мртво тело оставено на било која површина, бидејќи нема проток на крв веќе, создава хематоми на местата кои се притиснати/лежат на површина. За понеупатените, тоа се згрудчувања на крвта кои ние ги гледаме како модрици. Значи нормално е децава да имале модрици и/или скршен нос, кога им е пукано од позади и паднати се директно со лице на земја, и така стоеле неколку саати. Да не правиме муабет за колку се сецкани/пипани/притискани за време на обдукција.

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Ами каква да биде жената, 20 години сече распарчува луѓе, вади органи.....
кој и да е па ке го мавне малце у глава

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Абе мочко еден,од кај да знаеме ние дека сам побарал да се избрише постот,не ми глуми тука курац и пол,лигуш еден
Па не туку лупај глупости без никаква основа. Можеше да го кажеш ова како што треба ама чим знаеш да се правиш фраер и пол, еве ти бан од тема.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.498
Поени од реакции
27.317
Ако се малтретирани тогаш навистина побудите на убијците се од меѓуетничка природа. Пириод. Во тој случај треба навистина преземање некакви порадикални чекори помеѓу политичките партнери и размислување како да се реши ситуацијата, можеби и да се стави на разгледување предлогот на МАНУ и бугаринот Љубчо за поделба на територии.
Вака можеме да шпекулираме дека децава и човекот можеби се само колотерала на криминални групи кои дилаат и биле на погрешно место во погрешно време, и националната припадност не била мотив за убиството.
Јас навистина не сакам да живеам во држава каде што ќе се плашам секојдневно да не ме убие некој од причина што не сум во неговото племе.
А демек ако не се малтретирани работата е ОК, тоа си е легално убиство и може да здивнеме. Дајте ве молам.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Од срце убијците сакам да бидат убиени, дали тајно или јавно....само да бидат убиени и фрлени негде запалени.....дај боже да ги стигни тоа...биле Македонци, Албанци, Марсовци или остали.

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
тебаше да поминат 2 дена за они да искочат? а премиерот од срвбија и други надворешни фаци искочија и одма оддадоа почит и жалење.... срамота е

исто така срамота е цела јавност да се лаже дека децата не се тепани - блиски лица кои биле на погреб ги виделе НЕКОИ од телата и кажуваа дека носовите им биле скршени и дека им се познавале модрици сеуште * пред да ги предадат тие ги шминкаат секако но не секогаш помага шминката.

братот на чичкото од смилковци на вести сам си кажа дека ЕДВАЈ го препознал соопствениот брат значи потенцираше и дури повтори дека едвај го препознал... како не им е срам да лажат не ми е јасно!
Јас мислам дека ја кажуваат вистината. Скршениците и модриците се последици на прострелните рани. И оваа што правела обдукција рече дека скршените коски се скршени од куршумите што поминале низ нив, а не од тепање. Од блиску биле пукани со калашников. Не си свесен какви кратери може да остави тоа. Не е чудно што не можеле да ги препознаат. А модриците според мене се последица од испуканите капилари од големата пробивна моќ на куршумот на калашот.

Член од
17 февруари 2006
Мислења
20
Поени од реакции
5
оваа ненормалнава уште и се смее на почетокот на изјавата??????
И ти да беше на нејзино место, и ти ќе се смееше. Ако секој ден плачиш за секој труп, брзо психички ќе се сломиш уште на почетокот и не ќе можеш да работиш во таа професија. Тоа е само одбрана пред големиот стрес на кој се изложени таквите работници.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Јас мислам дека ја кажуваат вистината. Скршениците и модриците се последици на прострелните рани. И оваа што правела обдукција рече дека скршените коски се скршени од куршумите што поминале низ нив, а не од тепање. Од блиску биле пукани со калашников. Не си свесен какви кратери може да остави тоа. Не е чудно што не можеле да ги препознаат. А модриците според мене се последица од испуканите капилари од големата пробивна моќ на куршумот на калашот.
Три различни оружја рекоа дека биле, не прочитав некаде дека во јавност истите се идентификувани. А инаку за другата теза и јас се согласувам.

makedonec_bt

Проф. по улични науки
Член од
15 април 2012
Мислења
146
Поени од реакции
102
d
dobro da reci me taka e od kurshumite koj mu puka vo racete vo nozete vo grloto? i zoshto lesno e ako sakaj da gi otepat kurshum vo glata i 1 e dovolen kaj koj sho bilo coek tie sakaja drugo da postignat i zatoa lugjeto mislat deka se Albanci koj drug bi gi maltretiral taka koj

Kajgana Shop

На врв Bottom