Финале СЕХА: Вардар - Металург (недела 18:00 Загреб)

Победник во СЕХА ќе биде:

• Вардар

Гласови: 59 57,8%
  • Металург

Гласови: 43 42,2%

• Вкупно гласачи
    102

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
И за Вардар и за Металург сум. Ама поише за Металург сум. :D Затоа, ај напред и двајцата. Нека победи подобриот и тој што има повеќе среќа! :icon_mrgr:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Браво за Вардар,покажаа дека можат да се носат и со големи противници ! Би сакал следната сезона ние да играме ЛШ па да види Европа како се навива во Борис :) (иако одлуката на групата сега е да не се бодри Рк Вардар,мислам дека може да има промени),иако пред 3 години игравме во тим со Мојсо,Алушевски али тогаш ни падна многу јака група и немавме среќа тоа е тоа !

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Браво за Вардар,покажаа дека можат да се носат и со големи противници ! Би сакал следната сезона ние да играме ЛШ па да види Европа како се навива во Борис :) (иако одлуката на групата сега е да не се бодри Рк Вардар,мислам дека може да има промени),иако пред 3 години игравме во тим со Мојсо,Алушевски али тогаш ни падна многу јака група и немавме среќа тоа е тоа !
Зошто има таква одлука ?

/МIRЧ3_МкД\

Временски патник
Член од
7 март 2012
Мислења
380
Поени од реакции
102
Секоја чест и на двата тима , Вардар не ја гледав дека последниот пат неможев да ја поднесам доминацијата на Загреб над Металург и си викам дај да не си губам времето , ги слушав дедо ми и татко ми како се дерат од соседната соба :D . Изглеа јас кога не гледам тогаш добро им оди , ако .. :D

Ќе биде јака борбата во финалето, гласав за Металург , мислам дека Мојсовски добро ќе го предводи тимот,а и голманот им е поквалитетен ако му тргне. Како и да е , ќе видиме како излезе.

P

PewDiePie

Гостин
Хрватски и Српски тренер,водат два Македонски тима до финале на сред Загреб.

Југославија much ? :icon_lol:

А најјако беше на почетокот кога свиреше како е добро видети те опед.......многу добро излезе по нив. :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Јас сум за нашите

/МIRЧ3_МкД\

Временски патник
Член од
7 март 2012
Мислења
380
Поени од реакции
102
хаха , па самата лига е направена само за поранешните југословенски држави. нема ништо чудно

mickey mouse

Багабонти
Член од
5 септември 2011
Мислења
1.003
Поени од реакции
2.798
Ќе има ли пренос на некои од нашиве телевизии? И од колку часот ќе се игра?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.096
Поени од реакции
74.904
Фан сум на Металург, ама сеедно ми е кој ќе победи утре. Премногу сум горда и на двата тима. Браво, браво, браво!:cuc:
Цццц не ме разoчарувај вака море :D
Како бе така доаѓаш од Драчево а не навиваш за Вардар?
Тие работи не одат заедно :icon_mrgr:
Особено што пола младинци во Вардар се Драчевци години уназад (y)

Што да кажам...:D
Се знае што мислам за финалево :icon_mrgr:
--- надополнето: 15 април 2012 во 01:55 ---
Vardar SEHA, Metalurg domashno prvenstvo. :D
Не фала, нека биде обратно :icon_mrgr:
Уствари зошто да биде обратно кога сите три титули ќе завршат во Кале (сеха, првенство, куп) мада овде имаме поголеми шанси пошто се игра со странски судии, тука немаме таква среќа :свиркам:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Браво за двата клуба, ова е... само БРАВО ќе кажам!!!! (y)
Се надевам на одличен натпревар, фер-плеј и позитивна енергија. Како и да е... баш ми е мерак што во финале се два наши тима. Горда сум ептен. :love:

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Хрватски и Српски тренер,водат два Македонски тима до финале на сред Загреб.

А најјако беше на почетокот кога свиреше како е добро видети те опед.......многу добро излезе по нив. :D
Вујо е Црногорец :)

Член од
9 ноември 2009
Мислења
326
Поени од реакции
56
Браво за Вардар и Металург во сред Загреб ќе се игра Македонско финале. Ме направивте горд Скопјанец, горд Македонец. Сеедно ми е кој ќе победи, иако мислам дека Вардар ќе освои СЕХА, а Металург Македонско првенство.

P

PewDiePie

Гостин
http://www.balkan-handball.com/balkan/f4-seha-lige-makedonsko-finale-u-zagrebu
Па промашај ќе биде нормално,од 4 екипи 2 се од иста земја и завршницата се игра во сосема друга земја. Кај нас денес ќе беше преполн Борис Трајковски.

Ама ај повеќе памет и подобра организација следната гоодина.....ако не се упиздарат "јаките" балкански екипи.

Kajgana Shop

На врв Bottom