Мојот е за Мирц , го менувам за месинџер. Има заинтересирани?
Уф,да имаше за hi5 да правевме бизнис ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мојот е за Мирц , го менувам за месинџер. Има заинтересирани?
Од постарата верзија е само за Мирц, ама затоа и оператор сум на некои канали.Уф,да имаше за hi5 да правевме бизнис ..
Гледам имаат и компјутери за домашна употреба.Дали некој поупатен може да ми каже дали имаат компјутери и за други места.Мене конкретно ми треба компјутер за во сендвичара но да има можност да се користи и во кафиќ.
Не работатИма брат... можеш да ги најдеш под името компјутери за професионална употреба ама малку поскапи се од другиве. Е сега ја би ти препорачала да прашаш дали ти можеш да купиш од овие за дома што се па да го користиш у кафиќ, искрено незнам дал ќе ти работи затоа ти викам да прашаш.
.Еднаш го земав екранот во сендвичара со намера да си пишувам на фејсбук и да играм фарма ама не работеше.Таму ми рекоа дечко немаш кутија ама ме заебаваа пошто си знам јас дека кутијата не е битна имам видено лаптопи кои работат без кутија.Тие се безжични, работат на соларна енергија. И најбрзи се во тексас холдем, кога праќаш чипови најбрзо стигнуваат, а на овие што се со кутија три дена доставувањето трае.Не работат.Еднаш го земав екранот во сендвичара со намера да си пишувам на фејсбук и да играм фарма ама не работеше.Таму ми рекоа дечко немаш кутија ама ме заебаваа пошто си знам јас дека кутијата не е битна имам видено лаптопи кои работат без кутија.
Работат и во сендвичари?Колкава му е цената?Не ми се дава повеќе од 5.000 денари пошто за таа сума има послаби пентиум 5 компјутери и најјаки пентиум 4.Немој да се некоја кинеска копија на пентиум пошто имам видено без кутија пишува дека се интел или амд а јас несакам такви кинески копии на пентиум.Тие се безжични, работат на соларна енергија. И најбрзи се во тексас холдем, кога праќаш чипови најбрзо стигнуваат, а на овие што се со кутија три дена доставувањето трае.
Еее кај се видело за 5000 денари лајкови да ти стегаат. Ова е нова технологија одколу 6700 денари со вклучена инсталација на фејсбук. И уште друго да кажам тие се- Пентиум Икс Пе.Работат и во сендвичари?Колкава му е цената?Не ми се дава повеќе од 5.000 денари пошто за таа сума има послаби пентиум 5 компјутери и најјаки пентиум 4.Немој да се некоја кинеска копија на пентиум пошто имам видено без кутија пишува дека се интел или амд а јас несакам такви кинески копии на пентиум.
Безплатни се само ретардираните статуси.Со овие компјутери дали се добиваат гратис лајкови на статус или се доплаќа?
вчера си купив електрично за грав а можи и со лејча да се прај

Жими децаБабами е невина!![]()