D
dystopian
Гостин
Уште еден Конспираси КиануА ШТО АКО ДЕЦАТА БЕА СВЕДОЦИ НА УБИСТВОТО НА РИБАРОТ?
Уште еден Конспираси КиануА ШТО АКО ДЕЦАТА БЕА СВЕДОЦИ НА УБИСТВОТО НА РИБАРОТ?
Ми го кажа тоа што тој го знае и што се зборува таму во полициските кругови. Јас само пренесувам.Полицијата не шушка приказни, туку работи. Со самото тоа што пријателот-полицаец ти раскажувал, потврдил дека не е директно вклучен во истрагата. Тие што се вклучени не смеат да дадат ниту неофицијални информации.
Во Кавадарци еден нивни доушник почна да им прети дека ќе ги открие сите инспектори кои соработуваат со деца дилери на лесни дроги. 4 часа го бркаа низ Кавадарци со пиштоли и полициски потери. Го фатија и го сместија во затвор во Гевгелија. По 4 дена рекоа дека починал во затворот од труење, но телото нигде му го немало. После 8 часа телото му го пронашле ВО КОНТЕЈНЕР ВО СКОПЈЕ ВО БУТЕЛ (?!).
Јас ги нареков локални мафијаши. Не е проблем и да им го смениме називот. Е сега ти кажи ми во Македонија дали постојат вакви сценарија или не ...
dali sega e jasno g-dine is no good?Пошто нема никакви сведоци. Тоа сега се само шпекулации. Веројатно имало само еден сведок а и тој е на другиот свет сега
Што и е смешно на женава?
samo gospod znae, kako ni se pogoduvaat vakvi izrodi vo nashavat tatkovina da beshe filip 2 ili goce nemashe ni den smireni da bidat doesga kosovo ke beshe izorano i ke imashe 100 ilindenski vostanija a nie sedime na kafe i se cudime kako ni se slucuva napraja od nas pogolemi picki od grciteШто и е смешно на женава?
Премногу обдукции прошла за да се потресува. Веројатно тој дел од емоциите го има изгубено.Што и е смешно на женава?
па ете си кажа, што ја одбрале за да учествуваШто и е смешно на женава?
Или фактот што за првпат ќе се гледа на ТВПремногу обдукции прошла за да се потресува. Веројатно тој дел од емоциите го има изгубено.
Во ред е тоа, ама за да си прави шеги со асистентот дали е доцент или не во јавност за ваква сериозна тема ми изгледа крајно непрофесионално.Премногу обдукции прошла за да се потресува. Веројатно тој дел од емоциите го има изгубено.
Не планирам да ти пишувам реферати околу ова, но од искуство ти кажувам дека имаш многу совршена слика за функционирањето на државата и во способноста на оние т.н. „локални мафијаши“. Ќе ти кажам само едно - автомобилот-бомба која експлодира пред неколку месеци во ЦЕНТАРОТ на Скопје беше подметната од истиве „локални мафијаши“ за кои јас сега зборувам. Насочи го погледот спектрално младичу, не е се така како што кажуваат на веститеda ne izlagame od temava ova sto go kazuvas nema vrska so mafija drzavata moze da ti montira sto saka i nisto ne mozes da napravis....
Taчно..ако не се оперира од емоции, ќе полуди. Јака им душа на тие,треба стварно да си робот без срце за да го работиш тоа.Премногу обдукции прошла за да се потресува. Веројатно тој дел од емоциите го има изгубено.
Никој не бара да се потресува, него да покаже почит и да се однесува достоинствено!Премногу обдукции прошла за да се потресува. Веројатно тој дел од емоциите го има изгубено.