Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
Mirisa na ona sto go procitav vo drugata tema, inaku dosega ke idese na vesti i po mediumi za bandi bla bla. Sakaat da go stavat ova pod tepih za da ne stane golema rabotava. Neka im e leka zemjata.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Нека кажат веќе идентитет, се мислам дека еден од убиените ми е познаник :(
Цела вечер се обидувам да дознаам :(
Имињата се познати, „неофицијално“. Ги најдов вчера тука, но не би било во ред да ги објавам тука.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
АНА упати закани.Мене ситуацијата ми наликува на 2000 година кога во пограничниот регион одеднаш без никакви причини мистериозно се самоубиваа по 2-3 војноци на армијата на Република Македонија.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Со флиперите сите отидоа да се сликаат. Ајде луѓе кажете, можеби сериски убиец шара низ градов

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
Значи крајно сум разочаран од македонскиот систем и народ.
Дали вие сите сте ненормални или да? Кога да се деси ваква работа, отварате нови теми, се стават хипхопери и други ванаби фраери и пцујат дерат анти-албанско. Темите идат накај 40 страни за нецели 5 миноти а реалноста си тече без никакви промени, дали се пички или пичиња? Станите излезите од тоа ваше дома дигнете знаме кажете кој сме, на форум ништо не се решава само главоболки на админот кој мислам дека исто мислење делиме. Ми се одмили од форумов верувајте ми. Неможам да ве читам, ми иде да ви се исповратам на сите ваши посрани постови кој ја одликуваат јачината на тастатурата. Профит?
А за државава немам зборови, дали е до бркоњана или до другите незнам ама едно знам дека 12 часа поминати од убиство на 5 млади лица а народов да не е известен, тоа незнам кој го може.
Арно ви е, пак гласајте, пак паѓајте на административни уцени, продавајте гласови за столче. АРНО ВИ Е!!!
Каква глава, таков брич, каков народ таква влада. Уште коа се изврши убиство на бебе во утроба па шо остало за матуранти и адолесценти.
ЦРКНЕТЕ МАКЕДОНСКИ НАРОДУ ЗАЕДНО СО МЕНЕ, ПРОДАВАЈТЕ ГЛАСОВИ, УДИРАЈТЕ СИ ДИКАТАТУРА У ГРУДИ И ЌЕ ВИ БИДЕ ПОЛЕСНО!
NAMESTO da se deres, daj organiziraj nesto ... ete jas kazav.Da sesoberat starite veterani, i novite dobrovolci i da se pocne.Toa e moj predlog oti se gleda deka drzavata ne ne pazi.Jas si pisav.Osuden sum, neka mi ja izbrisat presudata od 8 meseci i uste sega kje trgnam kon makedonija, kje si ja zaebam i zenata i kje dojdam odma.Samo sto drzavata ovoj pat nema da saak nikoj da semesa vo visokite raboti, a kamo li ja i ti i takvi koi sakaat da si ja zastitat tatkovinata.Tuka igrae drugo nesto pile moe ... ali sepak, vreme e dase organizirame i da trgneme oti nema drug nacin.Barem ja ne gledam.Dosta zrtvi dade makedonija ovie 100 godini.

A drugoto koe sum siguren, e deka ANA najavi ofanzivi vo 3 drzavi, a samo kaj nas kje deluvat.Bidete sigurni.Oti dozvolivme da ne bricat, vidoa oni, najdoa taktika kako da ne preebat.Ni vlegoa vo sistemot kako leukemija, i sega ne ebat.Nema da pukat kaj srbite veruvajte.Dobar genocid im napravija oni, i ovie pamtat.Kaj grcite da ne zborime, nacistite kje gi zapalat so napalm.A samo kaj nas imat pravo da ni gi ebat ministerkite, da smrkat belo na pauza i da goltat pari od kade se ne, + i sega kje si ja iscistat zapadna makedonija.Toa e toa ...
Zatoa e vreme dapocneme i nie so ofanziva oti nie barem kje si ja braneme drzavata i cesta.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Дали има разлика кого некого брцаш со нож или пукаш во него со пиштол ? Дали си сигурен дека ако збрцаш со нож некого во стомак и го претепаш дека истиот ќе преживее ... линијата е тенка 1 см лево десно и погоди некој витален орган отиде човекот ... Не е обична тепачка друже .. употреба на ладно оружје е обид за убиство .... Само што Македонците се доволно свесни за таков чин , другата страна не е !!!
Да точно и ладното оружје убива, па крај краева и рацете убиваат, но некако ова е претеризам, со огнено оружје е направено, изрешетани биле, или е поради нерасчистени сметки, долгови, криминални дејствија, претходни расправии и закани... но доколку е направено чисто само поради меѓу-етнички причини, стварно заебана работа !
Или е едно или е друго, ние можеме да си шпекулираме до бескрај, полицијата и истражните органи се на терен, белким ќе најдат некаква трага, ќе видиме !

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Значи крајно сум разочаран од македонскиот систем и народ.
Дали вие сите сте ненормални или да? Кога да се деси ваква работа, отварате нови теми, се стават хипхопери и други ванаби фраери и пцујат дерат анти-албанско.
Извини кога можев да одам одев. Сега имам проблем со ногата, правен сум операција пред една недела и криво ми е што не можам да одам. Ама еве ќе ти дадам телефонски број и адреса каде живеам во Скопје ако имаш ауто ќе ми биде мило да дојдеш да ме земеш од дома и да дојдам каде и да ќе биде протест. Еве ти да се докажеш чедо патриотско и македонско... Браќа нели македонци?

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
До сеа се нема десено толку грозоморен чин у Македонија...Убијците не треба да се затвараат туку апсењето да биде со по еден куршум помеѓу очите.

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
Станите излезите од тоа ваше дома дигнете знаме кажете кој сме, на форум ништо не се решава само главоболки на админот кој мислам дека исто мислење делиме.
Да ти држи вода муабетот.
Ама се додека нема целосна информација за случајот не можиме ништо.
Али во странство вакви работи ако се случат министерот оди на увид и за неполн сат два од случајот се даваат изјава А и влада паѓа.
А кај нас единствено медиумите шо кажаа и тоа она нај основното што и човек сам може да го види.
До кога вака???

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.363
Поени од реакции
1.831
do koga vaka be da ti e strav da izlezes na ulica trpi ovoj narod trpi ama pak ako pukne nikoj nema da ostane ....

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Добро а вие стварно мислите дека еден човек ги убил?
Групата сигурно броела 10тина луѓе.
99% сум сигурен дека убијците не биле македонци ама ајде нека ви биде на вас миротворците.

Дека ќе ги најде полицијата нема, а нити ќе се дознае вистината ама знам дека да лежеа сега 5 албанци место 5те Македонци, планинарите имаше да урлаат по Тетово/Гостивар/Скопје

Kajgana Shop

На врв Bottom