pain_killer
Invictus
- Член од
- 27 јули 2007
- Мислења
- 4.539
- Поени од реакции
- 2.229
не иде работава, а?
Тетекс нема да отпадне директно СИГУРНО...не иде работава, а?
Истото го разбрав и јасТетекс нема да отпадне директно СИГУРНО...
ЗНачи ги имате истите газди со Охрид и веќе се знае дека Охрид сигурно иде надоле со 11 Октомври.
Но од тоа што го читав тешко му се шишува на Тетекс, бидејќи најваројатно ако не успееле да најдат некој спонзор за идна година и да се пререгистрирааат во АД, ќе го шитнеле баражот...![]()
nemoj samo da mi kazes deka go priznal ovaВистина Воскресе!
Иначе... газдата рекол дека Тетекс годинава нема да испадне и нема да има више наместени утакмици. Ајде да видиме како ќе биде.
Не знам зошто ама се ми се чини дека поголем акцент тој што го давал интервјуто ставил на Чкембари од колку на балисти
Brat ovoj sto e sea u Teteks rekol deka ke gi kupi 51% od akciite,ama problemot e koj ce gi zeme ostanatite 49%Црно ни се пишуе ако не дојде некој посериозен кој прво би не трансформирал во АД, па после ред други работи, затоа што овој тешко тоа да го направи..
И ништо чудно да се игра бараж со Ѓорче и да им биде шитнат, за жал..
Се надевам дека ќе го оствари тоа што го рекол, да не излезе на крај само чаршиски муабети..Е сега, ако се оствари тоа, другиот дел се мислим дека ќе ги зема тие што беа пред неколку години. А истотаке имам слушнато дека ако останемо у 1ва лига бркото сака да се врати и да биде ориентиран само на Тетекс, ама ќе напоменем ова е само чаршиски муабет, кој ги има многу..Brat ovoj sto e sea u Teteks rekol deka ke gi kupi 51% od akciite,ama problemot e koj ce gi zeme ostanatite 49%Opstinata ne ne pomaga kako sto e slucaj so nekolku kluba od Makedonija...Makedoncive od Tetovo pobogative ne sakaat ni da slusnat...Ostanuva samo nadezta brat niso drugo...
--- надополнето: 19 април 2012 во 02:11 ---
Dali ke odime vo Kicevo vo nedela i pokraj zabranata za gostuvanje ??? Lani mislam bevmo neli ??? Mi se ide so voz ,jako eaj pisite ...