Купувам / Продавам : Game Cards (Game Time) / Expansions etc.

Член од
28 март 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
На кој реалм има највеќе македонци и кој е најдобар за Македонија според пинг. Исто така како функционира ова со продавање на голд за GC ?

Tемјан

the Kingslayer
Член од
19 мај 2011
Мислења
691
Поени од реакции
1.141
Сите што користите RAF game time, проверете си го акаунтот. Blizzard вчера направија скенирање и го избришаа целиот RAF time што бил нелегално ставен. Ми пропаднаа мене во вода 20-стина месеци... :)

Член од
30 јули 2010
Мислења
157
Поени од реакции
40
Сите што користите RAF game time, проверете си го акаунтот. Blizzard вчера направија скенирање и го избришаа целиот RAF time што бил нелегално ставен. Ми пропаднаа мене во вода 20-стина месеци... :)
Ако ги ставаш наеднаш сите 20 тогаш ке ти ги тргнат, еден по еден немаш гајле

Tемјан

the Kingslayer
Член од
19 мај 2011
Мислења
691
Поени од реакции
1.141
Ако ги ставаш наеднаш сите 20 тогаш ке ти ги тргнат, еден по еден немаш гајле
Морав да ги ставам на двата акаунти за Anuall Pass. И сабајлево гледам на двата акунти го вајпнале времето... Бедови, сега ке морам да купувам GC, а беше толку многу убаво со RAF. Како и да е, за месец дена ке заврши тој проклет Ануал Пас и пак ке си пецкаме со RAF :)

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Ја акнав 3месеци све е ок сеа за сеа ништо не тргнале.
Мене пред едно време исто така ми тргнаа 4месеци се испокарав со нив али џабе ми беше

Tемјан

the Kingslayer
Член од
19 мај 2011
Мислења
691
Поени од реакции
1.141
Ја акнав 3месеци све е ок сеа за сеа ништо не тргнале.
Мене пред едно време исто така ми тргнаа 4месеци се испокарав со нив али џабе ми беше
Официјалниот одговор од Blizzard е дека го тргаат само оној РАФ кој што е ставен за Ануал Пасот, додека обичниот РАФ што е месец за месец сеуште не е чепнат.
--- надополнето: 14 април 2012 во 20:46 ---
Да ве прашам, по колку голд обично купувате GC. Не Регрут а Френд.
Јас обично купувам по валута 10 евра - 12-14к голд. Што мислам дека е фер.
Пред некој ден од некој дечишта од гилд го купив Петчево за 14к и Моунтов за 30к голд.​
Купувате ли вие од странци, експанзии петови или моунти?​

Член од
20 март 2008
Мислења
694
Поени од реакции
414
Официјалниот одговор од Blizzard е дека го тргаат само оној РАФ кој што е ставен за Ануал Пасот, додека обичниот РАФ што е месец за месец сеуште не е чепнат.
--- надополнето: 14 април 2012 во 20:46 ---
Да ве прашам, по колку голд обично купувате GC. Не Регрут а Френд.
Јас обично купувам по валута 10 евра - 12-14к голд. Што мислам дека е фер.
Пред некој ден од некој дечишта од гилд го купив Петчево за 14к и Моунтов за 30к голд.​
Купувате ли вие од странци, експанзии петови или моунти?​
Кај мене на сервер зеам 2 месеци ГЦ за 35к шо му доаѓа негде 9евра=12к голд, што е прилично добро со оглед дека цената на голдот драстично падна на 3-4евра=10к.
Иначе со голд строго Гејм Кард и експанзија, не се замарам со петој и маунти.
од друга страна може да се најде со РаФ 50к = 3 месеци ама после ова шо се деси вчера не веруам дека уште некој прави РаФ

D

Deleted member 53418

Гостин
Kupuvam wow acc nemoara da e do cata ama da mozam so scroll of ressurection da go krenam ITNO!! PONUDI PP :d POBRZAJTE :d

D

Deleted member 53418

Гостин
kupuvam wow acc cata ili wotlk koj bilo da e bez razlika dali ima ili nema karakteri ponudi pp :D fala ;D

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Подобро пиши го воа во тема за wow отколку вака..мислам дека таму подобар одговор ке добиеш ;)

D

Deleted member 53418

Гостин
pa kazi cena sine ama nemoj da me aknes od zemja samo :D
--- надополнето: 4 мај 2012 во 20:41 ---
vidi im iitem lvl ova 200 euro
--- надополнето: 4 мај 2012 во 20:42 ---
hagagaagagahahahha :D

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.113
Поени од реакции
9.062
Регистрирај се на Battle.net и имаш WoW + All Expansions Set, 24% заштедуваш него да ги купуваш сите поединечно.

Инаку ако ги купуваш на ново: Vanilla/TBC (Battlechest 2 in 1) 14.99 евра, WotLK за 19.99 евра, Cataclysm за 29.99 евра. Се на се 64,97 евра.

Не се исплати да фрлаш 50-100 евра на користен акаунт, што и да се деси ќе треба да се докажува сопственост и милион срања ќе имаш со Близард.

my 2 cents

Kajgana Shop

На врв Bottom