Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Имаше еден многу смешен момент на крај. Сите идат накај соблекувална, Мунтари соблака дрес и му го дава на едно дете, а детево сакаше да му го врати! :pos:

Сигурно ќе стават на youtube...

531382_10150648715341581_197570936580_9783726_242674166_n.jpg

Имаше еден многу смешен момент на крај. Сите идат накај соблекувална, Мунтари соблака дрес и му го дава на едно дете, а детево сакаше да му го врати! :pos:

Сигурно ќе стават на youtube...
Аи како го зафркнал....:icon_lol:

Мене веќе не ми е јасно кој е повреден, а кој суспндиран! :)

Кој ќе се врати за Џенова? Само Аквилани е сигурен, дека знам за него дека е суспендиран или има уште некој?
Аквилани, Бонера и Амборсини се суспендирани тие ќе се вратат за со Џенова.Мислам дека и Силва треба да биде спремен, исто така Ван Бомел бил подобар и ќе игра и тој изгледа.За другиве незнам :)

Ме интересира само дали и Интер - Милан ќе ја играш 2ка? :)
Иначе што да се каже за утакмицава, игравме со 3 играчи од прв тим, останатите 2 и 3 тим, јас сум презадоволен, Киево ни вршеа пресинг, имаа посет на топка ко Барса да беа, ама среќата беше свртена на кај нас, и редно беше со 12480532 повредени и 2134 суспендирани играчи сме. Повторно сме на врвот, таму ни е местото.

Сега со Џенова нема да има проблеми, 3 бода чисти земаме, после одморени, освежени мотивирани против Болоња на Сан Сиро исто така 3 бода, таман да се вратат сите повредени и суспендирани да немаме проблеми.

И да не заборавам, Робињо џуптин гнасен, сакам да го продадат на лето, па по цена и никој да не купат, барем повеќе шанса ќе добива Ел Шарави, детево има потенцијал и мотив за да трча и да се докажува. Овој шо ќе ми глуми ѕвезда, 100 акции и контри ги заеба вечерва.

Ме интересира само дали и Интер - Милан ќе ја играш 2ка? :)
.

Интер никогаш во животот не го играм и нема да го играм ни за нив ни против нив..први се кога треба некого да зафркнат вкладилница!

Имате ли некое клипче од дриблинзите на Мунтари...ова му беше животна партија на чоекот и докажа дека е достојна замена за Бомел и Амбро на таа позиција.
Се надевам дека ке му се даде договор и дека 3-4 сезони ке биде кај нас.

одличен натпревар за Мунтари, али не знам колку може да се верува на таков играч... добар играч е, али МНОГУ е глуп бе, може да му текне да направи 2 старта за жолт картон во рок од 2 минути и да го играме остатокот од натпреварот со играч помалку.
Сличен по карактер како Балотели, само што разликата во квалитет е многу поголема :)

Туе децата што се задолжени за топките не смеат да земаат ништо од играчите нешто у тој стил, погледнете на крај на клипчето кога заминува Мунтари кога пробува другото дете да го земе како малиов си го зграпчува дресот!

Иначе мајке ми ваквите победи ми се најслатки кога некој со душа чека твој кикс !

Ваква победа, и после си доаѓам дома отворам Сериа А темата и

stock-photo-portrait-of-a-relaxed-man-in-front-of-a-laptop-computer-53559193.jpg

Имате ли некое клипче од дриблинзите на Мунтари...ова му беше животна партија на чоекот и докажа дека е достојна замена за Бомел и Амбро на таа позиција.
Се надевам дека ке му се даде договор и дека 3-4 сезони ке биде кај нас.

па добар би бил и за замена а и нема скапо да не кошта..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom