Купувам / Продавам : Game Cards (Game Time) / Expansions etc.

• Креатор на темата Креатор на темата formen
  • Време на започнување Време на започнување
Ај да сте ми живи и здрави двајцата. :drk:

Купувам 2 GC за gold на DarkSorrow. Ми треба за Scroll of Ress.
25к голд за 30 дена GC.

Купувам 2 GC за gold на DarkSorrow. Ми треба за Scroll of Ress.
25к голд за 30 дена GC.
Адни ме "Blindpigeon" па ке праеме муабет ингаме
или напрај лвл 1 карактер на Ал'Акир и адни го Allaboutme. онлине ке сум вечер после 7 и нешто

prodavam wow battlenet akaunt koj ima dve 2 wow , edniot akaunt ima 8x85 so full profesii, drugiot ima 2x85 so full profesii, znaci dvete wow igri se na eden battlenet akaunt

Адни ме "Blindpigeon" па ке праеме муабет ингаме
или напрај лвл 1 карактер на Ал'Акир и адни го Allaboutme. онлине ке сум вечер после 7 и нешто
Брат 25к голд за 1 гц!Ова ти е премногу ја за 26к купувам 3х30дена Гц
Вака сега, јас давам голд за Game Card, без разлика на цената. И јас купувам Game Time за 24к за 90 дена, но не ебитно тоа во моментот.
Како што кажав, давам многу голд за 2 GC од по 30 дена.
Andrejrulz, ај ке ти пишам ингаме вечер.

Вака сега, јас давам голд за Game Card, без разлика на цената. И јас купувам Game Time за 24к за 90 дена, но не ебитно тоа во моментот.
Како што кажав, давам многу голд за 2 GC од по 30 дена.
Andrejrulz, ај ке ти пишам ингаме вечер.
овја на алакир ми е маин иначе, дој тамо ако не ти е проблем

За ова да се случи човекот треба да ја има играно играва и да е стар корисник,инаку поентата на ова е да го пратиш на пријател со цел да играте заедно на истиот реалм,а не ти да продаваш и изиграваш бизМисМен.

пс.Праќам СоР на кого било само да игра со мене на реалм,не наплаќам ништо ! ;)

на кој сервер играш китер? и која факција?

Fala MrEscoy.

@kiter - pisi mi vo inbox za da se dogovorime ;)

Сеа ти е топ серверот,му се врати оној стар стај
Моментално е во топ 20 серверви во Светот

Беше 3-ти во Европа во ПВЕ пред некоја недела,сега падна малце дека Immersion се префрлија на Фростмејн.Инаку они се 29 во свет и сакаат реалм фрст да бидат,но на аукидион нема шанси зашто Енви се мерџна со Енсидиа и газат момците,10-ти во свет се.Инаку за ПвП е исто топ.

Беше 3-ти во Европа во ПВЕ пред некоја недела,сега падна малце дека Immersion се префрлија на Фростмејн.Инаку они се 29 во свет и сакаат реалм фрст да бидат,но на аукидион нема шанси зашто Енви се мерџна со Енсидиа и газат момците,10-ти во свет се.Инаку за ПвП е исто топ.
Знам брат...Сакав и ја истото да му го кажам али ме фати мрза да објаснувам на долго :D...
Сакам и ја да се префрлам на тој сервер само парите ми се проблем у пм :D...Дека моментално сум хорда и ептен скупо излага

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom