NAMESTO da se deres, daj organiziraj nesto ... ete jas kazav.Da sesoberat starite veterani, i novite dobrovolci i da se pocne.Toa e moj predlog oti se gleda deka drzavata ne ne pazi.Jas si pisav.Osuden sum, neka mi ja izbrisat presudata od 8 meseci i uste sega kje trgnam kon makedonija, kje si ja zaebam i zenata i kje dojdam odma.Samo sto drzavata ovoj pat nema da saak nikoj da semesa vo visokite raboti, a kamo li ja i ti i takvi koi sakaat da si ja zastitat tatkovinata.Tuka igrae drugo nesto pile moe ... ali sepak, vreme e dase organizirame i da trgneme oti nema drug nacin.Barem ja ne gledam.Dosta zrtvi dade makedonija ovie 100 godini.Значи крајно сум разочаран од македонскиот систем и народ.
Дали вие сите сте ненормални или да? Кога да се деси ваква работа, отварате нови теми, се стават хипхопери и други ванаби фраери и пцујат дерат анти-албанско. Темите идат накај 40 страни за нецели 5 миноти а реалноста си тече без никакви промени, дали се пички или пичиња? Станите излезите од тоа ваше дома дигнете знаме кажете кој сме, на форум ништо не се решава само главоболки на админот кој мислам дека исто мислење делиме. Ми се одмили од форумов верувајте ми. Неможам да ве читам, ми иде да ви се исповратам на сите ваши посрани постови кој ја одликуваат јачината на тастатурата. Профит?
А за државава немам зборови, дали е до бркоњана или до другите незнам ама едно знам дека 12 часа поминати од убиство на 5 млади лица а народов да не е известен, тоа незнам кој го може.
Арно ви е, пак гласајте, пак паѓајте на административни уцени, продавајте гласови за столче. АРНО ВИ Е!!!
Каква глава, таков брич, каков народ таква влада. Уште коа се изврши убиство на бебе во утроба па шо остало за матуранти и адолесценти.
ЦРКНЕТЕ МАКЕДОНСКИ НАРОДУ ЗАЕДНО СО МЕНЕ, ПРОДАВАЈТЕ ГЛАСОВИ, УДИРАЈТЕ СИ ДИКАТАТУРА У ГРУДИ И ЌЕ ВИ БИДЕ ПОЛЕСНО!
Да точно и ладното оружје убива, па крај краева и рацете убиваат, но некако ова е претеризам, со огнено оружје е направено, изрешетани биле, или е поради нерасчистени сметки, долгови, криминални дејствија, претходни расправии и закани... но доколку е направено чисто само поради меѓу-етнички причини, стварно заебана работа !Дали има разлика кого некого брцаш со нож или пукаш во него со пиштол ? Дали си сигурен дека ако збрцаш со нож некого во стомак и го претепаш дека истиот ќе преживее ... линијата е тенка 1 см лево десно и погоди некој витален орган отиде човекот ... Не е обична тепачка друже .. употреба на ладно оружје е обид за убиство .... Само што Македонците се доволно свесни за таков чин , другата страна не е !!!
Извини кога можев да одам одев. Сега имам проблем со ногата, правен сум операција пред една недела и криво ми е што не можам да одам. Ама еве ќе ти дадам телефонски број и адреса каде живеам во Скопје ако имаш ауто ќе ми биде мило да дојдеш да ме земеш од дома и да дојдам каде и да ќе биде протест. Еве ти да се докажеш чедо патриотско и македонско... Браќа нели македонци?Значи крајно сум разочаран од македонскиот систем и народ.
Дали вие сите сте ненормални или да? Кога да се деси ваква работа, отварате нови теми, се стават хипхопери и други ванаби фраери и пцујат дерат анти-албанско.
ке искочи на крај Jason дека ги убил..Со флиперите сите отидоа да се сликаат. Ајде луѓе кажете, можеби сериски убиец шара низ градов
Да ти држи вода муабетот.Станите излезите од тоа ваше дома дигнете знаме кажете кој сме, на форум ништо не се решава само главоболки на админот кој мислам дека исто мислење делиме.
nisto ne si napravil so kursumДо сеа се нема десено толку грозоморен чин у Македонија...Убијците не треба да се затвараат туку апсењето да биде со по еден куршум помеѓу очите.