С
Само Човек
Гостин
Чекај се породила? А бремена кога била каде беа весниците ...
Се криела колку може од домашнитеЧекај се породила? А бремена кога била каде беа весниците ...
А ти да даде Господ кога ќе се пораѓаш во најголеми маки и болки да се пораѓаш за вакви дезинформации и лаги што шириш во негово име.
Пардон, сега гледам, од многу возбуденост не го прочитав текстот убаво: Ќе се породи...!
Aх зошто колнете, завртете го другиот образ бидете чисти при Бога со радост во вашите срца. Покај се во неговото големо име и ќе ти се отворат портите на рајот...А ти да даде Господ кога ќе се пораѓаш во најголеми маки и болки да се пораѓаш за вакви дезинформации и лаги што шириш во негово име.
не! погоди оти?ќе може ли линк во pm за статијава?
Ма немој ти чистиот ти безгрешниот ти ли најде да ми проповедаш за верата и религијата моја??ти ли ќе ми кажуваш како треба да се однесувам? ти кој до вчера незнаеше како да го изнаплукаш образот на истиот тој бог за кој ми зборуваш,јас би ти препорачал прво да се преиспиташ малку кај некој психијатар или да одмориш малку од форумов да ти се среди тоа мозокот,па после да коментираш оти до вчера кажуваше едно сега друго кажуваш,го менуваш мислењето како што се менува времето.Aх зошто колнете, завртете го другиот образ бидете чисти при Бога со радост во вашите срца. Покај се во неговото големо име и ќе ти се отворат портите на рајот...
Ти простувам брате, те обзеле нечестиви мисли. Ќе идам на психијатар, мојата нежна душа е подложна на демонски напади кои ме спречуваат да ја видам вистината...да го видам Бог!Ма немој ти чистиот ти безгрешниот ти ли најде да ми проповедаш за верата и религијата моја??ти ли ќе ми кажуваш како треба да се однесувам? ти кој до вчера незнаеше како да го изнаплукаш образот на истиот тој бог за кој ми зборуваш,јас би ти препорачал прво да се преиспиташ малку кај некој психијатар или да одмориш малку од форумов да ти се среди тоа мозокот,па после да коментираш оти до вчера кажуваше едно сега друго кажуваш,го менуваш мислењето како што се менува времето.
Не гледаш сатанист е, има ѓавол на аватар и потписот му е:Ти простувам брате, те обзеле нечестиви мисли. Ќе идам на психијатар, мојата нежна душа е подложна на демонски напади кои ме спречуваат да ја видам вистината...да го видам Бог!
Пушти ги чедо сеуште не ја виделе светлинатаА ти да даде Господ кога ќе се пораѓаш во најголеми маки и болки да се пораѓаш за вакви дезинформации и лаги што шириш во негово име.