UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Погрешија, затоа што типуваа петарди у мрежата на Милан... швабите одлично тактички се држеа, додека не се случи тоа што се случи.

Не викам дека Челзи ќе помине, но нема да има голеади какви што се предвидуваа и со Милан...
Во Милано можеби. Во Барселона правеа со шо не требаше да прават, само изгледа и Барселона има некакви претумбации сезонава и не играа како што треба да играат шо ќе значеше 5 гола во мрежата на Милан.

Никого не го интересира како, битното е дека Барселона поминува.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
P

pepito*

Гостин
Сакаш доказ??
Повели
Со ова брат ништо не докажа, само го потврди мислењето на Ернесто ЧЕ Гевара (уф, колку јако звучи ова:D). 90% од таканаречените фан клубови на Барса на фб за админи имаат дечиња по 12-13 години, појма немаат навистина и затоа немам лајкнато ниеден таков Македонски фан клуб. Не можите да се водите по тоа, вистина е дека многу од помалите деца сега се фанови на Барселона, но затоа не треба да ни префрлате нас, на фановите на Барса кои знаат многу повеќе за тимот дека сме неинтелегентни. Повеќето од навивачите на Барса, овде на форумот се многу попаметни, отколку дечињата на фејсбук што мислат дека навиваат за Барса бидејќи пишале Visca el Barca на статус - иако незнаат што значи.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Џон Тери за најдобриот фудбалер на светот:

My kids [twins Georgie and Summer] love him. They both have Barcelona shirts with his name on the back and they like the fact I swapped shirts with him after one of our previous games… It’s a pleasure because when you finish and look back – and the guy’s still going to be going strong – you’ve tested yourself against the best. And, quite clearly for me, he’s the best ever. He’s a great individual, a great person as well and a credit to the sport. For me, he’s got everything. He is magical.

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Има што да видам 40 страни напишани со толкаво хејтерство, со толкава нереална слика, со толку полемики, напишани пред се од деца кој сеуште фудбалот го гледаат само како игра со топка на улица, напишани со се освен со реалност ....

ЏАБЕ ВИ Е СЕ, ВО МАЈ КОГА ПЕХАРОТ ЌЕ Е КАЈ НАС, МОЖЕБИ ПАК ЌЕ КОМЕНТИРАТЕ, НО ОСВЕН ТОА НИШТО ДРУГО НЕМА ДА ВИ ОСТАНЕ .....

VISCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Џон Тери за најдобриот фудбалер на светот:

My kids [twins Georgie and Summer] love him. They both have Barcelona shirts with his name on the back and they like the fact I swapped shirts with him after one of our previous games… It’s a pleasure because when you finish and look back – and the guy’s still going to be going strong – you’ve tested yourself against the best. And, quite clearly for me, he’s the best ever. He’s a great individual, a great person as well and a credit to the sport. For me, he’s got everything. He is magical.
Ај не шири дезинформации.
Пишуваш дека Тери кажал нешто за најдобриот фудбалер во светот а јас никаде не го сретнав Шумуликовски во текстот...

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.396
Поени од реакции
25.219
Има што да видам 40 страни напишани со толкаво хејтерство, со толкава нереална слика, со толку полемики, напишани пред се од деца кој сеуште фудбалот го гледаат само како игра со топка на улица, напишани со се освен со реалност

ЏАБЕ ВИ Е СЕ, ВО МАЈ КОГА ПЕХАРОТ ЌЕ Е КАЈ НАС, МОЖЕБИ ПАК ЌЕ КОМЕНТИРАТЕ, НО ОСВЕН ТОА НИШТО ДРУГО НЕМА ДА ВИ ОСТАНЕ .....
Најдобрата работа што може на еден човек да му се случи е фудбалот да го гледа како игра со топка на улица и да го потсеќа на тоа отколку да го гледа низ призмата на пари и како играње за кладилници поради некоја теорија на конспирација (ууупс, направив референца тука? :icon_lol:).

ЗА ГОЛЕМИТЕ БУКВИ - Мислиш, најсериозно дека ние останатите му даваме големо значење на твојата Барселона? Малку себично истото и јас да го мислам за мојот Милан, затоа што фактот е дека секој си гледа во својот двор (секој нормален) и верувај, ич ама ич нема на никого од нас другите да му е важно кој ќе освои ЛШ. Затоа што јас прво си го гледам мојот тим и се замарам единствено со него. Игравме против вас - се позамарав со вас, калкулирав, мислев - изгубивме од вас, продолживте понатака, честитки и не ми сте битни повеќе. И така секоја наредна недела ние вистинските навивачи на еден тим се занимаваме само со својот распоред, така да муабетите дека сите ќе пукниме од мака ако Барса во мај освои титула се скроз без врска. :)

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Има што да видам 40 страни напишани со толкаво хејтерство, со толкава нереална слика, со толку полемики, напишани пред се од деца кој сеуште фудбалот го гледаат само како игра со топка на улица, напишани со се освен со реалност ....

VISCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!

За какви деца зборуваш, мали? Види си го постот, ако не си ти дете, тогаш имаш психички проблеми ....
Никого не го интересира како, битното е дека Барселона поминува.
Никого? -Да, ако си фан на фарса, а за останатите? Низ цел свет се има кренато фама околу тоа како фарса поминува понатаму, а ти овде ми пишуваш дека не е важно тоа..."немој да ме јебеш бре"

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
За какви деца зборуваш, мали? Види си го постот, ако не си ти дете, тогаш имаш психички проблеми ....

Никого? -Да, ако си фан на фарса, а за останатите? Низ цел свет се има кренато фама околу тоа како фарса поминува понатаму, а ти овде ми пишуваш дека не е важно тоа..."немој да ме јебеш бре"
o_O o_O o_O

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Добро бе сериозно нели ви е глупо да пишувате со изрази од типот на: Фарса, Задрид, Ѓубрентус, Афронал, Шити, Лузерпул, Билан (ова е најглупавото од сите btw) и ред други.
Мислам стварно не се правите деца од 10 години коии сега прв пат почнале да гледаат фудбал, пишувајте нормално да има колку толку асална дискусија.....провокации и расправии ќе има, ама да се расправа со факти а не со муабети кои се на ниво на деца од забавиште.

Член од
17 август 2011
Мислења
256
Поени од реакции
184
Мене никад не би ми дошло на памет да ги наречам Фарса.
Тие за мене секогаш биле, секогаш се и секогаш ке бидат само Цигани.
Никогаш ништо друго.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom