Pearl Jam

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Двајца од моите омилени момци. И песна што не ја знам покрај нив ми звучи совршено. :)

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Го начекав соло албумов на Еди.

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Најдобра изведба на песната! А уште повеќе се радувам што е испеана во чест на еден голем музичар!
Инаку нема што да кажам за P.J. Ја сакам музиката нивна... едно време, на времето омилен бенд ми беа. Ми се допаѓа што можат да опфатат секакви теми. Од длабоко емоционални текстови до социјално- политички и сето тоа пропратено со музика која во ниту еден тон не е погрешена. Сетоа тоа ги прави совршен бенд.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Ова е моето омилено парче од нив, ни блек ни мек ни џереми ни алајв и така натака ( не дека се лоши, напротив се закон, али песнава ми е појма немам, немам збор некој соодветен, тажна моќна мадафакерска во секој поглед.
Иначе бендов ми е малку запоставен од поодамна, бидејќи се зафатив со некои подруги музички бендчиња и правци, онака да попливам во океанот на добрата музика.

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Ништо работа годинава, ајде здравје в година може ќе дојдат на балканов:notworthy:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
На денешен ден, во 1991, Pearl Jam го издаваат нивниот прв албум Ten.
Да се придружам кон честитките, си ме претркал со постов. Албумов секој ден го верглам и не ми здосадил. Ремек дело. Вакво нешто ретко некој да повтори. :cuc:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Да ви покажам еден поприлично импресивен настап, за оние кои го пропуштиле. Видете го само ова, глувонеми луѓе на концерт на Прл Џем. Кожата да ти се наежи. Ете толку се добри.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Доста солидно песниче, го отепувам веќе некој период. Албумот во глобала не го бива, али песнава е ремек дело.

Kajgana Shop

На врв Bottom