- Член од
- 30 декември 2008
- Мислења
- 98
- Поени од реакции
- 142
Другар да не ме сватиш погрешно ама ваков настан не заслужува 3 4 пасоси.
5 другари разбудив од Радишани да проверам дали се живи....
Другар да не ме сватиш погрешно ама ваков настан не заслужува 3 4 пасоси.
Чекај после празниците ќе излезат..5 dusi se svirepo ubieni drzavni organi se uste ne se izlezeni so oficijalni informacii za nastanot
Dobro sto drzava ce sme
Празник бе друже одмараат спијат детонатор е поважен и апсење на некој цајкан за да иде вондредни вести за ова ништо...Во животов не сум бил волку згрозен....5 dusi se svirepo ubieni drzavni organi se uste ne se izlezeni so oficijalni informacii za nastanot
Dobro sto drzava ce sme
Празник бе друже одмараат спијат детонатор е поважен и апсење на некој цајкан за да иде вондредни вести за ова ништо...Во животов не сум бил волку згрозен....
Ние сме нормална држава, на која последно нешто и е да се грижи за народот....битно фотељата е топла и мекаDobro sto drzava ce sme
Затоа што пишува македонски момчиња а модераторот знаеме кој ја затворил..Абе отворете ја другата тема што сте ја заклучиле демек да не се шпекулира Ако не ич да не отвараме теми во врска со вакви немили настани директно полиција што каже тоа ќе веруваме, ако ви текнува за Мартин баш преку медиумите се рашири тоа па надлежните мораа да се ангажираат повеќе. Не гледам апсолутно никаква причина зошто темата е заклучена ..
http://forum.kajgana.com/threads/Пет-лица-убиени-кај-Железарското-езеро.59808/
Видов кој ја затворил сепак има и други супер/модератори што може да ја отклучат, срамота вака со затварањето на теми.. па ќе се дознаат нови информации нека циркулираат истите, слобода на интернет барем за таква работа треба да има.Затоа што пишува македонски момчиња а модераторот знаеме кој ја затворил..