Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ova ne moze da go pravi pameten covek ovie se plateni ubijci koi rabotat za necii interesi uste ednas ke kazam ova e maslo na podzemnite grupi vo Mkd " dvajca golemi mafijasi se rcka vo posledne vreme vo Mkd " mislam me razbirate koi se tie "mafijasi" ;)
Сепак не гледам зашто на некоја мафија овие деца би им сметале? Фрлале трупови во езерото па децава ги пронашле? Езерото е нивно па не даваат никој да лови таму? Децава наслушнале договор меѓу мафијашите?

Гледате како идат шпекулациите. Секој може да ги пише.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.058
Поени од реакции
15.027
Нема докази и дека не се... јас не кажав дека се Албанци... прашањето ми беше дали Албанец би убил Албанец во пости или на ден пред Рамазан или Бајрам, без разлика дали е верник или не.
Би убил, обично тие луѓе се болни луѓе. Но проблем е ако без факти обвините некој

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
Извини кога можев да одам одев. Сега имам проблем со ногата, правен сум операција пред една недела и криво ми е што не можам да одам. Ама еве ќе ти дадам телефонски број и адреса каде живеам во Скопје ако имаш ауто ќе ми биде мило да дојдеш да ме земеш од дома и да дојдам каде и да ќе биде протест. Еве ти да се докажеш чедо патриотско и македонско... Браќа нели македонци?
Се плашам да не го употребиш истиот метод коа не би можел да имаш деца. Неможам да постигнам со жениве, не за нешо...

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Ako bea albanci ili ANA kako sto nekoi spekuliraat SVEDOKOT NEMASE DA BIDE UBIENNNNN ajde cao ;)

T

Tetro

Гостин
Сепак не гледам зашто на некоја мафија овие деца би им сметале? Фрлале трупови во езерото па децава ги пронашле? Езерото е нивно па не даваат никој да лови таму? Децава наслушнале договор меѓу мафијашите?

Гледате како идат шпекулациите. Секој може да ги пише.
Модераторе, ако не ти е мака смени го насловот на темава, не се работи за Железарското езеро, туку за Смилковското.

координати
42.03093424950211, 21.48552417755127

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Добро до сега брколинда уште не дала изјава за настанов? Колку време и треба да испадне цела Македонија е крената на нозе никој нема информации.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Се плашам да не го употребиш истиот метод коа не би можел да имаш деца. Неможам да постигнам со жениве, не за нешо...
Одговори бе Македонецу, јас како Македонец те замолив за помош. Ми се гади од таквите како тебе што само лаат овде, а викаат за другите..
Ништо не си поразличен од другите со таа твоја лажна патриотска страна.

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
Одговори бе Македонецу, јас како Македонец те замолив за помош. Ми се гади од таквите како тебе што само лаат овде, а викаат за другите..
Ништо не си поразличен од другите со таа твоја лажна патриотска страна.
Ти и кога би одел не би одел.

Добро до сега брколинда уште не дала изјава за настанов? Колку време и треба да испадне цела Македонија е крената на нозе никој нема информации.
Празник е бе сестро, празник е. Да не го расипуваме празников, иначе брколинда лесен проблем и е, ќе излезе: Истрагата е во тек, случајот се разгледува, ве молам за трпение.
За ова ли било проблем, пффф.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Ako bea albanci ili ANA kako sto nekoi spekuliraat SVEDOKOT NEMASE DA BIDE UBIENNNNN ajde cao ;)
Од кога терористите станаа хумани? Мавровски работници, Вејце, Карпалак и 12-мината исчезнати ги заборави???

Он топик:

Нетреба да се донесуваат избрзани заклучоци, да видиме што ќе покаже истрагата. Не ми се верува да се случило поради меѓуетнички конфликт, такви имаше стотина изминатиов период но се поминуваше само со телесни повреди.

Жално е што се случуваат вакви работи. Сочуство до семејствата, господ нека ги прости!

Kajgana Shop

На врв Bottom