Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.057
МУНТАРИ:love:
УШТЕ НЕ МИ СЕ ВЕРУВА ДЕКА ПОБЕДИВМЕ,+ СО 70 % ВТОР СОСТАВ ,НАРЕДНИТЕ 2 УТАКМНИЦИ СЕ ДОМА СО ЏЕНОВА И БОЛОЊА ПЛАНИРАНИ 6 БОДА И СЕ ЧЕКА САМО КИКС НА ЃУБРЕНТУС.
FORZA MILAN !
Кој втро бе со трет состав скоро уште фалеше ибра ночерино и абиати да не играат и ќе немаше никој од прв состав

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.226
Поени од реакции
14.523
Кој втро бе со трет состав скоро уште фалеше ибра ночерино и абиати да не играат и ќе немаше никој од прв состав
Само тие имаат изиграно доста натпревари ова сезона. Другите сите заедно да соберат немаат како Ночерино! :D

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.057
Само тие имаат изиграно доста натпревари ова сезона. Другите сите заедно да соберат немаат како Ночерино! :D
Ако не го одмори у сабота Алегри Ночерино ќе го гледаме како се влече по терен

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Трудна утакмица, али добро се заврши. Суљо топ им го збрчи.
Повредите не утепаа, али не се знае кој е крив... дали маникенине се свилени, Алегри има лоши тренинзи, некоја ву-ду магија или пак до лекарскиот тим е... мора да се испита ова и лани и оваа сезона истото па истото :mad:

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Повредите не утепаа, али не се знае кој е крив... дали маникенине се свилени, Алегри има лоши тренинзи, некоја ву-ду магија или пак до лекарскиот тим е... мора да се испита ова и лани и оваа сезона истото па истото :mad:
Каква е таа трудна утакмица? Или премногу ги читаш AC Milan-bg?

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
ме изнасмеа на цела мака да не пукниш

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.226
Поени од реакции
14.523
Мене веќе не ми е јасно кој е повреден, а кој суспндиран! :)

Кој ќе се врати за Џенова? Само Аквилани е сигурен, дека знам за него дека е суспендиран или има уште некој?

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
слаба утакмица а победивме тоа ме радува со вака слаб состав испаднавме и победивме..
Мунтари од кога е дојден нема пропуштено утакмица мислам,игра добро а и такви играчи сака Алегри работници..Сидорф дрвар појма немаше незнам како не го извади порано,Шиљо не беше лош за прва утакмица во сезона и тоа ја изигра како стартер.Робињо појма немаше згреши доста пасеви и заеба многу акции треба да стартува Шарави пред него или Касано кога ќе се врати во форма.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.226
Поени од реакции
14.523
Имаше еден многу смешен момент на крај. Сите идат накај соблекувална, Мунтари соблака дрес и му го дава на едно дете, а детево сакаше да му го врати! :pos:

Сигурно ќе стават на youtube...

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Дечко (детенце) ај олабави ме, неам намера ко тебе да пишувам колку да се пише на темава!
Хаха, ма немој.Свести се што пишуваш бе еј, што да те олабавам?
Не пишувам колку да се пише на темава, немам таква намера како што си замислил ти, само ми падна чудно, ваква глупост немам сретнато.

Kajgana Shop

На врв Bottom