Чим се објави ова во медиуми сигурно ќе има нешто, Металург си гледа сега поголем интерес. Најлошо е што ќе пати репрезентацијата каков потег може да биде да го повлечеш Мојсо да не игра бе??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова што го збори Киро е смешно зарем неговотоо темпо во Атлетико нема добра форма нема што да се зборува понатаму, дузина од играчите поминаа тешки дуели во Лига на шампиони со Металург и тоа башка што постојано се заедно се познават одлично, Борко фантастична форма и одличен трансфер направи стекна големо искуство, Столе се врати на неколку меча во Вардар, срамота се вакви смешки да се кажуваат колку да се извади алиби.
Чим се објави ова во медиуми сигурно ќе има нешто, Металург си гледа сега поголем интерес. Најлошо е што ќе пати репрезентацијата каков потег може да биде да го повлечеш Мојсо да не игра бе??
За среќа неМоже некаде да се најде цел натпревар со Македонија - Бразил?
За среќа не![]()
Може некаде да се најде цел натпревар со Македонија - Бразил?
Цццц цел живот сум бил во заблуда значиможеш преку песна да видиш како беше... т.е. преку оваа...
текстот:
Toj drzh - jas drzh, toj trga - jas trgam,
toj trga - jas trgam, toj natamo - jas navamo,
ne skina Souza, mamo, ne skina Souza,
pustoto mi ludo, mamo, mirno ne ostana.
Аман те веќе со Кире и брат му.... Од нив двајцата барем едниот врши голема работа. Што не рипате така и за браќата Мојсовски - едниот престап а другиот речиси безначаен во поголемиот дел од натпреварите (во Србија па тотално безначаен)Не можеш да имаш селектор со авторитет кога Кире сака да се прави газда.Замисли Мекејлеб да си го имаше бутнато брат му во Македонска репрезентација иако нема право да игра колку да седи на клупа.И докузовски кога ќе викне тајм-оут он да расправа тактки.Ако некој му прозбори нешто одма да се заканува дека ќе се оди.Сите ќе му речевме ПОЗДРАВ
Цццц цел живот сум бил во заблуда значи
Баба ми ми ја пееше на друг начин
Тој трга, јас тргам, тој натаму, јас наваму
се скина фустанот мамо, се скина фустанот
пустото ми лудо младо, мирно не остана
EDIT: Bitch please, какво ќорле сум![]()
Видов, затоа е и едитотси ја приспособувам бе, ко Шундо што го приспособи Митков на крило!![]()
Аман те веќе со Кире и брат му.... Од нив двајцата барем едниот врши голема работа. Што не рипате така и за браќата Мојсовски - едниот престап а другиот речиси безначаен во поголемиот дел од натпреварите (во Србија па тотално безначаен)