Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.576
Наредени жртвите,пиштол у глава а изгледа и без траги познавајќи ја нашава неспособна полиција,е само дел од мафијашките расчистувања на недоразбирањата...
сигурен си дека се македонци и се на 20 години од прилика? пошто релативно многу млади дечки ми делуваат плус ме плаши една друга работа - на другарче брат му навеќер знам нонстоп оди таму.... почнувам да помислувам на лошо.....moi izvori od luge na teren, prvicni informacii se sepak
Друго и не може да биде,ама зарем и кај нас има мафија бре?Ова мене ми личи на мафијашка пресметка и ништо повеќе или помалку...
А башка чим е мафија умешана полицијава автоматски ќе стане “неспособна“.Наредени жртвите,пиштол у глава а изгледа и без траги познавајќи ја нашава неспособна полиција,е само дел од мафијашките расчистувања на недоразбирањата...
uff, kasno vecerva ke znam mnogu detali, sega samo toa go dobiv kako informacija....сигурен си дека се македонци и се на 20 години од прилика? пошто релативно многу млади дечки ми делуваат плус ме плаши една друга работа - на другарче брат му навеќер знам нонстоп оди таму.... почнувам да помислувам на лошо.....
И охрид и струга имаше рации мореА да не знае некој зоште денес цајканите ја чешлаа цела Битола ? секое трето возило беше детално преверувано и секаде на секоја улица полиција? да не е замешано нешто со ова?
Чим чешла секоја 3та кола во градот бара нешто...ме копкаше шоИ охрид и струга имаше рации море
да..... да не имаш и ти некој аинформација некаква?радишани ?
На која тв има најрано вести да гледаме ќе кажат детални информацииЧим чешла секоја 3та кола во градот бара нешто...ме копкаше шо
Шо вести сеа, утре сабајле ваљда....мн бе лоши работи се дешават....хммм не е безбедна државата....незнам дали до толку е зафатена полицијата со Детонатор што се друго е оставено и запоставено....На која тв има најрано вести да гледаме ќе кажат детални информации