Финале СЕХА: Вардар - Металург (недела 18:00 Загреб)

Победник во СЕХА ќе биде:

• Вардар

Гласови: 59 57,8%
  • Металург

Гласови: 43 42,2%

• Вкупно гласачи
    102
Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Да не должиме многу. Најпрво честитки за големата победа на Вардар!!!
Нашите великани Вардар и Металург го освоија Загреб. Најпрво Металург успеја да слави над Татран со еден гол разлика 26-25.
Но во сенка остана поради навидум изненадувачката победа на Вардар ПРО, кој успеја да го совлада апсолутниот фаворит Загреб во Загребска Арена! И тоа навидум во полуфинале, преку кое Загреб требаше да игра за титулата! Но Вардар докажа дека има сили да се носи со најдобрите!!!

Да потсетиме СЕХА започна во Септември со многу контроверзии пред се со лоша организација и недостаток на спонзор но сепак успеја да го дочека крајот. Откако многумина сметаа дека Загреб лесно ќе стигне до трофејот. Меѓутоа утре се чини ќе гледаме македонско финале во среде Загреб !

Во прилог анкета.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
Браво за Вардар,фатив на крај. Ги скинаа загребските шминкери.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Потполно заслужено, си газеа мак. екипи низ текот на целата лига. Вардар му плати на Загреб за не фер елиминацијата на Металург во ЛШ. Многу ми е мило за двете екипи поготово за Вардар, за кој се надевам ќе му пружи силен отпор на богатиот Металург во финишот на нашето првенство. Поради слабата форма на повеќето играчи на Металург, типувам на титула на Вардар утре.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Македонско финале во првото издание на СЕХА......најс најс :)
И Вардар и Металург заслужено, утре ќе биде интересно финалето.

P

PewDiePie

Гостин
Не гласам за никој од што ми е мило за двата тима и нема потреба да се делиме,кој и да победи ќе биде Македонски тим така да.... :D

Дај Боже да продолжи лигава и другата година,со повеќе тимови и со 3 Македонски,мислам на Пелистер нормално. :)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Фан сум на Металург, ама сеедно ми е кој ќе победи утре. Премногу сум горда и на двата тима. Браво, браво, браво!:cuc:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Може ли опција... сеедно... оти со овој пласман победи македонскиот ракомет, добро дојде ова после лошите игри во квалификациите за Олимпијада... и браво за најдобриот десен бек во Европа, кој имаше реализација од 27% :D

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Др. Томасино не ја пратев Вардар, ако си гледал ај мало инфо како играа ако не ти е тешко. Он топик честитки до двата тима секоја чест :)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
Спортска клубска гордост моментално на МК.. сам така да продолжат двата клуба!

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Сакам Вардар да тепаат али ми се израдува конечно душава после сите овие ситуации овие денови па така да во македонсково финале и да тепа Вардар и да изгуби задоволен ќе сум!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Напред Вардар, Минчо педер, ле але! :icon_lol:

Сеедно ми е мене, доволно ме радува тоа што два македонски клуба ќе играат финале у лигата која Загреб си ја сметаше за сопственост.

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Добро ќе дојде ова ,после она што се случи во земјава...

Kajgana Shop

На врв Bottom