Компјутери за Фејсбук...

• Креатор на темата Креатор на темата ^^GoRiLLaZ^^
  • Време на започнување Време на започнување
Уф,да имаше за hi5 да правевме бизнис ..
Од постарата верзија е само за Мирц, ама затоа и оператор сум на некои канали.
Ќе ти го дадам акаунтот, што велиш на тоа?

Гледам имаат и компјутери за домашна употреба.Дали некој поупатен може да ми каже дали имаат компјутери и за други места.Мене конкретно ми треба компјутер за во сендвичара но да има можност да се користи и во кафиќ.

Има брат... можеш да ги најдеш под името компјутери за професионална употреба ама малку поскапи се од другиве. Е сега ја би ти препорачала да прашаш дали ти можеш да купиш од овие за дома што се па да го користиш у кафиќ, искрено незнам дал ќе ти работи затоа ти викам да прашаш.

Го имам видено флаеров во Тинекс на каса. Мислам дека се од Нико

Има брат... можеш да ги најдеш под името компјутери за професионална употреба ама малку поскапи се од другиве. Е сега ја би ти препорачала да прашаш дали ти можеш да купиш од овие за дома што се па да го користиш у кафиќ, искрено незнам дал ќе ти работи затоа ти викам да прашаш.
Не работат :(.Еднаш го земав екранот во сендвичара со намера да си пишувам на фејсбук и да играм фарма ама не работеше.Таму ми рекоа дечко немаш кутија ама ме заебаваа пошто си знам јас дека кутијата не е битна имам видено лаптопи кои работат без кутија.

Не работат :(.Еднаш го земав екранот во сендвичара со намера да си пишувам на фејсбук и да играм фарма ама не работеше.Таму ми рекоа дечко немаш кутија ама ме заебаваа пошто си знам јас дека кутијата не е битна имам видено лаптопи кои работат без кутија.
Тие се безжични, работат на соларна енергија. И најбрзи се во тексас холдем, кога праќаш чипови најбрзо стигнуваат, а на овие што се со кутија три дена доставувањето трае.

Тие се безжични, работат на соларна енергија. И најбрзи се во тексас холдем, кога праќаш чипови најбрзо стигнуваат, а на овие што се со кутија три дена доставувањето трае.
Работат и во сендвичари?Колкава му е цената?Не ми се дава повеќе од 5.000 денари пошто за таа сума има послаби пентиум 5 компјутери и најјаки пентиум 4.Немој да се некоја кинеска копија на пентиум пошто имам видено без кутија пишува дека се интел или амд а јас несакам такви кинески копии на пентиум.

Работат и во сендвичари?Колкава му е цената?Не ми се дава повеќе од 5.000 денари пошто за таа сума има послаби пентиум 5 компјутери и најјаки пентиум 4.Немој да се некоја кинеска копија на пентиум пошто имам видено без кутија пишува дека се интел или амд а јас несакам такви кинески копии на пентиум.
Еее кај се видело за 5000 денари лајкови да ти стегаат. Ова е нова технологија одколу 6700 денари со вклучена инсталација на фејсбук. И уште друго да кажам тие се- Пентиум Икс Пе.
Кутијата им е пластична, на тие што се со картонска не им верувам може кинески да се.

Со овие компјутери дали се добиваат гратис лајкови на статус или се доплаќа?
Безплатни се само ретардираните статуси.

Со оглед на тоа што има народ што ќе каже дека комјутерот му треба за фејсбук и јутјуб, ова е одлично решение.

Бабами е невина! :eek:
Жими деца :D
Инаку смејте се вие за тоа компјутер за фејсбук,вие не знаете јас каква конфигурација спремам.Специјализирана за Кајгана.Најнов пентиум 4 компјутер.

Back
На врв Bottom