Уште едно чудо!

• Креатор на темата AnFem
  • Време на започнување
Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Си тераат мајтап со психата на простата народна маса, која за да излезе од секојдневното сивило си ги замара мазните мозочни хемисфери со вакви глупости и небулози... :facepalm:

Едит- оваа девицава кој ја оплодил, ќе кажат ли...? Би требало да ја настават оваа прикаска... :facepalm:

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Ezekiel 25:17. "The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you."

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493

Ма немој да ме јебеш бре.
Ќе затруднам сама:pos:

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Немало траги .. па сигурно е биден некој си 1цм дијаметар на алатот и 6-7 цм должина.. само таја си знајт дали е девица или не ..:pos::pos::pos:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.884
Што се чудете бе оваа да не е таа од гламстик со прашањето: јас сум невина и дали е можно да сум бремена ако сум имала орален секс и сум ја голтнала, а докторот е тој што им дава одговори на сите таму. :pos: :icon_mrgr:
Којзнае која трска и е влезела и не е оставила некои големи траги сега ќе плаче тука демек чудо овоа оноа за мајка и да не и ја искубе косата. :icon_lol:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.916
Ме заинтересира надвор од темава една работа.. Зарем неможи да се оплоди некоја девојка без да има секс во денешно време ? Вештачко оплодување ? Ординација за вештачко оплодување ?

Kajgana Shop

На врв Bottom