Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.007
Leo Rodriguez spoke earlier about his client Mauricio Isla.

Inter? Yes it's true. Mauricio is really close to transfer to Inter. We only need to sign the contract. This transfer is really going to happen but there are some formalities to be made. For now I can't say it's official but please be patient

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Значи во сабота со Удинезе 1-1 да ја пишеме. :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.007
E вииш, и ја за тоа размислував ама незнам колку ќе им е у корист ако Удинезе се пласира во ЛШ. А не па дека мора да им ја даат на Удинезе за да победат, реални да бидеме. :pos:
Според ова што го видов до сеа, тешко дека од таму со триумф би си отишле али ајде, дај боже да ме демантираат и да ме изненадат позитивно, победа таму и ете ја шансата за ЛШ, јак ветер у грб ќе е тоа, у таква ситуација убеден сум дека и Лацио во Рим ќе падне а до тогаш и они гарант ќе имаат кикс.
Од цела оваа работа Милан ќе го јаде зашто Интер нема да им ја пушта на крај, што 1000% ќе е случај ако Интер нема теоретска шанса за ЛШ, не дека ова значи сигурно дека Милан нема да тепаат ама грд испит ќе е тоа за нив, факат, а не се у некоја јака форма периодов плус и повредеиве ги јадат па големи проблеми би имале во една таква ситуација против Интер каде ќе се гости.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Тежок ке биде мечот во Удине али сега го немаме на клупата Раниери па да не се надеваме на победа:),со три бода од овој натпревар момците ке покажат дека се спремни да атакуваат на тоа трето место ! Факт е дека има некои промени во играта под водство на Страма,али сепак одбраната е таа која ме загрижува,поготово сега кога ни се повреди Самуел незнам како би ја зачувале нашата мрежа со Лусио и Ранокија :( ! Иначе многу ми е криво што не успеавме да го победиме Каљари,игравме на неутрален терен и плус во последните 20 минути имавме играч повеќе и со победа ке бевме на -4 сега али не ја искористивме шансата јбг ! Мислам дека мечов во сабота ке каже дали можеме по тоа 3 место или неможеме,сезоната и онака е претходно усрана така да на Страма неможе многу да му се замери без разлика кое место ке заврши !

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Дај да им стаиме вотермарк на статиите или да не можат да ги копираат, а коа ќе сакаат да ги препишат да ослепуваат накратко :pos:
Панче страјк аген, почна да краде статии :tapp:

Не оваа, таа од изјавата на Страма, али можно е и оваа да ти ја земат :D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.678
Поени од реакции
59.807
Спасов, пренеси му на другар ти Панче (знам дека сте ФБ пријатели) сам да си ги пишува статиите, ако има потреба нека се обрати, ќе го едуцираме. Инка за памет турање во секој случај, немаме... :)

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Defenders: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 23 Andrea Ranocchia, 26 Cristian Chivu, 37 Davide Faraoni, 40 Juan Jesus, 55 Yuto Nagatomo;

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 11 Ricardo Alvarez, 14 Fredy Guarin, 17 Angelo Palombo, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi;

Attackers: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Diego Forlan, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate.

Ако сакаме 3 бода во Удине, Дејо и Камбијасо мора да одморат утре.
Според газета и скај најавени се и двајцата во прв тим.

Мислам дека ова е најдобриот состав кој може да се извади за утре:
---------------Цезар---------------
Занети--Лусио--Ранокиа--Киву
-----Поли---Гуарион---Оби-----
--Алварез---Милито---Зарате--

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Спасов, пренеси му на другар ти Панче (знам дека сте ФБ пријатели) сам да си ги пишува статиите, ако има потреба нека се обрати, ќе го едуцираме. Инка за памет турање во секој случај, немаме... :)
Море ја га копирав хаха, другите немаа врска ја го копирав текстот каде што беше цитиран страмациони. :)
--- надополнето: 13 април 2012 во 15:10 ---

--- надополнето: 13 април 2012 во 15:11 ---
Мислам дека ова е најдобриот состав кој може да се извади за утре:
---------------Цезар---------------
Занети--Лусио--Ранокиа--Киву
-----Поли---Гуарион---Оби-----
--Алварез---Милито---Зарате--
Зошто Ранокиа кога Киву го имаме на тоа место , а Нага за лево крило, што заебаваш и ти.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.678
Поени од реакции
59.807
Море ја га копирав хаха, другите немаа врска ја го копирав текстот каде што беше цитиран страмациони. :)
:pos:

Легенда си жими се. Следен пат менувај тоа речениците...

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.678
Поени од реакции
59.807
Иначе извини ако ти ги нарушив авторските права, сега даваш ли дозвола да го копирам тоа за Рики :P
Не. Сериозен сум, вчера во 2 по полноќ го преведував, пет текстови преведов од inter.it за да го составам. Не работам за Панче. На сајтот 2,5 години не сме земале ни еден текст од друг македонски медиум и не сакам некој да ги зема нашите. ОК е за помали информации ама да си ги преработиш малку да бидат различни, а не да ни правиш copy/paste откако ќе се помачиме да ги средиме. Мислам дека ме разбираш.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Не. Сериозен сум, вчера во 2 по полноќ го преведував, пет текстови преведов од inter.it за да го составам. Не работам за Панче. На сајтот 2,5 години не сме земале ни еден текст од друг македонски медиум и не сакам некој да ги зема нашите. ОК е за помали информации ама да си ги преработиш малку да бидат различни, а не да ни правиш copy/paste откако ќе се помачиме да ги средиме. Мислам дека ме разбираш.
Знам, и не ни планирав да ти го копирам текстот зошто е преголем а и секако сам си се мачил за тоа. Вака само те прашав на шала немав никакфи намери да го копирам. И само да знаеш некои мали вести како оваа со тренерот ќе ти ги копирам и со мала промена ќе ги објавувам мислам дека нема да ти смете ?

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.678
Поени од реакции
59.807
Знам, и не ни планирав да ти го копирам текстот зошто е преголем а и секако сам си се мачил за тоа. Вака само те прашав на шала немав никакфи намери да го копирам. И само да знаеш некои мали вести како оваа со тренерот ќе ти ги копирам и со мала промена ќе ги објавувам мислам дека нема да ти смете ?
Не смета, само смени го насловот, промени ги малку речениците да изгледа различно и терај.

Kajgana Shop

На врв Bottom