Имаше еден многу смешен момент на крај. Сите идат накај соблекувална, Мунтари соблака дрес и му го дава на едно дете, а детево сакаше да му го врати!
Сигурно ќе стават на youtube...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаше еден многу смешен момент на крај. Сите идат накај соблекувална, Мунтари соблака дрес и му го дава на едно дете, а детево сакаше да му го врати!
Аи како го зафркнал....Имаше еден многу смешен момент на крај. Сите идат накај соблекувална, Мунтари соблака дрес и му го дава на едно дете, а детево сакаше да му го врати!
Аквилани, Бонера и Амборсини се суспендирани тие ќе се вратат за со Џенова.Мислам дека и Силва треба да биде спремен, исто така Ван Бомел бил подобар и ќе игра и тој изгледа.За другиве незнамМене веќе не ми е јасно кој е повреден, а кој суспндиран!
Кој ќе се врати за Џенова? Само Аквилани е сигурен, дека знам за него дека е суспендиран или има уште некој?
Еве клипче
Ме интересира само дали и Интер - Милан ќе ја играш 2ка?Бравос![]()
Абе,ти текнува кога ти брцнав прст во гз ?
Ме интересира само дали и Интер - Милан ќе ја играш 2ка?
.
Ја би се тепал за дресот малиов аздисан види гоЕве клипче
Имате ли некое клипче од дриблинзите на Мунтари...ова му беше животна партија на чоекот и докажа дека е достојна замена за Бомел и Амбро на таа позиција.
Се надевам дека ке му се даде договор и дека 3-4 сезони ке биде кај нас.