Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
472
Поени од реакции
292
Кога вежбав Аикидо и јас се замарав со овие работи, и во принцип не можеш кај нас да најдеш оргинална јапонска катана треба од странсво да си ја донесеш, ако не најдеш може да појдеш во чаршија и може да ти направат катана ама нема да биде јапонска туку чаршиска катана :ROFLMAO:

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Побарај во земјите од далечен исток..обично таму се продаваат, по дуќани :)

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Ок ете се извинувам, знам читав некаде на некој македонски сајт ама погрешно пренеле. Ќе се потрудам линк до веста што сум ја читал..

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Самурај-мечови има на Битпазар, најозбилно, сум ги приметил во некои продавници и не се многу скапи, од 500-1000 ден. имаш и од пола метро и од едно метро !

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
КАЖУВАЈ КАДЕ!!! :S
На самата пластичарска улица и тоа од таа страна на улицата(откај Серава), во една продавница за порцелани, слики, тенџериња, вазни и сл. имаше и самурај-мечови, многу јаки беа, а и ефтини, ми се чини околу 600/700 ден. така нешто, но одамна немам поминато и ѕирнато таму(едно 2-3 год.) ама изгледа ќе се кандисам да појдам да земам еден самурај, чисто за украс по дома :LOL: !

Член од
10 април 2012
Мислења
14
Поени од реакции
3
На самата пластичарска улица и тоа од таа страна на улицата(откај Серава), во една продавница за порцелани, слики, тенџериња, вазни и сл. имаше и самурај-мечови, многу јаки беа, а и ефтини, ми се чини околу 600/700 ден. така нешто, но одамна немам поминато и ѕирнато таму(едно 2-3 год.) ама изгледа ќе се кандисам да појдам да земам еден самурај, чисто за украс по дома :LOL: !
kaj bese bit pazar ? toa kaj sobranie podole ili ?

Член од
10 април 2012
Мислења
14
Поени од реакции
3
Дечко ти се зезаш или пак можда не си од Ск. ?
Незнаеш каде е Битпазар ! :confused:
ne sum od sk najverojatno sum bil ama ne sum znael ( taka go znam pola sk koj ke me odnesat ispaga deka sum bil tamu ) sea doznav kaj fakultetite filozovski filoloski itn. kaj mavrovka. A sekoj den cekam avtobus za tetovo tamu
:facepalm:

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Ја па мислев дека бараш да купиш мотор сузуки катана

Член од
11 јули 2009
Мислења
1.415
Поени од реакции
962
Каде можам да најдам трипод/статив за камера со височина од околу 150 цм и да не е поскап од 1300 денари? знам порано дека имаше во АНХОЧ но веќе ги нема.

Kajgana Shop

На врв Bottom