Уште едно чудо!

• Креатор на темата AnFem
  • Време на започнување

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Чекајте малце, а детето у што е праено, ако вагината и е непипната, тогаш сигурно детето и е праено у уста или у г’з ! :pos::pos:

Член од
30 март 2012
Мислења
63
Поени од реакции
38

:pos:

Пардон, сега гледам, од многу возбуденост не го прочитав текстот убаво: Ќе се породи...!
А ти да даде Господ кога ќе се пораѓаш во најголеми маки и болки да се пораѓаш за вакви дезинформации и лаги што шириш во негово име.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.946
Поени од реакции
12.546
А ти да даде Господ кога ќе се пораѓаш во најголеми маки и болки да се пораѓаш за вакви дезинформации и лаги што шириш во негово име.
Aх зошто колнете, завртете го другиот образ бидете чисти при Бога со радост во вашите срца. Покај се во неговото големо име и ќе ти се отворат портите на рајот...

Член од
11 октомври 2011
Мислења
89
Поени од реакции
107
ќе може ли линк во pm за статијава?

Член од
11 октомври 2011
Мислења
89
Поени од реакции
107
само не ќе беше доволно

Член од
30 март 2012
Мислења
63
Поени од реакции
38
Aх зошто колнете, завртете го другиот образ бидете чисти при Бога со радост во вашите срца. Покај се во неговото големо име и ќе ти се отворат портите на рајот...
Ма немој ти чистиот ти безгрешниот ти ли најде да ми проповедаш за верата и религијата моја??ти ли ќе ми кажуваш како треба да се однесувам? ти кој до вчера незнаеше како да го изнаплукаш образот на истиот тој бог за кој ми зборуваш,јас би ти препорачал прво да се преиспиташ малку кај некој психијатар или да одмориш малку од форумов да ти се среди тоа мозокот,па после да коментираш оти до вчера кажуваше едно сега друго кажуваш,го менуваш мислењето како што се менува времето.:confused:
до вчера беше најголем антихрист и атеист а денес си најголем верник и проповедник
бог да ти е напомош немам што друго да искоментирам

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.946
Поени од реакции
12.546
Ма немој ти чистиот ти безгрешниот ти ли најде да ми проповедаш за верата и религијата моја??ти ли ќе ми кажуваш како треба да се однесувам? ти кој до вчера незнаеше како да го изнаплукаш образот на истиот тој бог за кој ми зборуваш,јас би ти препорачал прво да се преиспиташ малку кај некој психијатар или да одмориш малку од форумов да ти се среди тоа мозокот,па после да коментираш оти до вчера кажуваше едно сега друго кажуваш,го менуваш мислењето како што се менува времето.:confused:
Ти простувам брате, те обзеле нечестиви мисли. Ќе идам на психијатар, мојата нежна душа е подложна на демонски напади кои ме спречуваат да ја видам вистината...да го видам Бог!

V

Vollstandig

Гостин
Ти простувам брате, те обзеле нечестиви мисли. Ќе идам на психијатар, мојата нежна душа е подложна на демонски напади кои ме спречуваат да ја видам вистината...да го видам Бог!
Не гледаш сатанист е, има ѓавол на аватар и потписот му е:

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Пушти ги чедо сеуште не ја виделе светлината

Kajgana Shop

На врв Bottom