http://sky.mk/makedonija/18812-Ohri...-на-војници-на-УЧК-во-Липковскиот-регион.html
Веста е стара дваесетина дена се трубеше на повеќе телевизии
Веста е стара дваесетина дена се трубеше на повеќе телевизии
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А што правиме ако е ова дело на албанци?
Е да, во право си. Подобро да повикуваш на одмазда и да им ја исполнуваш агендата на оние кон кои е насочена твојата омраза нели?
Тешко е да се мисли, знам...
--- надополнето: 13 април 2012 во 20:37 ---
Ако не повикуваш на одмазда, тогаш што функција имаат твоите постови? Која порака сакаш да ја испратиш? Еве да речеме милион македонци се спремни да те послушаат, што ќе им порачаш?абе ти свесен си што зборуваш ? НЕ МИ ДАВА ДУШАВА ДА СЕДАМ МИРЕН БЕ ЌЕ СЕ ОТКАЖАМ ОД СЕБЕСИ 5 ДЕЦА УТЕПАА КАКО ДА СЕДАМ МИРЕН? ТИ МИ ЗБОРУВАШ КО НИШТО ДА НЕ СЕ ДЕСИЛО ШТО ДРУГО ТРЕБА ДА НАПРАВАТ ЗА ДА НЕМАМ ОМРАЗА????
да ти беше брат едно од децава ќе те прашав после дали ќе имаш омраза.
јас нигде не повикувам на одмазда незнам од каде тие глупости ги извади а тоа не значи дека не го мислам тоа.
Ако планираш да бидеш саркастичен на моите постови, уште сега ти велам дека ќе те игнорирам и „не те сакам повеќе“
Проблемот треба да се побара во тие кои дозволиле ова да се случи. Кај тие што не си ја гледаат работата и кои дозволиле вооружени убици да шетат слободно. Ние колку и да се пукаме, нема да ги убиеме тие што го сториле убиството.
zostoooooooo ???
sto sakaat be se im dadovme rabota obrazovanie zenite privilegija sekakva pocnaa da ne ubivaat sakaat da ne sotrat kade vo svetot ima malcinstvo so site ovie prava kade ? A NASHA DRZAVA ... strav da ti e na malcinstvo da se sprotistavish nemozesh ubijci vo zatvor da stavish ke recat na etnicka baza (haski slucai) i posle ubivaat e ubivaat koga se na sloboda
Тебе ти е страв,има многу на форумов што пораснавме за време на војната 2001,кога од дома ни викаа кога одиме накај школо да не одиме покрај улица туку по скратени патчиња,кога пола ск можеше да биде масакрирано да не беше акцијата во арачиново......Уф колку лошо се чуствувам ... Во Скопје играм кошарка и живеам, се вратив сега за празникот, страв ми е искрено после празникот да се вратам во Скопје, иако живеам во Аеродрм кај што ги нема.Ова излегува од контрола, ало луѓее што се случува?Со моите 17 години страв ми е сега безбедно со слушалки на уши на тренинг да одам и да се вратам.
Тоа се празни, тампара тумпара муабети. Ако некој науми некого да убие, и уште ако жртвата е обичен човек без никаква лична заштита, ниту најдобрата војска или полиција на светот нема да можат да го одбранат.
Ако не повикуваш на одмазда, тогаш што функција имаат твоите постови? Која порака сакаш да ја испратиш? Еве да речеме милион македонци се спремни да те послушаат, што ќе им порачаш?
Баш напротив, не треба да ќутиме. Треба да удриме таму каде што треба, сложно. Јас кажав и пак ќе кажам, гласав за држава во која ќе можам слободно да живеам, а не кога ќе стане густо, деца од 19 години да им ја разрешуваат ситуацијата.
Бре!!! Можеше ова да го преформулираш и во "СО ГЛАВА ВО ЅИД!"СЛОБОДА ИЛИ СМРТ!
Ако е така, тогаш нема потреба да веќе да се докажува за Албанците, треба само да се почне со егзекуција.Ај малце смири се.. Нема потреба од навреди.. Дискутираме овде. За разлика од тебе додека полицијата не даде изјава дека се Албанци, јас не претпоставувам. Секој е невин се додека не се докаже спротивното.
на оние умоболнине во гостивар кои појдоа да нападнат мало девојче па кој беа убиени им дадоа парично обесштетување. да видиме што ке направат тука властите.. покрај тоа што МОРА да го расчистат случајот.. да видиме сега колку се солидарни нашиве гомна што се наредени у влада парламент министерства и тн...