Кој ќе ве слуша после ќе викате сме тепале зошто Тери играл за нас
Кој ќе ве слуша после ќе викате сме тепале зошто Тери играл за нас
Во Милано можеби. Во Барселона правеа со шо не требаше да прават, само изгледа и Барселона има некакви претумбации сезонава и не играа како што треба да играат шо ќе значеше 5 гола во мрежата на Милан.Погрешија, затоа што типуваа петарди у мрежата на Милан... швабите одлично тактички се држеа, додека не се случи тоа што се случи.
Не викам дека Челзи ќе помине, но нема да има голеади какви што се предвидуваа и со Милан...
можеби нема да го сопре меси, ама сигурно ќе ја сопре жената му /девојка му
Со ова брат ништо не докажа, само го потврди мислењето на Ернесто ЧЕ Гевара (уф, колку јако звучи ова). 90% од таканаречените фан клубови на Барса на фб за админи имаат дечиња по 12-13 години, појма немаат навистина и затоа немам лајкнато ниеден таков Македонски фан клуб. Не можите да се водите по тоа, вистина е дека многу од помалите деца сега се фанови на Барселона, но затоа не треба да ни префрлате нас, на фановите на Барса кои знаат многу повеќе за тимот дека сме неинтелегентни. Повеќето од навивачите на Барса, овде на форумот се многу попаметни, отколку дечињата на фејсбук што мислат дека навиваат за Барса бидејќи пишале Visca el Barca на статус - иако незнаат што значи.Сакаш доказ??
Повели
Ај не шири дезинформации.Џон Тери за најдобриот фудбалер на светот:
“My kids [twins Georgie and Summer] love him. They both have Barcelona shirts with his name on the back and they like the fact I swapped shirts with him after one of our previous games… It’s a pleasure because when you finish and look back – and the guy’s still going to be going strong – you’ve tested yourself against the best. And, quite clearly for me, he’s the best ever. He’s a great individual, a great person as well and a credit to the sport. For me, he’s got everything. He is magical. “
Најдобрата работа што може на еден човек да му се случи е фудбалот да го гледа како игра со топка на улица и да го потсеќа на тоа отколку да го гледа низ призмата на пари и како играње за кладилници поради некоја теорија на конспирација (ууупс, направив референца тука? ).Има што да видам 40 страни напишани со толкаво хејтерство, со толкава нереална слика, со толку полемики, напишани пред се од деца кој сеуште фудбалот го гледаат само како игра со топка на улица, напишани со се освен со реалност
ЏАБЕ ВИ Е СЕ, ВО МАЈ КОГА ПЕХАРОТ ЌЕ Е КАЈ НАС, МОЖЕБИ ПАК ЌЕ КОМЕНТИРАТЕ, НО ОСВЕН ТОА НИШТО ДРУГО НЕМА ДА ВИ ОСТАНЕ .....
За какви деца зборуваш, мали? Види си го постот, ако не си ти дете, тогаш имаш психички проблеми ....Има што да видам 40 страни напишани со толкаво хејтерство, со толкава нереална слика, со толку полемики, напишани пред се од деца кој сеуште фудбалот го гледаат само како игра со топка на улица, напишани со се освен со реалност ....
ЏАБЕ ВИ Е СЕ, ВО МАЈ КОГА ПЕХАРОТ ЌЕ Е КАЈ НАС, МОЖЕБИ ПАК ЌЕ КОМЕНТИРАТЕ, НО ОСВЕН ТОА НИШТО ДРУГО НЕМА ДА ВИ ОСТАНЕ .....
VISCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!
Никого? -Да, ако си фан на фарса, а за останатите? Низ цел свет се има кренато фама околу тоа како фарса поминува понатаму, а ти овде ми пишуваш дека не е важно тоа..."немој да ме јебеш бре"Никого не го интересира како, битното е дека Барселона поминува.
За какви деца зборуваш, мали? Види си го постот, ако не си ти дете, тогаш имаш психички проблеми ....
Никого? -Да, ако си фан на фарса, а за останатите? Низ цел свет се има кренато фама околу тоа како фарса поминува понатаму, а ти овде ми пишуваш дека не е важно тоа..."немој да ме јебеш бре"
Какво време дојде тешко да најдеш интелигентен навивач на Барса....
И тие малце попаметни што беа и тие затупеа..