Фан Клуб: Вардар

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Наглупо е што решија да се игра во среда ,сигурно да ставеа недела ке имаше далеку повеќе публика али овие ффм ако не заебат нема кој !

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Нема шанси да се игра на 2ри мај! Договорено е да се игра за последниот викенд од мај (26/27). Грешка е некоја ова сигурно.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
Втори мај? :pos:

Не бе, не се нормални... Кај празник, па и колоквиумска почнува... А можда и ќе одев до Штип да ја гледам...

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Го видов јас ова, ама ти гарантирам дека е грешка некоја зашто претходно е веќе договорен терминот за последниот викенд од мај откако ќе заврши првенството. Сега само одлучиле да се игра во Штип. Нема теорија да го стават на 2ри мај.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Камо среќа да е грешка, може заборавиле да допишат уште една бројка покрај 2ката :pos:

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Абе прво било закажано за 24 мај како што знам јас ама поради одложуваето на првеството кога беше и правењето на нов распоред сеа првенството завршува на 23 мај и најверојатно тоа е причината за нов термин ама ова идиотиве како одбрале најлошиот од можните термини го одбрале пуу а инаку ќе бидетоа интересно ако помине ќе биде интересно за накај Штип после подолго време сигруно ќе има гостување на некоја навивачка група со повеќе од 10 автобуси

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.975
Ке ве замолам сите да му ставите на Комита Ултрас по еден лајк за сликите,за да не ми се лути на мене зошто сум ги објавувал пред него :cool:

И да не заборавам во среда против Охрид влезот ке биде слободен

Ф

Флеш

Гостин
Ке ве замолам сите да му ставите на Комита Ултрас по еден лајк за сликите,за да не ми се лути на мене зошто сум ги објавувал пред него :cool:

И да не заборавам во среда против Охрид влезот ке биде слободен
Ce ojme na livadana :D....Ce gi polivame Origanite....Ne mozam da zamislam kakva e sostojbata na terenot ....Cel den deneska se utepa vremevo nadvor od dozd .... :D Treba veke i ovie veke da zapnat gradeznicive so Arenava Filip ll....Sto pobrzo tolku podobro...

П

Паспарту

Гостин
Ce ojme na livadana :D....Ce gi polivame Origanite....Ne mozam da zamislam kakva e sostojbata na terenot ....Cel den deneska se utepa vremevo nadvor od dozd .... :D Treba veke i ovie veke da zapnat gradeznicive so Arenava Filip ll....Sto pobrzo tolku podobro...
Стадионот сигурно нема да биде готов до крај на сезона, затоа и финалето е преместено во Штип.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.913
Поени од реакции
40.851
Стадионот сигурно нема да биде готов до крај на сезона, затоа и финалето е преместено во Штип.
Убаво кажа некој, можеле у Прилеп, стадионот е цицка. Барем ќе има повеќе луѓе... :unsure:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947

Kajgana Shop

На врв Bottom