Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Bravo SULJO...za drugo ne bi sakal ova vecer da komentiram :( :(

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Најтешко гостување сезонава.
Незнам што очекувавте јас ваков тврд натпревар очекував, тој еден гол и треба да сме среќни што го постигнавме.
Де Шиљо не беше лош, ама имаше серија грешки меѓу кои една за малку ќе не чинеше гол. Ама дете е, дебитира му се простува.
--- надополнето: 10 април 2012 во 22:48 ---
Џабе се радуваш Мунтари е НАШ!!! :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Шо бе другар, пак не фати на спорска? :D
Ц.цц.ц.ц.ц.ц има ли ден да не уплатиш ти бе човече? :D
има:D..вака си ги чекам Милан и Манчестер Јунајтед кога ќе играат на гости со сочен коефициент и џглап другиот ден се освежуваме:D:D

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Може е најцрн, ама вечерва беше најсвела точка у тимов :icon_lol:
Нек си ебе векот ама закон е... каква контрола и какви потези у тесни ситуации ме изненади искрено.

Black Mamba!

бтњ... ова вечерва не беше Милан, мислиш против Барса играмо :unsure: Се недевам на последна ваква утакмица сезонава, имавмо доста среќа мора да се признае... а победава убоо ни дојде за дигање морал, особено утре ако Лацио им скине некое бодче на Јуве...

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Тешка победа момци ,со 13 повредени и 3 казнети за тепаш во Киево е како да си освоил ЛШ
за Играчите освен Мунтари Неста и Јепес другото све дупка.
Сидорф и Замброта се надевам дека ова беа последни утакмици за нив,не ми е јасно како 36 годишен искусен плејмејкер да не може еден добар пас да даде МИЗЕРИЈААА.
Вечер какви се играчи од нафтали извадивме тоа е чудо едно.
(Гатузо,Страсер,Замброта,Шилјо,Јепес,Сидорф) фалеше уште Фламини и Касано и ке имаа сефте сите што топка не фатиле годинава.
Како и да е први сме со -2 и сеа чекам кикс на затворениците

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
МУНТАРИ:love:
УШТЕ НЕ МИ СЕ ВЕРУВА ДЕКА ПОБЕДИВМЕ,+ СО 70 % ВТОР СОСТАВ ,НАРЕДНИТЕ 2 УТАКМНИЦИ СЕ ДОМА СО ЏЕНОВА И БОЛОЊА ПЛАНИРАНИ 6 БОДА И СЕ ЧЕКА САМО КИКС НА ЃУБРЕНТУС.
FORZA MILAN !

Kajgana Shop

На врв Bottom