Тој премиер е пример како не треба да се биде премиер.Да е жив Ататурк би му направил воен удар од прва....Abe kade e premierot da dade izjava nesto,epten se zacudiv so nego..
Дачич вчера се огласи...може му е незгодно да се меша во...свои работи..Abe kade e premierot da dade izjava nesto,epten se zacudiv so nego..
Не мешај Турција бе дете, што туку се избацуваш како џоќер у поќер?Turcija normalno deka ke gi bombardira teroristite,no pokraj terororistite moze da ima i civilni greski..
Se izvinuvam za oftopikot..
не може 5 души да убие некоја ретардирана будала.....да бил еден убиец...додека да пукал во првиот ,четвртиот ќе избегал...повеќе од јасно е дека биле повеќе убијци или пак штом се пукало во нив од непосредна близина биле врзани.За да убиеш недолжни деца ,невооружани не мора да си професионалец туку тешка ретардирана будала.
Овие се болни бандити, никакви професионалци,како заклучивте дека се професионалци?
Од каде знаете дека не оставиле докази?
А за жал пораката до нас е јасна ,терминот на убиството темпиран на најголемиот христијански празник,и сеуште кај некого постојат сомнежи за етничката припадност на убијците,премногу наивно!
Во лов на инвеститори во Монголија...Abe kade e premierot da dade izjava nesto,epten se zacudiv so nego..
Има Логика ако ги им споиш првите букви од имињата се добива зборот САТАН.Мислам дека мотивот ќе биде и најголема пречка за расветлување на случајот. Зошто баш тие деца? Зошто баш тој ден?
Од каде е ова..?GOCE DELCEV:Vie odbranete me od makedonskite predavnici a jas ke se branam od turcite!
Биле 3 оружја користени може некој со 3 раце бил.не може 5 души да убие некоја ретардирана будала.....да бил еден убиец...додека да пукал во првиот ,четвртиот ќе избегал...повеќе од јасно е дека биле повеќе убијци или пак штом се пукало во нив од непосредна близина биле врзани.
E ova ti e najgolemata glupost voopsto vo zivot sto ja imam slusnato, a veruvaj se imam iznaslusano mnoooogu gluposti! Aj ako sakas prosvetli me kako moze da bide motiv takva teska glupost za vakvo ubistvo?????Има Логика ако ги им споиш првите букви од имињата се добива зборот САТАН.
Мотивот е најголемата Х непозната во целиов случај. Биле повеќе души, што значи дека тешко е да се психопати. Да се работи за маскар, се тоа би било изрешетано наеднаш а не да ги легнат на земја.
Целава работа ми личи на егзекуција, како извршување смртна казна, стрелачки вод, не знам како поинаку да се толкува ова.
Да не знаете случајно министрите у владата да не направиле реконструкција...ни го снема премиерот па да прашам...
Со разлика што стрелачки вод не ти врши тортура пред да те егзекутира.Мотивот е најголемата Х непозната во целиов случај. Биле повеќе души, што значи дека тешко е да се психопати. Да се работи за маскар, се тоа би било изрешетано наеднаш а не да ги легнат на земја.
Целава работа ми личи на егзекуција, како извршување смртна казна, стрелачки вод, не знам како поинаку да се толкува ова.
Се труди да биде смешен, ама не е.E ova ti e najgolemata glupost voopsto vo zivot sto ja imam slusnato, a veruvaj se imam iznaslusano mnoooogu gluposti! Aj ako sakas prosvetli me kako moze da bide motiv takva teska glupost za vakvo ubistvo?????