Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Simeone na Shundo fintite gi koristi :))

P.S.

Daj stavete posle nekoj asalen link za gledanje online

Вака онака од околу ти па си на работа :D (нит те знам нит познавам али тоа ти викат сите после барање линк :D )

шо би рекле ПИ ЕС :D тепаме 100% со кака и ди мариа, фала чао пријатно.

Вака онака од околу ти па си на работа :D (нит те знам нит познавам али тоа ти викат сите после барање линк :D )

шо би рекле ПИ ЕС :D тепаме 100% со кака и ди мариа, фала чао пријатно.

Mi go fativte redot znaci
A me vidite so latinica tepam ovdeka, ovoj na rabota e a? :)

Nego kuti, dur go nema onoj Bohemio dobar sum ... toj me kara za pismovo cesto. :)

Oppp izvini , sega vidov kako zakluci deka sum na rabota (y)

ДО КОГА ПЛАНИРАТ ВАКА ДА НЕ ОШТЕТУВААТ СУДИИТЕ :D
--- надополнето: 11 април 2012 во 22:26 ---
ГОЛМАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕБИИИИИИИ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Буши мајсторе, баш кога највеќе ни беше потребен ваков гол. :cuc:

Mi go fativte redot znaci
A me vidite so latinica tepam ovdeka, ovoj na rabota e a? :)

Nego kuti, dur go nema onoj Bohemio dobar sum ... toj me kara za pismovo cesto. :)

Oppp izvini , sega vidov kako zakluci deka sum na rabota (y)
Пратам од позадина јас :D`

Леле каков гол на РоналдоОоОоОо

Jako bese ova so Pepe.
kao on mu pokazuva na igracov "imas li pamet,glej kako mi otide" :LOL:

АХАХАХА последниов "фаул-пенал" ХАХАХАХАХАХАХАХАХА

Добро бе, кој к*р бизнис им е на овие, ти еам глупиот тим, досега сите играчи имаат по 5 лизгачки стартови направено... Нашиве џабе идат на изнудување прекршок, овој не им суди за жива глава.

Бензема и Ангеле многу слабо, првиов многу бездушно игра, статичен, воопшто не брка. Ако запнеше можеше комотно да ја стигне топката при киксот на Переа.

Арбелоа, ебати копукот, неможам да го гледам у напад, центрирај барем или шутни, не да ја гњави топката пола саат и да му ја земат после...

Бензема на старите патеки повторно... 4 бода не кошташе до сеа, а може и 6, само нека продужи така.
Коентрао спаси 2 гола :cuc:

Бензема,Ди Марија,Арбелоа,Кака..... Сето тоа треба да се убие.Добро бре,здрави сте вие.На најбитната утакмица во сезонава,вие играте ко да е пријателска,или реванш против Апоел.Секоја чест за роналдо и коентрао.Овај првиот,колку и да го прает покварен,смрдне,никаков...играт од срце,трчат,орат по терен,не ко овие педерчињава од погоре.Очекувам демант кељајцо,иначе те менвам од аватар :@

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom