Таруно
Еким
- Член од
- 9 јуни 2010
- Мислења
- 2.610
- Поени од реакции
- 2.505
Да не беше на „Новинарите пејат“ !?
4-ри Милфици
Да не беше на „Новинарите пејат“ !?
4-ри Милфици
Мора да стане и те како!Сузето не е МИЛФ, јес да е екстра женска ама има време ќе стане МИЛФ
Се има пожалено дека не може да најде маж, па еве ти прилика да ја направиш МИЛФ, едно дете и она е во таа категоријаМора да стане и те како!
хахах може може,само да ми се укаже прилика! Во Струмица ја видов на карневалот,блескаше...Се има пожалено дека не може да најде маж, па еве ти прилика да ја направиш МИЛФ, едно дете и она е во таа категорија
А што ако патем абортира дали ќе се смета тоа за МИЛФ?Се има пожалено дека не може да најде маж, па еве ти прилика да ја направиш МИЛФ, едно дете и она е во таа категорија
ке се смета за ебанаА што ако патем абортира дали ќе се смета тоа за МИЛФ?
пффф, што мислиш уште е невина?ке се смета за ебана
па нема да и биде првпат.. и таја е душа и бара дундата и неа .. живе наш ја има пернато 100% летото ко беа заеднопффф, ко демек првпат да и било
Нема да се смета, самото име ти кажуваА што ако патем абортира дали ќе се смета тоа за МИЛФ?
Епа поздрави ја и кажи и дека сакам на полагање да ме оставиЕпа Hank Moody бравос за последниов избор ми беше професорка ептен е секси и супер личност инаку има 46 години ама воопшто не личи
Затоа што нема на себе кило шминка
Зошто овде Лила ми личи ко да е по потекло од Шутка?