Уште едно чудо!

• Креатор на темата Креатор на темата AnFem
  • Време на започнување Време на започнување
Утре сите на Охридско езеро, дојде часот да ви покажам дека одам по вода...секако ако не ми наплатат влез во градот иначе не одам.....

Nice try Фокус and PlusInfo, nice try... but its not funny...

и овие со чудово ретардирани, и овие што сакаат да го исмејат ретардирани... ебати народот, ебати... :tapp:

Nice try Фокус and PlusInfo, nice try... but its not funny...

и овие со чудово ретардирани, и овие што сакаат да го исмејат ретардирани... ебати народот, ебати... :tapp:

Слабо стојат нашиве со Onion вести.;) Тоа е тој саркастичен хумор кој ве тера да се излетате со вака глупи теми, мислејќи дека веста некој сериозно ја пласирал:tapp:

Слабо стојат нашиве со Onion вести.;) Тоа е тој саркастичен хумор кој ве тера да се излетате со вака глупи теми, мислејќи дека веста некој сериозно ја пласирал:tapp:
Точно

Жал ми е за дечињата што се залетаа по мајтапот на AnFem....

Ама ако така им треба....кога интернетот за нив е само facebook,и линковите кои се ставаат таму.

океј, отварачот на темава знаел дека е заебанција, но има многу што ќе помислат дека не е. А и овие од плусИнфо кои заедно со Сител се едни од најгоелмите мозокоперачи кај нас, отишле со таква намера, на Onion финта...

али, ова само докажува во кавко испревртено општество се наоѓаме, кога ги читам едниве како се декларираат како верници а пцујат и колнат, и другиве кои сакајќи да ги исмејат се исмејуваат самите со глупави работи... незнам, ми се гади...

Страшна работа сме...

Не биди кретен, има 6 годишни девојчиња и во СК.
Трипчо зборувам за сексуално зрели особи ...немам фантазии ко тебе за 6годишни деца.

океј, отварачот на темава знаел дека е заебанција, но има многу што ќе помислат дека не е. А и овие од плусИнфо кои заедно со Сител се едни од најгоелмите мозокоперачи кај нас, отишле со таква намера, на Onion финта...

али, ова само докажува во кавко испревртено општество се наоѓаме, кога ги читам едниве како се декларираат како верници а пцујат и колнат, и другиве кои сакајќи да ги исмејат се исмејуваат самите со глупави работи... незнам, ми се гади...

Страшна работа сме...

Е баш тоа им пишав прееска во темана за Св. Димитрија. Ова не е хумор, жив напор е човек да ги чита како се натегаат де на една, де на друга страна, резилејќи се себе со лош хумор,а вернициве па уште пцовки, мислам :facepalm:.

Туку ај нејсе, ЧДА е ова, да не ја тераме на озбилно;)

Можеби Господин Стефан ќе умре и по 3 дена ќе воскресне :vozbud:

И да воскресне по 3 дена кога ќе види дека некој друг му го вози џипот ќе умре уште еднаш од мака. :D

busey_clapping.gif

Зашто кај нас со заебанциите се касни секад ... па дечки 10 април е бе , 10 дена поминаа од априлијада, ја стварно незнам ...
Шта речи ? У јак филм се влезени Г.Г Стеф и Компанија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom