Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Наредени жртвите,пиштол у глава а изгледа и без траги познавајќи ја нашава неспособна полиција,е само дел од мафијашките расчистувања на недоразбирањата...

moi izvori od luge na teren, prvicni informacii se sepak
сигурен си дека се македонци и се на 20 години од прилика? пошто релативно многу млади дечки ми делуваат плус ме плаши една друга работа - на другарче брат му навеќер знам нонстоп оди таму.... почнувам да помислувам на лошо.....

Ова мене ми личи на мафијашка пресметка и ништо повеќе или помалку...
Друго и не може да биде,ама зарем и кај нас има мафија бре?
Добро,освен владата

Наредени жртвите,пиштол у глава а изгледа и без траги познавајќи ја нашава неспособна полиција,е само дел од мафијашките расчистувања на недоразбирањата...
А башка чим е мафија умешана полицијава автоматски ќе стане “неспособна“.

сигурен си дека се македонци и се на 20 години од прилика? пошто релативно многу млади дечки ми делуваат плус ме плаши една друга работа - на другарче брат му навеќер знам нонстоп оди таму.... почнувам да помислувам на лошо.....
uff, kasno vecerva ke znam mnogu detali, sega samo toa go dobiv kako informacija.... :(

Прочитав и јас ама се надевав дека не е вистина, жалосно :(

јас правам муабет со другарче ми вика дека дечките се од кај него од населба - мобилните им се изгасени ни трага ни глас дури и ми ги кажа кои се...... дајте некој по конкретни информации знаете некој??? нешто ?? било што ????

А да не знае некој зоште денес цајканите ја чешлаа цела Битола ? секое трето возило беше детално преверувано и секаде на секоја улица полиција? да не е замешано нешто со ова?

А да не знае некој зоште денес цајканите ја чешлаа цела Битола ? секое трето возило беше детално преверувано и секаде на секоја улица полиција? да не е замешано нешто со ова?
И охрид и струга имаше рации море

Чим чешла секоја 3та кола во градот бара нешто...ме копкаше шо :)
На која тв има најрано вести да гледаме ќе кажат детални информации

На која тв има најрано вести да гледаме ќе кажат детални информации

Шо вести сеа, утре сабајле ваљда....мн бе лоши работи се дешават....хммм не е безбедна државата....незнам дали до толку е зафатена полицијата со Детонатор што се друго е оставено и запоставено....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom