Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045

Ја кажав и пак ќе кажам ....Балотели е класа над нашиве напаѓачи моментално ...а и мислам дека има фуфка од матераци ...т.д ако дое назад осеќам матрикс ќе добие некоја функција (да крши кичми) ххх

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.678
Поени од реакции
59.807
Класа си е ама нерви ќе ни скине... јас сум за да се донесе класа напаѓач ама Бало треба да е последна опција, ако нема друго. Форлан смртно ме разочара, Зарате нема шанси да остане, Милито нема да игра вечно. Конечно имаме доволно квалитет (според мене) во средината, сега нападот и одбраната ни се распаднаа.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Колку само не вреди котлето за околу 20 милиони евра...

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.678
Поени од реакции
59.807
Колку само не вреди котлето за околу 20 милиони евра...
Од кај знаеш, може ќе му дојде памет. Сведоци сме дека чуда се случуваат...

Морав :pos:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Од кај знаеш, може ќе му дојде памет. Сведоци сме дека чуда се случуваат...
Тој црниот ниту едно чудо нема да го спаси,да гледаше вчера Арсенал-Сити ќе знаеше.
Штом Мурињо не можеше на крај да го доведе,Страма уште помалку.
а и многу е скап,со тие 22 милиони евра (колку што се шпекулира) ќе се земе Лавеци и уште еден проверен играч кој нема да лудува како Балотели.

Јас искрено не го сакам во Интер.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.678
Поени од реакции
59.807
Тој црниот ниту едно чудо нема да го спаси,да гледаше вчера Арсенал-Сити ќе знаеше.
а и многу е скап,со тие 22 милиони евра (колку што се шпекулира) ќе се земе Лавеци и уште еден проверен играч кој нема да лудува како Балотели.

И јас не го сакам, нервите ми ги скина последните месеци во Интер едвај чекав да си замине. Тоа е, не е ни тој крив толку му фаќа црпката...

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.588
Поени од реакции
6.750
Молам бога да не се врати црниот кај нас...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.007
Ја кажав и пак ќе кажам ....Балотели е класа над нашиве напаѓачи моментално ...а и мислам дека има фуфка од матераци ...т.д ако дое назад осеќам матрикс ќе добие некоја функција (да крши кичми) ххх
Нит бил нит ќе биде некад класа над Милито, па Милито у 2012 има статистика која вели дека дава гол по натпревар ( да не влезеше у оваа форма, сеа буквално за опстанок ќе се бореа ), пак е влезен у формата од триплетето ама све останато е за у три лепе пизде материне, а Балотели да, можеШе да биде у топ 5 напаѓачи у Европа ама со вакво понашање кое нема шанса да го искорени никад нема да биде тоа, и недај боже да го вратат, пак ќе си создадат проблем кој многу ќе ги кошта, и од финансиски аспект и од оној кој такоџе е многу значаен а тоа е односот помеѓу играчите и тимот кој и те како ќе се наруши со гадов што под дифолт ќе значи и сјебани резултати и големо нетрпение во тимот.

Па он кога Интер пишуваше историја се курчеше и тоа со Мурињо ( a неколку месеци пред финалето имаше изјава дека сон му е да даде гол во голем натпревар односно во финале од ЛШ, за да перидот кога беа на дофат до истото самиот да се испише од првиот тим ), што значи никаков гарант не дава дека тоа ќе се промени, бетер работи правеше и во Сити па тукасе поставува прашањето, дали вреди да се ризикува со оваа инвестиција ? Според мене, едно категорично Не ! Ваков профил на фудбалер, проблематичен, а што сакам да го видам тука е Суарез али Балотели никад, нек се гони у три лепе, односно у Милан, ќе им заврши голема работа ... и на Јуве и на Интер, mark my words.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494

ШТо мислиш ти колку ќе го даде Де Лаурентис Лавеци ?? 12 милиона ??

Пола Европа е заинтересирана за него, ќе треба минимум 15 милини ако и Пандев го вклучат, а и реално вреди момчето, а за 7 мил проверен играч на денешницава мало морген !!

Kajgana Shop

На врв Bottom